fhmldg kullanıcısının son içeriği

1. fhmldg

Yardım Telefonu bilgisayar görmüyor

poco f2 pro cihazım bilgisayara bağladığımda şarz oluyor ama telefonda dosya aktarımı medya cihazı seçenekleri gelmiyor pc telefonu görmüyor yardımcı olabilir misiniz
  2. fhmldg

Soru sabit video kısmı

buradaki sabit video nedir acaba video çekerken sarsılmalarımı önlüyor ois mi acaba
  3. fhmldg

Haber teşekkürler karaçay iletişim

letgoda 2300 tl çarpılma meselesinden sonra bir arkadaş benden görüp mi 9t almak istedi yine forumdan ismini duyduğum karaçay iletişimin numarasını buldum elinde uygun fiayata 2. el 9t varmış çok korkarak arkadaşa ön ayak olup sipariş verdim mahçup olamayayım diye dua ettim durdum telefonda...
  4. fhmldg

Sohbet dolandırıcı

arkadaşlar letgoda ilan veren bu kişi dolandırıcıdır itibar etmeyin 2 ay önce beni çarptı numaramida engelledi telefon no adil ubeyt adına çıkıyor zaten değişik değişik şehirlerde ucuza ilan veriyor Balıkesir'de dükkanım var diyor hatta ismini verdiği işyeri haritalarda çıkıyor ama alakası yok
  5. fhmldg

Yardım band 20 kontrol

arkadaşlar selam mi 9t cihazım var imei işlemi yapılmış global rom kullanıyorum robot yok telefonda band 20 varmı nasıl kontrol edebilirim signal guru diye bir APK var ama root olmadan çalışmıyor robot olmadan kontrol etme imkanım varmı vodafon kullanıyorum forumda baya bir baktım başka bir...
  6. fhmldg

Soru telefon hep uyanık

arkadaşlar telefon hep uyanık ekran kapalı iken bile pil verilerinde uyanık görünüyor hangi program uykuya geçmediğini nasıl bulabilirim 1597151677
  7. fhmldg

Yardım arkadaşlar internet paylaşımını sorunu

arkadaşlar internet paylaşımını açıyorum pc 5 dakka bağlanıyor ama sonra internet yok diyor tek seferlik veri sınırıda kapalı bağlantı noktasını otomatik kapat kısmıda kapalı her defasında denememe rağmen yine aynısını yapıyor neden olabilir acaba global miui 12.0.3.0 kullanıyorum
  8. fhmldg

Yardım video çekerken harici mikrofon

arkadaşlar video çekerken bluetooth kulaklığın microfonunu kullanabilmenin bir yolu varmı acaba
  9. fhmldg

Soru Güncelleme

Anlamadığım MIUI 12 gelmedi hadi 10 gün önce 11.0.6.0 güncellemesi geldi bazı özellikler vardı simge büyütme uygulamalar yan sayfa değilde assagida depolama filan 1 hafta önce tekrar fastboot MIUI 11.0.5.0 geri format attım lakin kaç gündür aynı güncelleme gelmiyor guncellemeden gelişmiş...
  10. fhmldg

Yardım Mobil ağ kısmı

Mobil ağ kısmındaki sarı ve yeşil renkler neyi ifade ediyor acaba
  11. fhmldg

Soru kilit açma

hiçbir kilit açma şifte desen veya parmak izi yok ekrana çift tıkladığımda direk ekran gelsin istiyorum çift tıkladığımda ekran açılıyor ama açmak için yukarı kaydırmak zorundasın ekranq çift tıkladığımda direk ana ekran gelecek şekilde ayarlanmıyor bir yolunu bilen varmı acaba 9t miui 11.0.5.0...
  12. fhmldg

Yardım Çalışan sağlık uygulamasi

Uygulamalarda çalışan bir sağlık uygulamasi var bunu goruntuleyemiyorum nereden masaüstüne veya klasöre alabilirim 9t MIUI 11.0.5.0
  13. fhmldg

Yardım mi 9T ahize sorunu

durduk yere ahizeden gelen ses azaldı nerdeyse duyulmuyor o derece ne toz kaçtı nede suya maruz kaldı acaba ne yapabilirim ses seviyesi en sonda varmıdır bunun bir kalibrasyonu felan aldığımdan bu yana sorun bu telefon
  14. fhmldg

Yardım pil sorunu

bütün foruma selamlar benzer topicler var ama sorunumu çözemedim 2. el aldığım yurtdışı imei işlemi yapılmış 6/128 9t telefonumun şarzı çok erken bitiyor görüntülerde görüldüğü gibi 9 dakikada %92 ye düşüyor aynı telefondan 2 arkadaşımdada var onlarda öyle bir sorun yok pil tasarruf...
  15. fhmldg

Sohbet Selamlar

Arkadaslar herkese selam
Üst Alt