Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba güncelleme sonrası telefonum bazen durup dururken sim kart gidiyor, mobil veri ekranda görüldüğü gibi direkt devre dışı kalıyor. 3-5 dakika sonra geri geliyor. Format artım gene aynı problem devam ediyor. (cihaza IMEI atılmış)
işletim: oxygenOS 13.1
model: kb2003
merhaba çağrı ekranı çok basit görünüyor. mi telefonumda arama ekranı çok iyiydi. geçmişe tıklayınca bir numarayı ne zaman kaç kere aradığımı görebiliyordum. burada yok görünmüyor. nasıl değiştirebilirim acaba.
Merhaba şu anda MIUI 11 by xiaomi V11.0.5.0. QFKCNXM sürümünü kullanıyorum. Sanırım haftalık beta çıkıyordu en son stabil olanı yüklemiştim.
Şimdi 12'ye geçmek istiyorum yine bu costum sürümünü yüklemek istiyorum. Bu sürümde telefon görüşmesinde otomatik ses kaydı var. En son stabil sürümü linki...
Merhaba arkadaşlar mi 9t pro kullanıyorum. Bildiğiniz üzere kamerası kaydıraklı(pop-up). Ön kamera moduna alınca "Ön kamera açılamadı. Lütfen tekrar deneyiniz." Uyarısı geliyor. 3-5 denemeden sonra takılarak açılıyor. Sorun ne olabilir acaba?
Merhaba, içerik yazarken harf hatası olmuş. Başlıkta yazıldığı gibi EU rom'u sordum. Zaten konu içeriğinin özeti arama kayıt özelliği :) EEA romlara yasal sorunlardan eklenmediğini duydum haliyle EA istemiş olamam ;)
Merhaba arama arayüzü(arama kayıt) için miui 11 rom'a ihtiyacım var. Sanırım eu rom'da var. Bu rom yayınlandı mı acaba veya arama kayıt için başka bir miui 11 olan bir rom önerisi olan?
İyi forumlar :)
yanlış mı yapmışım sadece 3seçenek vardı. IMEI olayı için eu yükleyin demişlerdi. acaba russia veya globalde var mıydı o özellik?
Seçenekler:
★ Xiaomi Mi 9 Lite Latest Europe Stable Version Fastboot File Download
★ Xiaomi Mi 9T Pro Latest Russia Stable Version Fastboot File Download
★ Xiaomi...
flashtool ile bunu yüklemiştim (Xiaomi Mi 9T Pro Latest Europe Stable Version Fastboot File Download)
Sonra güncelleme geldi onu da indirip twrp ile yükledim.
Merhaba miui 11 güncellemesiyle birlikte maalesef arama arayüzü değişmedi. Yine Google arayüzünü kullanıyor. Değiştirmenin bir yolu var mı acaba?
tel: mi 9t prom (miuiglobal 11.0.3 global)(kilit açık)