Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/bulkin043_GoogleCamera6.1.021_2.apk
Gece çekimi için bunu kullanıyorum fevkalade çekim yapıyor hdr 11 kare yapın ayarlardan
Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onur bey garantisi bitmişti aslında telefonun. Bende servisidir garanti olur orda yaptırayım dedim gönderdim bu kadar çirkef olacağını tahmin edemedim açıkçası. Batarya değişimini kendimde yapabilirim ama serviste yapılsın istedim. Her şeyde vardır bir hayır sonucu bekleyelim ne olacak.
Mi A2...
Cantara hocam şimdide telefonun sesi çıkmıyor tekrar servise geri istediler telefon gide gele İstanbulun yolunu öğrendi havaya fırlatsam kendisi bulacak İstanbul fatihi hayırlısı herşeyin
Cantara hocam teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için inşallah başka bir yeri arızalı olarak gelmez Allah razı olsun hayırlı günler
Cantara hocam tam 40 gündür bu telefon deltanın servisinde yasal haklarım nelerdir. Zanımca telefonu pert ettiler oyalayıp duruyorlar. Her aradığımda aynı muabbeti söylüyorlar kalite kontrol aşamasında vs vs allah belasın versin servis gibi.
Alışırsın arkadaşım bende aynı sorunu yaşadım banada inceleme devam ediyor dediler 2 hafta bende inceleme heyeti xiaomi fabrikasındanmı gelecek dedim batarya değişimi için gönderdim sim kart yeri bozuk geldi 100 TL batarya ya verdim şimdide 150 TL sim yerine istediler yapacak bişey yok kılıç...