Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı geceler arkadaşlar miui 10 da severek kullandığım özellikle kontrol merkezine bayıldığım Darkoid Tema yı miui 12 ye güncellemesini yapabilirmiyiz yada nereden bulabiliriz benzerde olur yeterki kontrol merkezi öyle olsun değerli tema yapımcı arkadaşlar şimdiden teşekkürler..
Merhaba twrp üzerinden silme işlemi yaptım wipe advanced wipe sonrasında dalvik cache sistem data onaylayıp kaydırdım
Geri gelip birde rom kurmadan önce format data yaptım failed çıktı fastboot modda kaldım yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımınız lazım..
cihaz mi 9 lite botlader kilidi açık...
Merhaba cihazı yeni aldım global kararlı sürüm yüklü mi 9 lite Google Arama ve mesaj uygulaması yüklü cihazda mesajlar bana üst barda çift görünüyor bunun bir çözümü varmı
Arkadaşlar merhaba bir oyun var severek oynadığım Beat Racer eski cihazımda sürekli oynardım sıkıntı yoktu cihaz değişikliği yaptım şimdi oyunu bir türlü açamıyorum play store den indirip kurdum olmadı apk olarak başka yerden indirdim oda olmadı şuan ki cihazım mi 9 lite ilk açılışta siyah...
Arkadaşlar merhaba bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı nasıl bir cihazdır
Türkiye ye gelirmi gelmezmi güzel özellikler sunuyor fiyat konusunda neler sunar sizden yorum bekliyorum..
Arkadaşlar merhaba başka konuya yazdım ama cevap veren olmadı redmi 5 plus global kararlı miui 11 deyim Android sistem pil tüketimi acayip derecede fazla geldi bana teli sıfırladıktan sonra böyle oldu nasıl düzeltebiliriz acaba
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar bu temanın renk tonlarını çok benimseyemedim kırmızı olmamış gibi
kırmızı yerine gri yada koyu bir renk seçimi yapabilecek bir arkadaş varmı aramızda rica etsem..