Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
panda mouse ile pubg oynuyordum. bu miui 13 ile çalışmıyor nalet olası tekrar 12. sürümüne dönüyorum. eu 12 de wifi den uzaklaşıp tekrar kapsama alanına girdiğimde bağlanmıyordu bu sorunla gün içinde 4-5 defa uğraşınca sinir bozucu oluyor ama panda mouse için çekecez mecbur. Bir de endonezya 12...
Hocam mount bölümünden vendorü işaretleyip deniyorum ama hala vendor mount edilmemiş önce vendörü mount edin diye ing uyarı çıkıyor. System r.w yi de yüklemeyi deniyorum onu da yüklemiyor hiçbir şekilde. Sorun ne olabilir ki?
Sorunu sizin verdiğiniz dosya ile değil de magisk uygulamasından yüklediğim miui13 yazılımın içindeki dosyayı yamalayıp CMD ile magisk_patched isimli dosyanın adını boot diye değiştirip fastboot flash boot boot.img yazarak flashladım. Sistem rootlu açıldı. Emeğine sağlık. Ayrıntılı anlatmaya...
Son sürüm çalışmıyor sanırım. Hiçbir cihazı açamadım son sürümde. Acaba v9 stabil sürüm açıyor mu bilen var mı? Miflash unlock ile başvuru yaptım deneyip süreyi uzatmak istemiyorum bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Ayarlardan telefon hakkında kısmından kontrol edin, değiştirdiğiniz imei olarak görünüyor mu ve şebeke alıyor musunuz? Onun dışında *06# de gözükmediği halde çalışan cihazlar da piyasada çok.