ferhatasi kullanıcısının son içeriği

1. ferhatasi

Yardım Yardımınıza ihtiyacım var

denedim olmadı ya sistemi yeniden başlat diyince twrp yi açıyor direk
  2. ferhatasi

Yardım Yardımınıza ihtiyacım var

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.telefonun twrp sürümünü değişmek isterken sanırım yanlış bi şey yaptım .telefon sürekli recovery modunda açılıyor.güç tuşuna basınca da yine recovery modunda açılıyor bunu nasıl düzeltiriz lütfen yardımcı olun
  3. ferhatasi

Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

Kilit ekranında müzik değişme yok mu hocam sizin 6.6.16 surumunuzde kilit ekranındayken müzik değişme özelliği yok
  4. ferhatasi

Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

6.6.23 e fitim hocam onun linkini atarsanız en azından çok mutlu olurum nod~~
  5. ferhatasi

haklısın kendi kullandığın sürümün linkini bana dm den atabilir msin
  6. ferhatasi

en.miui de buldum dün akşam hocamızın v8 li bi sürümünü onu indirdim harbiden baya şey değişmiş çok güzel olmuş.o sürümde iki sorunla karşılaştım 1. si sürekli güvenlik durduruldu hata bildirimi gönder diye bi uyarı çıkıyor(internet hızını göster diyince bu sorun çıkmıştı bende daha fazla...
  7. ferhatasi

hocam sürekli hata bildirimi gönderme çıkıyor. bunu kapatmanın bi yolu var mı
  8. ferhatasi

hocam gerçekten ücretl, m, ya inanamıyorum :) bari 3 temmuz dan önceki sürümün linkini verseniz de v8 görsek hayrınıza
  9. ferhatasi

Rom [Discontinued] [MIUI v7 ][ 5.9.1 ][4.4.2][Elife E3] GM Discovery 4-16Gb

son zamanlarda kullandığım en akıcı miui dediğim gibi şu anlık tek sorun vpn. inşallah düzeltirler diyelim o zmn :)
  10. ferhatasi

Hocam mobil verideyken vpn bağlanınca mobil veri aniden kesiliyor
  11. ferhatasi

Tamamdır hocam ROM gayet akıcı yine döktürmüşsünüz :)
  12. ferhatasi

Tamamdır hocam çözümü buldum eğer bu sorunu yaşayanlar olursa dili ilk başta İngilizce seçin sıkıntı kalmaz
  13. ferhatasi

Evet yaptım her zamanki gibi bir daha deniyorum odur
  14. ferhatasi

Hocam romu kurarken mihesap ta takılıyor ve durdu hatası veriyor bi turlu kuramadim
Üst Alt