firatiniz kullanıcısının son içeriği

1. F

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Arkadaşlar Cihazda parmak izi animasyonu ve ana kilit ekranı açıldıktan sonraki gelen simgelerin animasyonunu kaldıramıyorum kapatılamıyor yavaşmış hissi veriyor bu eu romda kaldırılıyormu? Animasyonları kaldır yaptım yinede aynı Parmak izi içinse parmak izi ayarlarında animasyonu kapat yok.
  2. F

Rom Redmi Note 7 Xioami Eu Beta Rom MIUI_10.5_9.9.3

Şuan eu stable kullanıyorum beta önerirmisiniz?
  3. F

Recovery Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Orange Fox Recovery Project r10.0-2 - RC [TWRP 3.3.1.0]•[OFFİCİAL]

10.3.3 için olanını bulursanız bilgi verirmisiniz hocam
  4. F

Recovery Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Orange Fox Recovery Project r10.0-2 - RC [TWRP 3.3.1.0]•[OFFİCİAL]

Şuan offical twrp var bunu kurabilirmiyim ? normal twrp varken ota güncelleme yapamıyorduk ama bu orange foxda yapabiliyoruz değilmi detaylı bilgi alabilirmiyim ?
  5. F

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Durum Çubuğu Bildirim Simgeleri Görünür Yapma [Twrp]•[Rootsuz]

Sizden ricam anakonuyu düzenleyin başkalarıda sorun yaşamasın.
  6. F

Soru Redmi Note 6 Pro Alacağım (Bilgi)

Valla hocam fotoğraf çekmesi vs tatmin eder ama eğer whatsapp görüntülü görüşme yapıyorsanız benim gibi sakın ama sakın almayın ne yaptıysam çözemedim vampir gibi bembeyaz ve soluk çıkarıyor hangi versiyonunu yüklediysem aynı
  7. F

Ana Başlık [İNCELEME] Xiaomi Redmi Note 6 Pro Global - ANA KONU İnceleme ve Teknik Özellikler

Aynı sorun bendede var ne yaptıysam çözemedim denemediğim versiyon kalmadı
  8. F

Yardım twrp ve root olan telefonu güncelleme

Note 6 pro içinde varmı bu recovery
  9. F

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Durum Çubuğu Bildirim Simgeleri Görünür Yapma [Twrp]•[Rootsuz]

Hayır hayır rom değil zaten bildirim simgesini görünür yapan 10.3.3 sürümünün dosyası sorunlu bootlopa soktu tüm uğraşım gitti mecbur rom atacağım sorunlu olduğunu daha önce burda birisi yazmış haziran ayında siz konuda düzenleme yapmamışsınız ben ana konuda sorunsuz sanıp indirdim telefon gg oldu
  10. F

Hocam 10.3.3 sorunluymuş ben yorumlara yükledikten sonra baktım madem sorunlu neden ana konuda sorunlu diye yazmıyorsunuz yada kaldırmıyorsunuz sürekli döngüye girdi mecbur yeniden rom atıcam tüm her şey gitti boşuna uğraşıcam.
  11. F

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera Yükleme Anlatımı - [Rootsuz]

Ben zaten root atacağım ancak twrp kalıcı olmasın istiyorum bu geçiçi twrp ilede root atabilirim değil mi?
  12. F

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese günaydın, Arkadaşım ve bende mi 9 ,6/64 modeli var. "Mobile Legends" isimli oyunda aynı klup modunda aynı maç içerisinde arkadaşımla oynuyoruz aynı global romları kullanıyoruz oyun içi ve game turbo ayarları tamamen aynı sürümüne kadar.Oynayanlar bilir klup modunda harita küçük olduğu...
  13. F

Yardım Oyun hk.

Merhaba arkadaşlar, Arkadaşım ve bende mi 9 ,6/64 modeli var. "Mobile Legends" isimli oyunda aynı klup modunda aynı maç içerisinde arkadaşımla oynuyoruz aynı global romları kullanıyoruz oyun içi ve game turbo ayarları tamamen aynı sürümüne kadar.Oynayanlar bilir klup modunda harita küçük olduğu...
  14. F

Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

Merhaba arkadaşlar, Arkadaşım ve bende mi 9 ,6/64 modeli var. "Mobile Legends" isimli oyunda aynı klup modunda aynı maç içerisinde arkadaşımla oynuyoruz aynı global romları kullanıyoruz oyun içi ve game turbo ayarları tamamen aynı sürümüne kadar.Oynayanlar bilir klup modunda harita küçük olduğu...
  15. F

Rom Mi 9 Global Kararlı Miui V10.2.9.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

mi 9 u global'i ilk aldığımda game turbo kendinden vardı sonrasında root vs attım bu konudaki 10.2.9.0 kararlıyı yükledim ama game turbo göremedim extra bi ayar vs mi var açmak için? edit : güvenlik içinde aktif etmemişim tamamdır buldum
Üst Alt