feyyazcetin kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Android 10 yeniden

Ben yükledim bi sıkıntı yok gibi ama gcamlar gitti Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. F

Soru Mi a2 lite alınır mı?

Note 6 pro almanı tavsiye ederim Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. F

Sohbet Ailece izlenecek güzel filmler(havuz oluşturalım)

3 idiots Aamir khan Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. F

Yardım Delta Servis Rezilliği

Henüz gelmedi serviste halen boğaz havasını özlemiş [emoji23] Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. F

Rehber Mi A2 Lite Rootsuz Google Camera Yükleme rehberi

Rica ederim keyifli resimler çekin Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. F

Gelişmiş ayarların en altında fix 65 yap hdr yazanı 11 Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. F

https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/bulkin043_GoogleCamera6.1.021_2.apk Gece çekimi için bunu kullanıyorum fevkalade çekim yapıyor hdr 11 kare yapın ayarlardan Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. F

Ben çift program kullanıyorum diğerinin linkinide bulursan atarım Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. F

Google Camera Port: hass31 apks buradaki gcam indirim denermisin Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. F

Hdr kapatıp dene Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. F

Onur bey garantisi bitmişti aslında telefonun. Bende servisidir garanti olur orda yaptırayım dedim gönderdim bu kadar çirkef olacağını tahmin edemedim açıkçası. Batarya değişimini kendimde yapabilirim ama serviste yapılsın istedim. Her şeyde vardır bir hayır sonucu bekleyelim ne olacak. Mi A2...
  12. F

Cantara hocam şimdide telefonun sesi çıkmıyor tekrar servise geri istediler telefon gide gele İstanbulun yolunu öğrendi havaya fırlatsam kendisi bulacak İstanbul fatihi hayırlısı herşeyin Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. F

Cantara hocam teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için inşallah başka bir yeri arızalı olarak gelmez Allah razı olsun hayırlı günler Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. F

Cantara hocam tam 40 gündür bu telefon deltanın servisinde yasal haklarım nelerdir. Zanımca telefonu pert ettiler oyalayıp duruyorlar. Her aradığımda aynı muabbeti söylüyorlar kalite kontrol aşamasında vs vs allah belasın versin servis gibi.
  15. F

Çözüldü Delta Destek! Cihazım 7 gündür serviste inceleniyor deniyor !!

Alışırsın arkadaşım bende aynı sorunu yaşadım banada inceleme devam ediyor dediler 2 hafta bende inceleme heyeti xiaomi fabrikasındanmı gelecek dedim batarya değişimi için gönderdim sim kart yeri bozuk geldi 100 TL batarya ya verdim şimdide 150 TL sim yerine istediler yapacak bişey yok kılıç...
Üst Alt