Ferhat_72 kullanıcısının son içeriği

1. Ferhat_72

Yardım Xiomia 15 ve diğer modelleri için Ekran Resmi alma Kısayolu var mı ?

Merhaba.. Ayarlar > Ek ayarlar > Hareket kısayolları > Geri dokunma > Çift yada Üçlü geri dokunma seçerseniz cihazın arkasına üç - yada iki kere dokunduğunuzda ekran resmi yada başka bir kısayol ekleyebilirsiniz..
  2. Ferhat_72

Soru Server kayıt ile yazılımsal kayıt farkı

Hocam merhaba Server kayıt sim 2 olur demişsiniz sadece sim 1 e imei atılırsa ne olur..?
  3. Ferhat_72

Sohbet Birlikte Nice 5 Senelere :)

Selamlar.. buranın normal ve sıradan bir forum olduğunu sanmıyorum nice senelere, nice arkadaşlıklara ve nice forumlara..
  4. Ferhat_72

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Herkeste aynı hata yok hocam benim bildiğim sizinle beraber şu an bu sorunu yaşayan 5 kişiyiz sanırım server kayıt yapan arkadaş bazı dosyalara zarar verdiği için çalışmıyordur geri dönüşü yok bildiğim kadarıyla..
  5. Ferhat_72

Hocam bir kaç kişi ile aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef çözümü şuan için yok kimse neden olduğunu bilmiyor sorun server kayıttan sonra meydana geliyor..
  6. Ferhat_72

Olması gerekiyordu başka roma geçtiğim için video atamıyorum ekran görüntüsü taiwan son sürüme ait..
  7. Ferhat_72

Tam istediğin gibi değil mi hocam sıkıntı yok sanırım..
  8. Ferhat_72

Hocam Taiwan a gelen son 103 sürümü ile sanırım artık cihaz ekran görüntüsü eklenebiliyor..
  9. Ferhat_72

Bekledim baktım olacak gibi değil bende ücretli açtırdım hocam..
  10. Ferhat_72

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce y.d Xiaomi 15 beyaz aldım genel kanaatim güzel kompakt stabil hızlı cihaz sevdim elimde hazırda kullandığım cihaz olduğu için acele etmedim önce server kayıt yapıp Taiwan Roma geçtim ve kullanmaya başladım yanlız anlamadığım ve çözemediğim bir sorunla karşı karşıya...
  11. Ferhat_72

Sohbet Sohbet köşesi

Hayırlı Cumalar Selam ve Dua ile.. 🙏
  12. Ferhat_72

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın arkadaşlar Kadir Geceniz Mübarek Olsun iyi forumlar..
  13. Ferhat_72

Rom Xiaomi 15 Görüşme kaydeden ROM

Birde Taiwan rom unda var hocam.. 👍
  14. Ferhat_72

Yardım Xiaomi 15 kutu içeriği

Merhaba ben yd olarak aldım kutu içeriği eksiksiz geldi global olarak aldım şarj kablosu, adaptörü, kılıf, kitapçıklar, sim iğnesi ne kadar herșeyi eksiksiz vardı..
Üst Alt