Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Mİ9T stabil eu rom kullanıyorum ama şarj konusunda eskiden bir gün rahat çıkaran telefon şimdi ise akşamı zor çıkarıyor MIUI 11 geri dönmek istemiyorum MIUI 12 ye alıştım. Şuan MIUI 12 de şarj konusunda iyi olan hangi rom var? Masik düşünüyorum ama beta da acaba şarj nasıl belki beta...
Arkadaşlar şimdi ben şunu merak ediyorum elimde çift sim destekli Türkiye garantili olan bir tane telefon var ve bunu şuanda evdeki biri kullanıyor ben hat takılmayan IMEI yi başka bir cihaza atsam bir sıkıntı olur mu? Yada böyle bir şey mümkün müdür
Arkadaşlar şimdi ben telefonuma eu rom kurmak istiyorum fakat 2 tane merak ettiğim soru var.
1. MIUI 12 yükleme mi tavsiye eder misiniz?
2. Beta haftalık var bir de bildiğimiz stabil sürüm ikisinin tanımı nedir? Hangisini indirme mi tavsiye edersiniz.
Arkadaşlar bu sorun sadece bende mi var bilmiyorum. WhatsApp tan bildirim geldiği zaman uygulama simgesinde 1 yazıyor ama ben bildirim çubuğun da yana kaydırdığım zaman simgede 1 yazan da gidiyor. Ayarlardan bütün bildirimleri açtım ama yine aynı.