ffa kullanıcısının son içeriği

1. ffa

Yardım Oneplus 8t Güncelleme Sonrası İnternet Sorunu

sürüm nasıl düşüreceğiz. acaba
  2. ffa

Yardım Oneplus 8t Güncelleme Sonrası İnternet Sorunu

Merhaba güncelleme sonrası telefonum bazen durup dururken sim kart gidiyor, mobil veri ekranda görüldüğü gibi direkt devre dışı kalıyor. 3-5 dakika sonra geri geliyor. Format artım gene aynı problem devam ediyor. (cihaza IMEI atılmış) işletim: oxygenOS 13.1 model: kb2003
  3. ffa

Yardım Oneplus 8t arama çağrı ekranı

teşekkür ederim
  4. ffa

Yardım Oneplus 8t arama çağrı ekranı

merhaba çağrı ekranı çok basit görünüyor. mi telefonumda arama ekranı çok iyiydi. geçmişe tıklayınca bir numarayı ne zaman kaç kere aradığımı görebiliyordum. burada yok görünmüyor. nasıl değiştirebilirim acaba.
  5. ffa

MIUI 12.5 Şuana kadar ki en iyi 12.5 rom 9T Pro/K20 Pro MIUI VN v12.5.1.0 India Stable

yukarıdaki soruma cevap verebilir misiniz müsait bir zamanda.
  6. ffa

MIUI 12.5 Şuana kadar ki en iyi 12.5 rom 9T Pro/K20 Pro MIUI VN v12.5.1.0 India Stable

merhaba geçen xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V12.5.5.0.RFKCNXM_v12-11.zip kurdum. bu sürümü kurarken(güncellerken) direkt twrp den install deyip Art dalvik / cache yaptım. telefonum güncellendi tüm ayarlar vs duruyor kayıp olmadı. bu sürümü yüklersem aynı kalır mı?
  7. ffa

MIUI 12.5 Mi 9T Pro - K20 Pro - Mıuı 12.5 Xaiomi.eu Stabil Rom - Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

ben de dün yükselttim. ilki donuyordu hatta youtube vanced kapatmama rağmen kilit ekranda bug şeklinde kalıyordu o da çözülmüş. 1628111649 ++ dikkatimi çeken şey ana ekran üst kısa yolları için tutup aşağı sürükleme eskiden tümü aynı barda idi şimdi sağdaki ile soldaki grup olarak farklı, hoş...
  8. ffa

MIUI 12.5 Mi 9T Pro - K20 Pro - Mıuı 12.5 Xaiomi.eu Stabil Rom - Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

pişman oldum nasıl yavaş anlatamam. yok mu eskiye dönüş :(
  9. ffa

Merhabalar ben mi9t pro kullanıyorum. En son kullandığım rom bu MIUI 12 / V12.0.6.0QFKCNXM (stable) Acaba bu konudaki rom ay bu benim yüklü olan romun devamı olan sürüm mü? Aynı ve son günceli bu ise mevcut olanın üzerine yüklenir mi veri kaybı olmadan? Saygılarımla
  10. ffa

MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

kurdum güzel oldu. kurulum son aşamasında twrp kurulsun mu seçeneği vardı kurdum. magisk kurmadım ama twrp kalıcı oldu eskisi gibi.
  11. ffa

MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Merhaba MIUI 11 by xiaomi V11.0.5.0. QFKCNXM kullanıyordum. Twrp ve magisk roma dahiliydi sonradan kurmaya gerek yoktu bu sürümlerde de aynı mı acaba?
  12. ffa

Soru MIUI 12 xiaomi.eu stable linki lazım

teşekkür ederim :)
  13. ffa

Soru MIUI 12 xiaomi.eu stable linki lazım

Merhaba şu anda MIUI 11 by xiaomi V11.0.5.0. QFKCNXM sürümünü kullanıyorum. Sanırım haftalık beta çıkıyordu en son stabil olanı yüklemiştim. Şimdi 12'ye geçmek istiyorum yine bu costum sürümünü yüklemek istiyorum. Bu sürümde telefon görüşmesinde otomatik ses kaydı var. En son stabil sürümü linki...
  14. ffa

Yardım "Ön Kamera Açılamadı" Sorunu

ön kamerayı da çok nadir kullanan biriyim. darbe vs hiç olmadı. tuhaf çok tuhaf.
Üst Alt