Ferid Ahmedli kullanıcısının son içeriği

1. Ferid Ahmedli

Soru Poco 3x Root atma

Merhaba Ben Poco 3x Kullanıyorum Nasıl Root Ata bilirim?
  2. Ferid Ahmedli

Soru Poco 3x Şarjım Sabit Kaldı

Selamun Aleyküm Arkdaşlar Ben Poco 3x Kullanıyorum Telefon Kullana Kullana Şarj Ediyorum 88% kaldı Artmıyo Ama 1 ay önce Böyle değildi Acaba Neden Böyle Oldu Eskiden Şarjda Kullana Kullana Dolduruyodum Şimdi ise hayır kullanmasam artıyo yoksa artmıyo
  3. Ferid Ahmedli

Soru Şarj tüketimi

Merhaba Telefonumu Şarjda kullanıyom 1saat falan 50-60% şarj dolduruyodum son 2 gündür şarjda geç dolduğunu fark etmeye başladım neden ola bilir en son miui güncellediğimi hatırlıyorum
  4. Ferid Ahmedli

Çözüldü Telefonlarda Oyundan atma Hata vermeden 10-15 dakika sonra atma

Arkadaşlar Merhaba Ben 3 ay önce Poco 3x aldım (Xiomi) 128gb 6rem oyundan durduk yerde atıyordu hiç bir hata vermeden az daha vaz geçiyodum kullanmaktan sonra ayarları kurcalıyım dedim ayarlarda tema kısmında 2tane tema olduğunu gördüm klasik tema sınırsız tema bende klasikteydi sınırsza geçtim...
  5. Ferid Ahmedli

Soru Poco 3x NFC En iyi Room Nedir

Merhaba arkdaşlar Ben Miui sürümü istiyorum en iyi sürüm hangisi olur poco için bende olan sürüm global 12.0.8 sürümü oyundan atma var zayıf şarj doldurma var en iyisi hangisidir sizce
  6. Ferid Ahmedli

Yardım Poco 3x Oyundan Uygulamalardan atma

Merhaba arkdaşlar Ben Telefonu 3 ay önce aldım aldığım günden beri telefon hata vermeden atıyo Pubg.oynuyom oyun ortasında durduk yerde ana menuye atıyo telefonun hata vermeden sizce neden Böyle oldu nolur yardım edin
Üst Alt