fibonacci10 kullanıcısının son içeriği

1. F

Çözüldü Bootloop'tan nasıl çıkabilirim?

Evet non-hlos'u buldum dediğinizi deneyeceğim teşekkürler
  2. F

Nasıl atarım? Anlatırsanız ya da videosu varsa yapmaya çalışırım.
  3. F

dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemst1 dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemst2 dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/fsg dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/fsc bunlardı
  4. F

Mi Flash ile başarılı bir şekilde rom yüklemiştim ama yine de bootloop yapıyor. Avrupa sweet romu vardı sanrıım orjinalinde ama ben Turkey MIUI 14.0.2.0 TKFTRXM isimli bir rom yükledim, ondan mı bootloop yapmaya devam etti bilmiyorum. Imei atacaktım qcn almıştım sonra dd ile başlayan 4 adet...
  5. F

Bootloader kilidini açmıştım evet, o yüzden pc suite'den atamaz mıyım rom'u?
  6. F

Mi asistanla nasıl yapabilirim kısaca anlatsanız? Mi Asistan'a girdikten sonra nasıl bir adım izlemeliyim?Xiaomi MiTools V2 ile Mi Asistan üzerinden yapmayı denedim de olmadı.
  7. F

Merhabalar, Avrupa'dan gelen Note 10 Pro telefona imei atacaktım ama bootloop'a girdi. Yeni rom yükledim yine Bootloop oldu. Bu sorunu nasıl çözebilirim, şimdiden teşekkürler.
  8. F

Yardım Sd kartı olmayan telefonumda Galeriye girmeye çalıştığımda aşağıdaki sd kart uyarısını alıyorum,sorunu nasıl çözebilirim?

Merhaba aşağıdaki uyarıyı alıyorum galeriye girdiğimde telefonum kendinden hafızalı sd kartım da yok takılı. Nasıl çözülür bu sorun?
Üst Alt