Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün gece isim değiştirme methodu ile hyperos güncellemesini yükledim çok kasıyor diye format attım atmadan önce WhatsAppı yedekledim ama bu sefer bu yedek yüklenirken hata diye bir seçenek çıkıyor karşıma bu sorumu nasıl çözebilirim WhatsApp yedeği hala görüyor ama mesajlarımı geri yüklemiyor 50...
F4 telefonum var normalde hyper os güncellemesi geldi ama bana daha ulaşmadı bunu bir şekilde güncelleyici üzerinden romu indirerek güncelleyemezmiyim verilerim silinmeden?
Geçen ay poco f4 aldım note 12 pro 5g den vazgeçip.Çünkü yurtdışı alacağıma yurtiçi almak daha mantıklı geldi.Ama çok fazla kasıyor redmi note 8 prodan geçtim o bile daha akıcıydı sanki ve ram hep 1 gb kalmış oluyor geri kalan 5 GB neyin yediğini bulamazmıyız.
Sürüm miui 14
Cihazım poco x3 nfc. Hoparlöre alinca ses kaydedince ve videoda ses çıkmıyor ne yapabilirim alt board değişti sorun devam ediyor yazilim ile tek mikrofon kullanmanin bir yolu yokmu?
Airpods 2.nesil kulaklığım var ve bu kulaklığın ne şarjını görebiliyorum ne de tuşlarla kontrol edebiliyorum.Cift tiklayinca sag sol fark etmez sonraki şarkıya geçiyor.play storedeki tum uygulamaları denedim hiçbiri doğru düzgün çalışmıyor. Daha önce miui ile airpods kullananlar bu sorunu nasil...
Poco x3 cihazım guncellemeden sonra çok yavaş sarj aliyor attığım ss de göründüğü gibi sarj aliyor görünüyor hatta turbo sarj ile şarj olduğunu gösteriyor ama sarjda şarjım azalıyor.Nasil çözebilirim bunu ? Ekrandaki ısı yavaş sarj almasina bu kadar etki ediyor mu ?
Merhabalar elimde bir note 9 var repair yapılmış ama şuan o hat klona düşmüş bootloader açık olmadığı icin repair yapilmiyor.Bunun bootloader kilidini acmanin bir yolu varmi ?
Daha öncede konu açmıştım fakat çözüm bulunmadığı için tekrar yazıyorum.Sorun şu bilgisayar klavye ışıkları geliyor fan dönüyor ama ekran yok tamire gitti sorun tespit edilemedi dendi.Ne yapmamı önerirsiniz ?
MSI marka bir laptop bilgisayarım var ve bugün kardeşim oyun oynamak için istedi verdim.Eve geri geldiğim zaman bilgisayarı bırakmıştı bende alıp oyun oynamak istedim ve klavye ışıkları yanıyordu ancak MSI logosu gelmiyordu.Sonra MSI tuşunun yanında dragon center tuşuna basınca klavye ışıkları...
Selamün aleyküm cihazım sıvı temaslıydi servise gitti.Gpu falan değişti ama o günden beri 2 hata var.Birinci hata görüntülü konuşurken,telefon sesini hoparlöre verince karşıya sesim gitmiyor.Ayni şekilde oyun içi konuşmalarda da sesim karşıya gitmiyor ama ses kaydında veya telefonu ahize ile...