Ferzah kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Hiçbir kişisel uygulama bu içeriği açamaz sorunu

Aynı sorundan bende mağdurum. Yönergeleri uygulamamız bi sonuç vermedi sorun hala devam ediyor.
  2. F

Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

Hard reset ile çıkış sürümüne mi dönüyor yoksa yine güncel sorunlu sürümde mi kalır? Biraz araştırdım güncel sürümde kalıyormuş birşey değişeceğini zannetmiyorum ama deneyeceğim yine hard reseti.
  3. F

Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

Sürümde çok fazla sorun var batarya optimizasyonu bildirim sorunları vs bunlar göz ardı edilebilecek durumlar ama artık dokunmatiğime kadar müdahale etmeye başlayınca göz ardı edemiyorum.
  4. F

Yani diyosun ki boynunu eğip 12.5 sürümün gelmesini bekliyceksin.
  5. F

Stoya, hocam mi note 10 lite cihazda sürümden kaynaklı dokunmatik sorunları yaşamaya başladım cihaz garantili imeili hard reset atma durumunda imei silinir gibi birşeyler de okudum wipe data atamıycaksam garanti kapsamından çıkarmadan imeiye el değdirmeden miui eski sürümüne dönmem mümkün mü...
  6. F

Hocam biraz önce denedim bir değişiklik yok boşuna uğraşma.
  7. F

Yani sorun güncelleme kaynaklıysa eski sürüme dönücem zaten de başka bir durum varsa cihazla alakalı ayar vs onları da denemek istiyorum birden fazla sorunla karşı karşıyayım çünkü.
  8. F

* Karanlık mod açtığımda uygulamalar stabil şekilde karanlık modda kalmıyor ekranın alt kısmı veya üst kısmı ara ara beyaz oluyor eskiden böyle bir sorunum yoktu. Bazı uygulamalarda (örneğin discord) küçük simgelerin veya profil resimlerinin yanında ufak beyazlıklar oluşuyor. * MIUI sürüm...
  9. F

Mi Note 10 Lite

* Karanlık mod açtığımda uygulamalar stabil şekilde karanlık modda kalmıyor ekranın alt kısmı veya üst kısmı ara ara beyaz oluyor eskiden böyle bir sorunum yoktu. Bazı uygulamalarda (örneğin discord) küçük simgelerin veya profil resimlerinin yanında ufak beyazlıklar oluşuyor. * MIUI sürüm...
Üst Alt