Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hmm olabilir hocam. Müşteri hizmetleri bilemedi evet dediğiniz gibi. Eşimde red mi a1 var. Onda bi sorun yok. Bizimki çok daha üst bi model. İlginç gerçekten
Evet küçük bir ilçe ama yukarda da yazdım buraya 4 ay önce de geldim. Daha önceleri de geldim. Önce gsm müşteri hizmetlerini aradım. Bi sürü şey yaptılar ama olmadı ne yaptılarsa.
Bu cihazla daha önce hiç böyle bir peoblem yaşamadım. Ankarada yaşıyorum normalde. Dün konyanın küçük bir ilçesine geldim fakat buraya en sın 4 ay önce de gelmiştim. O zaman böyle bir problem yoktu. Türkiyede gitmediğim çok az il kalmıştır. Hatta balkan ülkelerinin çoğuna gittim bu telefonla ama...
O zaman içindekiler silinmiyor mu?
1590335505
Band 2 sorunu nedir hocam? Evet tam olarak kırsal sayılacak yerdeyim. Ne yapmam gerekiyor?
1590335784
Yok yazmıyor. Bootloaderdan bajsediyoesunjz
Hayır yazmıyor. Bootloaderdan bahsediyorsunuz sanırım.
1590336037
Bunu da yaptım, başka sim kart da...
Eşimşn telefonu da xiaomi. Onda 4.5g var, bende dün itibariyle gitti. Gsm firmasıyla herşeyi denedik, olmadı. Ayarları vs herşeyi düzgün. Hattımı eşimin telefonuna takıyorum, orda 4.5g çekiyor. Onun sim kartı benşm telefona takıyorum, 4.5g yine yok. Gsm müşteri hizmetleri mi müşteri...