Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Cihazda parmak izi animasyonu ve ana kilit ekranı açıldıktan sonraki gelen simgelerin animasyonunu kaldıramıyorum kapatılamıyor yavaşmış hissi veriyor bu eu romda kaldırılıyormu? Animasyonları kaldır yaptım yinede aynı Parmak izi içinse parmak izi ayarlarında animasyonu kapat yok.
Şuan offical twrp var bunu kurabilirmiyim ? normal twrp varken ota güncelleme yapamıyorduk ama bu orange foxda yapabiliyoruz değilmi detaylı bilgi alabilirmiyim ?
Valla hocam fotoğraf çekmesi vs tatmin eder ama eğer whatsapp görüntülü görüşme yapıyorsanız benim gibi sakın ama sakın almayın ne yaptıysam çözemedim vampir gibi bembeyaz ve soluk çıkarıyor hangi versiyonunu yüklediysem aynı
Hayır hayır rom değil zaten bildirim simgesini görünür yapan 10.3.3 sürümünün dosyası sorunlu bootlopa soktu tüm uğraşım gitti mecbur rom atacağım sorunlu olduğunu daha önce burda birisi yazmış haziran ayında siz konuda düzenleme yapmamışsınız ben ana konuda sorunsuz sanıp indirdim telefon gg oldu
Hocam 10.3.3 sorunluymuş ben yorumlara yükledikten sonra baktım madem sorunlu neden ana konuda sorunlu diye yazmıyorsunuz yada kaldırmıyorsunuz sürekli döngüye girdi mecbur yeniden rom atıcam tüm her şey gitti boşuna uğraşıcam.
Herkese günaydın,
Arkadaşım ve bende mi 9 ,6/64 modeli var.
"Mobile Legends" isimli oyunda aynı klup modunda aynı maç içerisinde arkadaşımla oynuyoruz aynı global romları kullanıyoruz oyun içi ve game turbo ayarları tamamen aynı sürümüne kadar.Oynayanlar bilir klup modunda harita küçük olduğu...
Merhaba arkadaşlar,
"Mobile Legends" isimli oyunda aynı klup modunda aynı maç içerisinde arkadaşımla oynuyoruz aynı global romları kullanıyoruz oyun içi ve game turbo ayarları tamamen aynı sürümüne kadar.Oynayanlar bilir klup modunda harita küçük olduğu...
Merhaba arkadaşlar,
mi 9 u global'i ilk aldığımda game turbo kendinden vardı sonrasında root vs attım bu konudaki 10.2.9.0 kararlıyı yükledim ama game turbo göremedim extra bi ayar vs mi var açmak için?
edit : güvenlik içinde aktif etmemişim tamamdır buldum