ferit.slck kullanıcısının son içeriği

1. ferit.slck

Yardım Xiaomi Çift Uygulamalar

Hayır etkin değil
  2. ferit.slck

Yardım Xiaomi Çift Uygulamalar

Redmi note 13 pro 5g telefonunda açmadığım halde chrome ve birkaç uygulama daha kendi kendine çift uygulama açmış, çift uygulamalar kısmından kontrol edince açılmış olarak gözükmüyor aynı sorunu yaşayan var mı, bundan nasıl kurtulabilirim? Bir linke basınca direkt çift uygulama olana...
  3. ferit.slck

Yardım Recovery rom için modem dosyası atma

Başka ülkenin sadece modem dosyasını india romunun üzerine yazarak yüklemeyi düşünüyorum, işe yarar mı bilmiyorum 1718569609 Hocam telefon 13 pro 5g olduğu için bl kilidi falan kapalı fastboot üzerinden herhangi bir işlem yapamıyorum o yüzden recovery ile halletmeye çalışıyorum işe yarar mı...
  4. ferit.slck

Yardım Recovery rom için modem dosyası atma

Selamın aleyküm bir sorum olacaktı. Redmi note 13 pro 5G telefonumda HyperOS india rom yüklü ve india romlarda nfc olmadığı için kullanamıyorum. Nfc destekleyen başka ülkenin recovery romunu indirip romun içindeki nonhlos.bin dosyasını, recovery rom aracılığıyla yükleyeceğim yeni india romun...
  5. ferit.slck

Yardım Redmi note 13 pro 5G recovery rom yükleme sonrası şebeke gitti

TNREUXM idi ilk yüklediğim, telefonda da zaten ilk o rom vardı. Şu an telefonda india rom var kaydını yaptırdım başka yazılım atıldı
  6. ferit.slck

Recovery Recovery ile başka yazılım yükleme

Global yüklemeyi denedim de güncelleme doğrulanamıyor USB üzerinden yükleyin uyarısı verdi
  7. ferit.slck

Recovery Recovery ile başka yazılım yükleme

Selamın aleyküm bir sorum olacaktı. Redmi note 13 pro 5g Telefonumda şu an hindistan HyperOS yüklü, Recovery ile başka ülkenin romunu yükleyebilir miyim yoksa sadece yine hindistan romu olacak şekilde mi değişiklik yapabiliyorum? Örneğin HyperOS'un global romunu yükleyebilir miyim recovery ile?
  8. ferit.slck

Soru İndia Rom Nfc

Bl kilidi kapalı fakat açmaya çalıştığımda the system is being upgraded please try again later uyarısı veriyor, bunun sebebini biliyor musunuz? 1714308257 Dirençte nfc sıkıntı çıkmıyor diye biliyorum daha önce ben karşılaşmadım
  9. ferit.slck

Soru İndia Rom Nfc

Tamam root atmayı başarabilirsem denerim, teşekkür ederim
  10. ferit.slck

Soru İndia Rom Nfc

Şu an olmuyor sanırım, bl kilidini açmaya çalıştığımda the system being upgraded falan diyor yine hesap ekleyemiyorum
  11. ferit.slck

Aynen hiç kurcalamamak en iyisi olur ama illa yapmak istiyorsan Hint modemini eu roma gömerek dene belki işe yarar
  12. ferit.slck

Soru İndia Rom Nfc

Peki bir şekilde aktif edilemez mi, başka roma mı geçmem gerekiyor?
  13. ferit.slck

Soru İndia Rom Nfc

Selamın aleyküm, Redmi note 13 pro 5G telefonuma direnç kaydı yaptırdım ve yeni yazılım yüklendi, kaydı yapan kişi india rom tavsiye etti (HyperOS) güzel çalışıyormuş ama yüklendikten sonra nfc olmadığını fark ettim. Güncelleme falan gelirse nfc geri gelir mi yoksa nfc için tekrar rom mu...
  14. ferit.slck

Muhtemelen şebeke gider diye düşünüyorum. Eu sürümünün daha yüksek olan versiyonunu yüklemeye çalıştım, kabul etti, telefon yeniden başlatıldı ama güncelleme yüklenemedi dedi ve şebeke gitti bence hyperosa yükseltirsen şebeke gider diye düşünüyorum
Üst Alt