fikretyrn kullanıcısının son içeriği

1. F

Oyun Pokemon go oynayan var mı

İlk çıkan 3 4 pokemonu alma bekle, Pikachu çıkacak. Buda bir tip
  2. F

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Malesef böyle oldu.
  3. F

Yardım Note 10 pro parmak izi sorunu

Dostum bende sorun yaşadım fakat güncellemeler ile düzeldi arada yapıyor. Note 10 pro daha çok dokunmatik sorunu yaratır. Geçmiş olsun.
  4. F

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Mi Note 10 Pro kullanıyorım. Cihazı Almanya'dan aldım. ikinci defa dokunmatik sorunu yaşıyorum, ilkinde ve ikincisinde ekranın üst kısmında belli bir alanda dokunmatik çalışmaması gibi bir sorun yaşadım. şuan sorunum devam ediyor. 12.5 güncellemesi sonrası olduğu hakkında bir çok makale var. Mi...
  5. F

Çözüldü Mi Flash hatası

Evet fark ettim. Çok teşekkür ederim.
  6. F

Yardım MIUI 12.5 güncellemesi sonrası sorunlar

Merhaba arkadaşlar, 12.5.1 güncellemesinden bir kaç gün sonra Mi Note 10Pro telefonumda dokunmatik sorunu yaşıyorum. '' ekranın üst kısmında soldan sağa şerit şeklinde belli bir kısımda dokunmatik çalışmıyor. Farklı modellerde de bir çok sorun bildiren kişi ve sorun ile ilgili habelere...
  7. F

Çözüldü Mi Flash hatası

Kilidi kaldırmaya çalıştım fakat şimdide bu çıktı karşıma :-x
  8. F

Çözüldü Mi Flash hatası

Hayır açılırken " unlocked " veya " Açık Kilit işareti" yok
  9. F

Çözüldü Mi Flash hatası

Farklı bir Mi Flash ile de denedim. Fakat sonuç aynı oldu 1626986926 Cmd ekran görüntüsü ustam.
  10. F

Çözüldü Mi Flash hatası

evet ustam açık
  11. F

Çözüldü Mi Flash hatası

Merhaba Arkadaşlar, Mi Flash ile bir alt sürümü yükleme yaparken bu hatayı aldım çözüm nedir?
  12. F

Soru Mıuı Global 12.5.1.0 RFDEUXM kararlı sürümünden bir önceki sürüm hangisi?

çok teşekkür ederim. 1626984551 üstadım böyle bir hata aldım
  13. F

ustam bu eea benim alet global sanırım ama..
  14. F

Teşekkür ederim. bunu yalnızca mi flash ile yüklemek yeterli mi?
Üst Alt