Ferhatkaya89 kullanıcısının son içeriği

1. Ferhatkaya89

Yardım Eu Rom MIUI 12 Rom Tavsiyesi

Ona hiç bakmadım hocam hep gece uyumadan şarja takarım
  2. Ferhatkaya89

Sabah 10.30 da şarjdan çıkardım gün boyu toplam 2 saat akıcı ayarlar da parlaklık orta Pubg oynadım durum bu şekilde yani kısacası düzelme oldu
  3. Ferhatkaya89

Rom Mİ 9T/K20 Xiaomi.eu MIUI 12 Stabil Rom V.12.1.2.0

Değişiklik var mi? 1596701818 Değişik var mı? Yada performans düşüşü falan
  4. Ferhatkaya89

Rom Mİ 9T/K20 Xiaomi.eu MIUI 12 Stabil Rom V.12.1.2.0

12.0.4 sürümünü güncelleyen var mı ?
  5. Ferhatkaya89

Aynen hocam yanlış yazdım 1595409500 Valla hocam bu gün tam 10 gün oldu biraz daha bekleyelim o zaman
  6. Ferhatkaya89

Hocam şuan onu kullanıyorum ama pek iyi sonuçlar veriyor
  7. Ferhatkaya89

Arkadaşlar Mİ9T stabil eu rom kullanıyorum ama şarj konusunda eskiden bir gün rahat çıkaran telefon şimdi ise akşamı zor çıkarıyor MIUI 11 geri dönmek istemiyorum MIUI 12 ye alıştım. Şuan MIUI 12 de şarj konusunda iyi olan hangi rom var? Masik düşünüyorum ama beta da acaba şarj nasıl belki beta...
  8. Ferhatkaya89

Yardım Çift sim olan telefonun bir IMEI sini başka cihaza atmak

Arkadaşlar şimdi ben şunu merak ediyorum elimde çift sim destekli Türkiye garantili olan bir tane telefon var ve bunu şuanda evdeki biri kullanıyor ben hat takılmayan IMEI yi başka bir cihaza atsam bir sıkıntı olur mu? Yada böyle bir şey mümkün müdür
  9. Ferhatkaya89

Yardım Flash bellek ile EU rom atma

Teşekkürler hocam sağolun.
  10. Ferhatkaya89

Teşekkürler hocam çok uzun zaman önce attığımda sanki olmuyordu bir hata veriyordu tam hatırlamıyorum o yüzden emin olmak için sordum.
  11. Ferhatkaya89

Arkadaşlar ben şimdi TWRP ile EU rom atacam ama PC yok flash belleği otg ye bağlasam rom atabilir miyim.
  12. Ferhatkaya89

Yardım Simge Büyütme

Hocam bu sürümü APK olarak indirip kurun simge boyutu gelecektir.
  13. Ferhatkaya89

Rom Mİ9T Eu Rom MIUI12 Beta ve Stabil sürümü

Arkadaşlar şimdi ben telefonuma eu rom kurmak istiyorum fakat 2 tane merak ettiğim soru var. 1. MIUI 12 yükleme mi tavsiye eder misiniz? 2. Beta haftalık var bir de bildiğimiz stabil sürüm ikisinin tanımı nedir? Hangisini indirme mi tavsiye edersiniz.
  14. Ferhatkaya89

Yardım Xiaomi Mİ9T Bildirim Rozetleri

İşte bende bundan istiyorum ancak yorumlara baktım sosyal medya rozetleri çalışmıyormuş buda aynı yani
  15. Ferhatkaya89

Yardım Xiaomi Mİ9T Bildirim Rozetleri

Arkadaşlar bu sorun sadece bende mi var bilmiyorum. WhatsApp tan bildirim geldiği zaman uygulama simgesinde 1 yazıyor ama ben bildirim çubuğun da yana kaydırdığım zaman simgede 1 yazan da gidiyor. Ayarlardan bütün bildirimleri açtım ama yine aynı.
Üst Alt