Fikow kullanıcısının son içeriği

1. Fikow

Yardım Navigasyon Tuşları devre dışı bırakıldı

Aklında bulunsun o zaman sim kart etkinkesmedi hatası da verebilir. Sık görülüyormus, yaşarsan öyle problem yaz bana
  2. Fikow

Çok teşekkür ederim kardeşim oldu, çift tıklayıp çıkmak eziyet geliyordu. Bu yaşadığım ikinci problem bu TLF da
  3. Fikow

Ayarlar da arama yeri var oraya ne yazarsam dediğin yere gidebilirim, yeni aldığım için pek bilmiyorum kardeşim
  4. Fikow

Benim menü de öyle bişey yok kardeşim note 8 pro kullanıyorum
  5. Fikow

Devre dışı bırak dediğim zaman da olmuyor hala aynı hatayı veriyor
  6. Fikow

Arkadaşlar note 8 pro kullanıyorum navigasyon Tuşları devre dışı bırakıldı uyarısı veriyor bazı programlara girdiğim de, çıkmak için çift tiklamam gerekiyor, bunu nasıl cozebilirim?
  7. Fikow

Yardım Sim Kart etkinleştirme hatası

Açmıştım Onu on yazitir orda bı sıkıntı yok
  8. Fikow

Sıkıntı orda başlıyor bnm dediğin gibi yaptım TLF numarasını girdim Xiaomi cloud a gittiğim de internetdeki ve senin dediğin gibi cihazı bul sekmesi yok, sadece 3 tane alt alta Hime screen Back-Up, Deleted items,find device var anlamadığım bende niye cihaz bul sekmesi yok 1587725935 Dediğin...
  9. Fikow

Onu okumuştum hocam , ama bnm ek ayarlar da yetki geri alma diye bı şey yok onu da demedim
  10. Fikow

Merhaba, Sim kart etkilenmedi hatası veriyor TLF. Video da tarif edildiği şekilde yaptım ama mi hesapta video da gösterdiği gibi cihazı bul sekmesi yok. Orada takıldım sebebi nedir?
Üst Alt