Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Qpst cihazı bir görüp bir göremediği için yedek alamıyorum, bu yüzden de imei yükleyemedim. Bana düzenleyip efs yedeği oluşturabilecek birileri var mı acaba mix 2 için ?
Herkese hayırlı akşamlar, custom rom yüklü telefonum sabah kalktığımda recovery moddaydı. Yeniden başlattığımda çözüm alamadım ve orange ve twrp ile rom yükledim. ikisinde de format data yaptığım halde telefon twrp ekranında kaldı. Fastboot rom yüklemek istediğim zaman ise herhangi bir komut...
İmei yazarken efs yedeği almadığımızdan geri yükleme yapamıyoruz. qcn dosyaları ile denediğimizde reset atıyordu, artık cihaz nv data corrupted diyip kalıyor, elinde redmi note 8 efs yedeği olan ya da imeili bir şekilde oluşturcak olan var mı ücreti mukabilinde
Arkadaşlar, biliyorsunuz ki xiaominin earbuds modeli kulaklıkları peynir ekmek gibi her yerde, ben de uygun denk geldiği için aldım, ama kulaklık müzik dinlerken sesi adeta bi radyo kalitesinde verdiği için memnun kalmadım. Bu yüzden biraz araştırma yapıp bu modülü buldum ve ses kalitemde...
Hocam hatırladığım kadarı ile Windows da shift tuşu kullanılıyordu bunda da bir kombinasyon yapacakmiyiz. Windows daki gibi ADB fastboot programı gerekecek mi. İnternet de gerekli mi
Peki hocam ilk önce twrp yı yukledikden sonra wipe falan deyip kurulu olan global versiyona reset attıktan sonra mi eu romu seçip yüklemek lazım değil mi temiz kurulum olması icin
Bir de şöyle birşey sorsam size mi6 cihazın IMEI sonradan atılmış bu işlemlerde twrp yüklemeden ve ue romu yükledikleri sonra atılmış olan IMEI ve wifi falan gider mi hiç bilginiz varmi
Mi 6 cihazın kilidi açık ve global 10.2.1.0 yuklu...ben twrp yükleyip eu yüklemek istiyorum ama şöyle birşey gördüm.Google a mi 6 twrp yükleme yazınca bu sitedeki daha önceki konuya yönlendiriyor mesela burada da mi 6 nin twrp için gerekli yazılımını indiriyorum. Birde ADB ve fastboot diye...
Mi6 global 10.2.1.0 kullanıyorum...mi6 ya ait olan eu 9.3.14 u yuklesem cihazın IMEI daha sonra atıldığı için başka cihaza ait olan IMEI olduğu için IMEI uçma durumu olur mu...wifi falan gider mi acaba. Cihazın kilidi açık bu arada
Peki şöyle bir se
sey
Peki şöyle birşey soracağım size ama.
1.hangi eu rom u indirirsem sikintisiz verimli kullanırım.
2.bendekinde global 10.2.1.0 yazıyor eu romu nasıl yükleyebilirsiniz
3.bu cihaza farklı cihazın IMEI atilmis kendi IMEI si değil yuklersem sizce sorun yasarmiyim mesela IMEI...
Başlıkta da belirttiğim cihaz ısınma yapıyor. Bunun sonucunda da gelen uyarı ile interneti falan kapatıyor. Bu sorun rom ile mi ilgili acaba başına bu tip olay gelen arkadaşlar varsa çözümünde yardımlarını bekliyorum.