Feyyaz54 kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Mi 9se eu güncelleme

Arkadaşlar benim cihaz mi 9se imei atılmış olarak aldım Ve şuan cihazın sürümü miu 10.4 Eu olarak yazıyor ayarlarda fakat şuanda yeni güncellemeyi almıyor telefon yani sistem guncellemele tuşuna bastığımda sunucu hatası veriyor sürekli xiomi.eu sitesini kontrol edin yazıyor ne yapmam gerekiyor...
  2. F

Yardım Güncelleme sonrası

Anladigim kadariyla işler biraz karışık ilerliyor basit bı islem gibi durmuyor en iyisi bir bilene yaptırmak gibi duruyor
  3. F

Cihazı sistemi vs Fazla kurcalamayı sevmiyorum zaten tek merak ettiğim ben bu cihazı sürekli sistem güncelleme butonu üzerinden güncellersem bir sorun olup olmayacagı
  4. F

Teşekkürler cevaplar için, fakat daha önce bu twrp vs hiç kullanmadım ve duymadım eğer yapmazsam risk büyük mü gitmeme şansı yok mu imeinin
  5. F

Merhaba arkadaşlar gruba yeni katıldım ve xiomi ailesine de 1 hafta önce katıldım cihazım xiomi mi 9se imei atılma sıfır olarak aldım şuan sürüm olarak aşağıdaki fotoda yazan yüklü fakat sistem guncellemelerine bastigimda 9.8.15 indir butonu çıkıyor sizce yaptigimda imei kayb8 veya telefonun...
Üst Alt