firat36 kullanıcısının son içeriği

1. F

MIUI 13 Xioami Mi 10T/10T Pro - Endonezya Kararlı Rom V13.0.3.0.SJDIDXM İndirme Bağlantıları

panda mouse ile pubg oynuyordum. bu miui 13 ile çalışmıyor nalet olası tekrar 12. sürümüne dönüyorum. eu 12 de wifi den uzaklaşıp tekrar kapsama alanına girdiğimde bağlanmıyordu bu sorunla gün içinde 4-5 defa uğraşınca sinir bozucu oluyor ama panda mouse için çekecez mecbur. Bir de endonezya 12...
  2. F

Rehber Mi 10T/10T Pro GPU Hız Aşırtma Rehberi

Eu 12.0.2 kullanıyordum ama Endonezya 13.0.3 e geçtim dün gece itibariyle.
  3. F

MIUI 13 Xioami Mi 10T/10T Pro - Endonezya Kararlı Rom V13.0.3.0.SJDIDXM İndirme Bağlantıları

Ben eu 12.0.2 den geçtim fastboot rom yükleyerek. Cihaz daha etkinleştirme ekranında vowifi açtı.
  4. F

Evet oyun amaçlı. Kapattım DFPS.i
  5. F

Ses için ayarları yapabildim sanırım system rw izni var. Çünkü onu yüklemeden metin düzenlemede kaydetme başaralı oldu.
  6. F

Twrp 3.4.2b Android 10 ile denemek istiyorum ama
  7. F

Hocam mount bölümünden vendorü işaretleyip deniyorum ama hala vendor mount edilmemiş önce vendörü mount edin diye ing uyarı çıkıyor. System r.w yi de yüklemeyi deniyorum onu da yüklemiyor hiçbir şekilde. Sorun ne olabilir ki?
  8. F

Şu fastboot sürümü gelse de temiz şekilde yüklesek..
  9. F

Oyun Mi10t eea yüklü pubg için ne kurabilirim modül vs

Miui13 ea romu denedin mi bende yüklü şu anda ama magisk modülü denesem mi bilemedim ban riskinden endişem var?
  10. F

MIUI 13 MİUİ 13'de ROOT nasıl yapılır.?

Sorunu sizin verdiğiniz dosya ile değil de magisk uygulamasından yüklediğim miui13 yazılımın içindeki dosyayı yamalayıp CMD ile magisk_patched isimli dosyanın adını boot diye değiştirip fastboot flash boot boot.img yazarak flashladım. Sistem rootlu açıldı. Emeğine sağlık. Ayrıntılı anlatmaya...
  11. F

MIUI 13 MİUİ 13'de ROOT nasıl yapılır.?

Bende mi10t eu rom bootloopa düşüyor. Rootlayamadım bir türlü.
  12. F

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Son sürüm çalışmıyor sanırım. Hiçbir cihazı açamadım son sürümde. Acaba v9 stabil sürüm açıyor mu bilen var mı? Miflash unlock ile başvuru yaptım deneyip süreyi uzatmak istemiyorum bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  13. F

Sohbet Yurtdışı Redmi NOTE 10 Plaka İşlemi Hakkında!

Paylaşabilir misin hocam?
  14. F

Yardım IMEI REPEIR

Ayarlardan telefon hakkında kısmından kontrol edin, değiştirdiğiniz imei olarak görünüyor mu ve şebeke alıyor musunuz? Onun dışında *06# de gözükmediği halde çalışan cihazlar da piyasada çok.
  15. F

İpucu Vowifi çözüm (vmg3312-b10b için)

Bir kaç defa dene. Bende de öyle olmuştu.
Üst Alt