Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm arkadaşlar dört buçuk yıldır redmi pro kullanıyorum haliyle bataryası zayıfladı çok araştırdım üç adet pil aldım internetten fakat kötüydüler hepsi geri verdim sonra birtane pil buldum markası:: Zore :: bir aydır kullanıyorum orjinaliyle hemen hemen aynı ihtiyacı olan varsa hiç düşünmeden...
slm arkadaşlar bende redmi pro kullanıyorum xposed firamework kurdum modul çalışıyor fakat telefonun ayarları rehber ve çevir sekmesi açılmıyor bu konuda bilgisi olan varsa payalşırsa sevinirim
Miui EU com da soyle bi makale vardi : Telefon beklemedeyken cok sarj yemesinin sebebi SIM kartin 4G yi desteklemesinden eger SIM kartiniz 3G yi destekliyorsa Telefon beklemedeyken 1saatte ℅2 sarj gidiyormus 4G yi destekliyorsa 6bucuk saat beklemede sadece ℅1 sarj gidiyormus redmi pro cihazi...
Araştırıp öğrendiğim kadarıyla çin orjinal romu parçalanarak çoklu dil eklenmiş play store eklenmiş bir rom
ME173X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi