Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
poco f2 pro cihazım bilgisayara bağladığımda şarz oluyor ama telefonda dosya aktarımı medya cihazı seçenekleri gelmiyor pc telefonu görmüyor yardımcı olabilir misiniz
letgoda 2300 tl çarpılma meselesinden sonra bir arkadaş benden görüp mi 9t almak istedi yine forumdan ismini duyduğum karaçay iletişimin numarasını buldum elinde uygun fiayata 2. el 9t varmış çok korkarak arkadaşa ön ayak olup sipariş verdim mahçup olamayayım diye dua ettim durdum telefonda...
arkadaşlar letgoda ilan veren bu kişi dolandırıcıdır itibar etmeyin 2 ay önce beni çarptı numaramida engelledi telefon no adil ubeyt adına çıkıyor zaten değişik değişik şehirlerde ucuza ilan veriyor Balıkesir'de dükkanım var diyor hatta ismini verdiği işyeri haritalarda çıkıyor ama alakası yok
arkadaşlar selam mi 9t cihazım var imei işlemi yapılmış global rom kullanıyorum robot yok telefonda band 20 varmı nasıl kontrol edebilirim signal guru diye bir APK var ama root olmadan çalışmıyor robot olmadan kontrol etme imkanım varmı vodafon kullanıyorum forumda baya bir baktım başka bir...
arkadaşlar internet paylaşımını açıyorum pc 5 dakka bağlanıyor ama sonra internet yok diyor tek seferlik veri sınırıda kapalı bağlantı noktasını otomatik kapat kısmıda kapalı her defasında denememe rağmen yine aynısını yapıyor neden olabilir acaba global miui 12.0.3.0 kullanıyorum
Anlamadığım MIUI 12 gelmedi hadi 10 gün önce 11.0.6.0 güncellemesi geldi bazı özellikler vardı simge büyütme uygulamalar yan sayfa değilde assagida depolama filan 1 hafta önce tekrar fastboot MIUI 11.0.5.0 geri format attım lakin kaç gündür aynı güncelleme gelmiyor guncellemeden gelişmiş...
hiçbir kilit açma şifte desen veya parmak izi yok ekrana çift tıkladığımda direk ekran gelsin istiyorum çift tıkladığımda ekran açılıyor ama açmak için yukarı kaydırmak zorundasın ekranq çift tıkladığımda direk ana ekran gelecek şekilde ayarlanmıyor bir yolunu bilen varmı acaba 9t miui 11.0.5.0...
durduk yere ahizeden gelen ses azaldı nerdeyse duyulmuyor o derece ne toz kaçtı nede suya maruz kaldı acaba ne yapabilirim ses seviyesi en sonda varmıdır bunun bir kalibrasyonu felan aldığımdan bu yana sorun bu telefon
bütün foruma selamlar benzer topicler var ama sorunumu çözemedim 2. el aldığım yurtdışı imei işlemi yapılmış 6/128 9t telefonumun şarzı çok erken bitiyor görüntülerde görüldüğü gibi 9 dakikada %92 ye düşüyor aynı telefondan 2 arkadaşımdada var onlarda öyle bir sorun yok pil tasarruf...