Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm bir sorum olacaktı. Redmi note 13 pro 5G telefonumda HyperOS india rom yüklü ve india romlarda nfc olmadığı için kullanamıyorum. Nfc destekleyen başka ülkenin recovery romunu indirip romun içindeki nonhlos.bin dosyasını, recovery rom aracılığıyla yükleyeceğim yeni india romun...
Selamın aleyküm bir sorum olacaktı. Redmi note 13 pro 5g Telefonumda şu an hindistan HyperOS yüklü, Recovery ile başka ülkenin romunu yükleyebilir miyim yoksa sadece yine hindistan romu olacak şekilde mi değişiklik yapabiliyorum? Örneğin HyperOS'un global romunu yükleyebilir miyim recovery ile?
Selamın aleyküm, Redmi note 13 pro 5G telefonuma direnç kaydı yaptırdım ve yeni yazılım yüklendi, kaydı yapan kişi india rom tavsiye etti (HyperOS) güzel çalışıyormuş ama yüklendikten sonra nfc olmadığını fark ettim. Güncelleme falan gelirse nfc geri gelir mi yoksa nfc için tekrar rom mu...
Selamın aleyküm, bl kilidi açık olmadan modem dosyası yükleniyor mu? Cihazda daha önce fake rom vardı recovery rom yüklemek istedim fake rom gitsin diye recovery rom yükledim yeniden başlatıldı ama güncelleme yüklenmedi sonra şebeke gitti sonra HyperOS yükledim ama hâlâ şebeke gelmedi, şebekenin...
Selamın aleyküm. Redmi note 13 pro 5G telefonumda fake rom var, bl kilidi açık gözüküyor ama açık değil bu yüzden fastboot üzerinden rom yükleyemiyorum. Recovery rom yüklemek istedim güncelleme paketinden indirmiş olduğum eu romu seçtim, güncellemeyi kabul etti her şey tamamlandı telefon yeniden...
Merhabalar. Redmi note 13 pro 5G telefonumda yüksek ihtimalle fake rom olduğunu düşünüyorum. Güncelleme kısmında yenilikler bölümüne gelince güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok diyor. Fake romu kaldırıp başka bir yazılım atmak istedim ama bl kilidi açık mı değil mi tam anlayamadım...
Redmi note 13 pro 5G cihaza yeni yazılım yüklemek istedim, flash programıyla tüm adımları uygulayıp flash butonuna tıklayınca "Erase opconfig error" hatası veriyor. Bunun çözümünü bilen var mı?