Ferhat_72 kullanıcısının son içeriği

1. Ferhat_72

Çözüldü Darkoid Tema isteği

Hayırlı geceler arkadaşlar miui 10 da severek kullandığım özellikle kontrol merkezine bayıldığım Darkoid Tema yı miui 12 ye güncellemesini yapabilirmiyiz yada nereden bulabiliriz benzerde olur yeterki kontrol merkezi öyle olsun değerli tema yapımcı arkadaşlar şimdiden teşekkürler..
  2. Ferhat_72

Çözüldü fastboot ta kaldım.

Merhaba twrp üzerinden silme işlemi yaptım wipe advanced wipe sonrasında dalvik cache sistem data onaylayıp kaydırdım Geri gelip birde rom kurmadan önce format data yaptım failed çıktı fastboot modda kaldım yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımınız lazım.. cihaz mi 9 lite botlader kilidi açık...
  3. Ferhat_72

Çözüldü Çift mesaj görünümü

Merhaba cihazı yeni aldım global kararlı sürüm yüklü mi 9 lite Google Arama ve mesaj uygulaması yüklü cihazda mesajlar bana üst barda çift görünüyor bunun bir çözümü varmı
  4. Ferhat_72

Çözüldü Oyun açılmıyor

Arkadaşlar merhaba bir oyun var severek oynadığım Beat Racer eski cihazımda sürekli oynardım sıkıntı yoktu cihaz değişikliği yaptım şimdi oyunu bir türlü açamıyorum play store den indirip kurdum olmadı apk olarak başka yerden indirdim oda olmadı şuan ki cihazım mi 9 lite ilk açılışta siyah...
  5. Ferhat_72

Yardım Realme x50pro

Arkadaşlar merhaba bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı nasıl bir cihazdır Türkiye ye gelirmi gelmezmi güzel özellikler sunuyor fiyat konusunda neler sunar sizden yorum bekliyorum..
  6. Ferhat_72

Yardım Android Pil tüketimi

Arkadaşlar merhaba başka konuya yazdım ama cevap veren olmadı redmi 5 plus global kararlı miui 11 deyim Android sistem pil tüketimi acayip derecede fazla geldi bana teli sıfırladıktan sonra böyle oldu nasıl düzeltebiliriz acaba
  7. Ferhat_72

Yardım Double Tap Theme to Diy Teması

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar bu temanın renk tonlarını çok benimseyemedim kırmızı olmamış gibi kırmızı yerine gri yada koyu bir renk seçimi yapabilecek bir arkadaş varmı aramızda rica etsem..
  8. Ferhat_72

Uygulama Herkes kullandığı klavye temasının resmini paylaşsın

Tabiki SwiftKey klavye.. [emoji91][emoji91][emoji91] Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Ferhat_72

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Orjinal tema Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Ferhat_72

Tema Karanlık Tema İstek

Global stabil kararlı sürüm için de mutlaka karanlık Tema vardır onuda bilenler paylaşabilir..
  11. Ferhat_72

MIUI 11 Redmi 5 plus miui 11 (sohbet)

Çin e gelip Türkiye ye gelmeyecek olması çok saçma bence gelir ama ne zaman belli değil
  12. Ferhat_72

Vermeseler ayıp olur.. :)
  13. Ferhat_72

Yapacak bir şey yok beklemekten başka çare yok..
  14. Ferhat_72

Kesin bir bilgi yok..
  15. Ferhat_72

Hadi hayırlısı o zaman kazamız mübarek ola.. :)
Üst Alt