Ferhatkaya89 kullanıcısının son içeriği

1. Ferhatkaya89

Yardım Eu Rom MIUI 12 Rom Tavsiyesi

Arkadaşlar Mİ9T stabil eu rom kullanıyorum ama şarj konusunda eskiden bir gün rahat çıkaran telefon şimdi ise akşamı zor çıkarıyor MIUI 11 geri dönmek istemiyorum MIUI 12 ye alıştım. Şuan MIUI 12 de şarj konusunda iyi olan hangi rom var? Masik düşünüyorum ama beta da acaba şarj nasıl belki beta...
  2. Ferhatkaya89

Yardım Çift sim olan telefonun bir IMEI sini başka cihaza atmak

Arkadaşlar şimdi ben şunu merak ediyorum elimde çift sim destekli Türkiye garantili olan bir tane telefon var ve bunu şuanda evdeki biri kullanıyor ben hat takılmayan IMEI yi başka bir cihaza atsam bir sıkıntı olur mu? Yada böyle bir şey mümkün müdür
  3. Ferhatkaya89

Yardım Flash bellek ile EU rom atma

Arkadaşlar ben şimdi TWRP ile EU rom atacam ama PC yok flash belleği otg ye bağlasam rom atabilir miyim.
  4. Ferhatkaya89

Rom Mİ9T Eu Rom MIUI12 Beta ve Stabil sürümü

Arkadaşlar şimdi ben telefonuma eu rom kurmak istiyorum fakat 2 tane merak ettiğim soru var. 1. MIUI 12 yükleme mi tavsiye eder misiniz? 2. Beta haftalık var bir de bildiğimiz stabil sürüm ikisinin tanımı nedir? Hangisini indirme mi tavsiye edersiniz.
  5. Ferhatkaya89

Yardım Xiaomi Mİ9T Bildirim Rozetleri

Arkadaşlar bu sorun sadece bende mi var bilmiyorum. WhatsApp tan bildirim geldiği zaman uygulama simgesinde 1 yazıyor ama ben bildirim çubuğun da yana kaydırdığım zaman simgede 1 yazan da gidiyor. Ayarlardan bütün bildirimleri açtım ama yine aynı.
  6. Ferhatkaya89

Yardım Bootloader Açmaya Çalışırken Tekrardan 500 Saat Verdi

Arkadaşlar daha önce bootloader kilidini açmak için başvuru yaptım 748 saat verdi dün süresi doldu açmaya çalıştım bu sefer 500 saat verdi sürenin dolduğunda eminim ama niye böyle verdi anlamış değilim. Farklı hat ile denersem aynı süreyi verir mi yada başka bir çözümü var mıdır?
  7. Ferhatkaya89

Yardım Mi9T Ahizeden Ses Çok Az Geliyor

Arkadaşlar telefonda biriyle konuşurken karşı tarafın sesi çok az geliyor. Benim sesim net gidiyor ama karşı tarafın ki net bir şekilde gelmiyor. Telefonu yeni kullanmaya başladım toz falan girmiştir diyorsanız sanmıyorum dediğim gibi yeni kullanmaya başladım.
  8. Ferhatkaya89

Yardım Türkçe Karakter Yazı Tipi Değiştirme

Arkadaşlar bu kullanmış olduğum yazı tipi Bauhaus gördüğünüz gibi Türkçe karakter desteklemiyor bu sorunu nasıl halledilir root atılması mı lazım başka türlü çözümü yok mudur?
  9. Ferhatkaya89

Soru Bootloader Kilidinde SİM kartı çıkarmak

Arkadaşlar şimdi ben bootloader kilidini açmak için başvuru yaptım 648 saat verdi ama SİM kartımı çıkarttım ve şuan kullandığım cihaza takılı bir sorun teşkil eder m? Forumlarda bazı kişiler çıkarmaman lazım diyor bazılarıda sıkıntı olmaz diyor net bilgisi olan var mı acaba
  10. Ferhatkaya89

Tema İcon Büyütmek

Arkadaşlar bu simgeleri nasıl büyütebilirim çok küçük geliyor bana yardımcı olursanız sevinirim.
Üst Alt