Fırat arslan kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Mi 8se 10.3.1.0 güncellenesinden sonra kasma

Nasıl yükliyebilirim dostum onu
  2. F

Nasıl yapabilirim kanka kafayı yicem telefonu kırıcak duruma geldim
  3. F

Arkadaşlar telefonu son sürüme güncelleyeli bi kaç gün oldu çok fazla kastığını fark ettim ne yapmam gerekiyor eski sürüme düşşem düzelirmi
  4. F

Sohbet Xiami mi 8 se 4g şebeke sorunu

Google playdenmi indiriyoruz onu kanka
  5. F

Anladım dostum yardımlarınız için çok sağol şebeke sorunu baya bi düzeldi şey sorucam bide xiaminin orjinal klavyesi cok berbat geliyor bana varmı bunun başka alternatifi
  6. F

Başkan yaptımda güncellemeyi telefonda takılma oluyor
  7. F

Bilgisayar filan gereklimi kurulum için
  8. F

Kanka pek anlamıyorum nasıl yapabilirim
  9. F

Merhaba arkadaşlar xiami mi 8 se kullanıyorum hattım türk telekom 4 g de sürekli kopma oluyor telefonu kırıcak duruma geldim artık varmı bi çözümünü bilen
  10. F

Arkadaşlar acil yardım

Akadaşdaşlar mi 8 se kullanıcısıyım cihazı alalı yaklaşık 2 bucuk ay oldu telefon şuan hiç bi şekilde sarj alıyor ne kulaklık çalışıyor acil yardım lütfen vatani görev gereği doğuda askerim buralarda bu telefondan anlıyan olurmu oda meçhul varmı aranızda daha önce bu sorunla karşılasan
  11. F

Sohbet Doğubanktan alınan xiaomi

Arkadaşlar bir kaç ay önce eminönü doğubanktan cihazı aldım e devletten imei sorgulamaya girdim farklı bir markanın imeilinin kayıtlı olduğunu gördüm bu durum sıkıntı olurmu kapanma vs gibi
  12. F

Sohbet Türk telekom 4g sorunu mi 8 se

Pasaport kayıtlı değil 1557318808 Ama vodafonede kullandım cayır cayır 4g cekiyodu türk telekoma gecince basladı sıkıntı
  13. F

Sohbet Türk telekom 4g sorunu mi 8 se

Farklı bir cihaza taktığım zaman 4g görebliyorum ama kendi cihazımda ne volte ne 4 g
Üst Alt