filinta kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Redmi pro batarya

Slm arkadaşlar dört buçuk yıldır redmi pro kullanıyorum haliyle bataryası zayıfladı çok araştırdım üç adet pil aldım internetten fakat kötüydüler hepsi geri verdim sonra birtane pil buldum markası:: Zore :: bir aydır kullanıyorum orjinaliyle hemen hemen aynı ihtiyacı olan varsa hiç düşünmeden...
  2. F

Redmi Pro için MİUİ 9 Sonunda Geldi!

Ben kurdum kullandim o hata düzeltmiş
  3. F

Redmi Pro En Stabil Rom Hangisi. Herkes görüş Bildirsin

slm arkadaşlar bende redmi pro kullanıyorum xposed firamework kurdum modul çalışıyor fakat telefonun ayarları rehber ve çevir sekmesi açılmıyor bu konuda bilgisi olan varsa payalşırsa sevinirim
  4. F

Rehber Redmi Pro için Xiaomi.eu (MultiRom) ROM Yükleme Rehberi

Romun şarj performansı nasıl bilgi verebilirsiniz ME173X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. F

Yardım Bekleme süresi

Rica ederim ME173X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. F

Yardım Bekleme süresi

Miui EU com da soyle bi makale vardi : Telefon beklemedeyken cok sarj yemesinin sebebi SIM kartin 4G yi desteklemesinden eger SIM kartiniz 3G yi destekliyorsa Telefon beklemedeyken 1saatte ℅2 sarj gidiyormus 4G yi destekliyorsa 6bucuk saat beklemede sadece ℅1 sarj gidiyormus redmi pro cihazi...
  7. F

Yardım Bekleme süresi

Ben yapmadim
  8. F

Yardım Bekleme süresi

Rica ederim
  9. F

Yardım Bekleme süresi

eklemeyi becebilirsem ok
  10. F

Yardım Bekleme süresi

Slm arkadasim bende redmi pro kullaniyorum.Telefon beklemede cok sarj harciyordu. Bes saatte %12 sarj gidiyordu.Telefonu rotladim greenify uygulamasini indirdim olmadi duzeltemedim.Miui eu com. a uye oldum ve arastirmalarim sonucunda telefonumun derin uyku moduna (deep sleep) girmiyormus o...
  11. F

Çözüldü redmi pro

Araştırıp öğrendiğim kadarıyla çin orjinal romu parçalanarak çoklu dil eklenmiş play store eklenmiş bir rom ME173X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. F

Çözüldü redmi pro

Eu 8.0 stabil 8.0.6.0 (MHQCNDG) yüklü ME173X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. F

Çözüldü redmi pro

Başka rom yuklesem sorunum çözülürmû acaba ME173X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt