ferhataata kullanıcısının son içeriği

1. ferhataata

Yardım miui 8 Mobil Veri

Merhabalar, LG G2 cihazda miui 8 kullanan arkadaşlar, mobil veri sorununu çözebilen oldu mu? DNS'den dolayı mobil veride internete bağlanılmıyor. İllaki bir dns değiştirici program indirmek gerekiyor. Bu konuda çözümü ya da bir fikri olan varsa lütfen paylaşşın.
  2. ferhataata

(MIUI 8) çıktı d802

ben yardımcı olayım özelden yazın
  3. ferhataata

Mod Hava Durumu & Dinamik Saat [Miui8-9]

Arkadaşlar bu modları LG G2 802'de de kullanabilir miyiz? V8 yüklü cihazımda.
  4. ferhataata

(MIUI 8) çıktı d802

V8'in şu an için tek eksiği çift tıklama. bunun dışında hiçbir sorun yok gayet stabil çalışıyor. 900 mb ile 1200 mb arasında rami boşta bırakıyor. cihazıma abartısız belki 50den fazla rom yükledim, ve emin olun en stabil rom kesinlikle v8, v7'de pek stabil değil, ama kesinlikle v8
  5. ferhataata

Lg g2 miui rom kurulum icin yardim lutfen

7.0 yüklü olan telefonumdan talimatlara göre miui 8'e geçtim. daha sonra romu sildim yerine 4.4 bootloader'i yükledim öyle kurdum romu, o da olmadı tekrar formatlayıp komple sadece romu yükledim, her seferinde oldu. diyeceğim o ki, herhangi birşeye gerek yok sanki ne olursa olsun her şekilde...
  6. ferhataata

(MIUI 8) çıktı d802

Hocam m miui 7 den direk geçilebiliyor demişsin. Romu indirip flashlama ile mı yoksa güncelleme yaparak mı tam anlamadım. Ben romu indirdim twrp de eski romu temizleyip yenisini kurdum ama hata verdi. Tam olarak ne yapmalı.
  7. ferhataata

Yardım LG G2 Miui Romu Döngü

7.1 den kurdum romu. Romu flashladiktan sonra lambda yi flasladim ve açıldı. Şuan tek yaşadığım sorun; herhangi bir metni seçip kopyalama yaptığında hangi uygulama olursa olsun o uygulamayı kapatıyor.
  8. ferhataata

Yardım Lg g2 miui chrome sorunu

Chrome dan yazıyorum. Hiçbir sorun yok bende. Muhtemelen kurulumla ilgili arkadaşlar. Ben 7.1den direk geçtim hiçbir sorun yasamadim.
  9. ferhataata

(MIUI 8) çıktı d802

Sonunda aradığım romu buldum. Süper hızı var. Fazla ram yemiyor. Birkaç saat önce kurdum herhangi bir sorun yok.
Üst Alt