Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, son 3,4 gündür telefonumda özellikle Whatsapp renklerinde tuhaflık hissediyorum.uygulamayı silip tekrar kurdum açma kapama yaptım ama yok.Telefonum poco x3 ekran görüntüsü bırakıyorum.Sizin Whatsapp da aynımı yoksa telefondamı renk sorunu var.Yardım please🙄
Fotolardan bi...
Merhaba arkadaşlar, poco x3 cihazıma rom atmak istiyorum.Temiz ve kusursuz bir kurulum için hangi yöntemi önerirsiniz.ve IMEI sıfırlanır mı? Aynı zamanda en temiz ve sorunsuz rom hangisi tavsiye edermisiniz . Şuan global Rom kullanıyorum
Arkadaşlar merhaba şöyle bir sorun var.işim gereği sürekli Instagramdan fotoğraf paylaşımı yapıyorum ancak yüklediğim fotoğrafların hepsini daha sonra galeri bölümünde tam göremiyorum.Yani örneğin 10 tane fotoğraf paylaştığımda 6 tanesi galeri bölümünde Instagram_38 adında klasörde gözüküyor...
Merhabalar.poco x3 telefonumda tarayıcı olarak Chrome kullanıyorum fakat ekran tazeleme 60 olarak gözüküyor. Bu oran mi tarayıcı ve yandexde 120 firefoxda 90 Neden chromde 60 tazeleme oluyor bilen var mı? Bu sorun telefon kaynaklı mı yoksa chromla alakalı mı
Test yapmak isteyen arkadaşlar...
Herkese Merhaba,
Forumda yeniyim ve kısa sürede xioami meraklısı oldum diyebilirim.Bu nedenle geçtiğimiz hafta poco x3 aldım.1 haftadır kullanıyorum ve telefonla ilgili normal olup olmadığını anlayamadığım bir ısınma durumu var.Deneyimli ve bilgili arkadaşlardan aydınlatıcı bilgi almak...