firat0 kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Redmi note 8 pro otomatik arama kaydetme

Biraz detay verirmisiniz twrp üzerinden hangi dosyayı yüklemem gerekiyor veya hangi rom a geçmem lazim ?
  2. F

Yardım Redmi note 8 pro otomatik arama kaydetme

Merhaba redmi note 8 pro da aramaların OTOMATİK olarak kaydedilmesini nasıl sağlarım ?(arama kaydetme programları sadece benim sesimi kaydediyor.) Xiaomi mi 8 lite telefonum da telefon ayarlarından otomatik kaydetmeyi açtım, ama bu telefonda o bir seçenek bulamadım.
  3. F

Yardım Telefon giriş kilidi açılmıyor.

Hayır mi account kilidini kendim şifresini girerek açtım zaten ondan yana sorun yok. teşekkürler ben alttaki videoyu izleyeceğim beceremezsem garantiye yollarım. 1579367682 şimdi onu deneyeceğim. 1579368725 olmuyor, 2 dosyayı indirine kadar sorun yok indiriyorum ama indirilenlere gelmiyor...
  4. F

Evet cihaz açılıyor. galiba çalanlar şifre koymuşlar ben kilitleyip sıfırlamadan önce, şimdide o şifreyi istiyor. garantiye yollayacağım.
  5. F

Merhaba xiaomi mi 8 lite cihazım kayboldu veya çalınmıştı. mi cloud ile uzaktan kitledim gittim geri aldım mi cloud kilidini kaldırdım. sıfırlamıştım ben telefonu belkide çalanlar yapmıştır şimdi kurulum ekranında bir önceki şifremi istiyor giriyorum kabul etmiyor. eklenmiş google hesabımı...
Üst Alt