Ferhat07 kullanıcısının son içeriği

1. Ferhat07

Sohbet Tema ios

Merhaba global rom bootlader açık İos tema arıyorum
  2. Ferhat07

Yardım En stabil rom hangisi ? Mi 11 lite 5G NE

CMD komut ile kurabileceğim olanı... Şuanda eliteromlite China sürümlü bir rom yüklü memnun değilim
  3. Ferhat07

Sohbet Mi 11 lite 5G NE

Arkadaşlar Merhaba Cihazımı global miui 14 e yükselttim. Ve gördüm ki miui 14 güncellemesinde gelen kedi widgeti olsun uygulamalar simgeleri değiştirme vs global rom a gelmemiş. Bu yüzden bu cihaza uyumlu güncel en iyi rom önerisini alabilirim. Ve kısaca nasıl yapılır yazarsaniz müteşekkir...
  4. Ferhat07

Sohbet İos Tema

Güncel en iyi ios teması tavsiyesi alabilirmiyim ? Gerek xiaomi kendi uygulaması temalarından gerek mtz dosyaları Şimdiden teşekkürler
  5. Ferhat07

Sohbet Pubg mobile grafik mi 11 lite 5G Ne

Selamlar arkadaşlar uzun zaman aradan sonra yolum düştü artık aranızda olacağım :) Bir sorum olacak cihazım Mi 11 lite 5G NE cihazı Bu cihazda uhd pubg açamıyorum Basit ayarlarda 90+ FPS açarken diğerlerinde açamıyorum Ve uhd açılmaması ana sıkıntım bunu nasıl alabiliriz ?
  6. Ferhat07

Fiyatlar uçtu

Mi 8 lite 2.500 bandında şuanki kullandığım :D :D
  7. Ferhat07

Oyun Mi8 lite pubg hassasiyet ayarları

Varsa ekran görüntüsü atabilirmisiniz size zahmet
  8. Ferhat07

Rehber Tema hastaları buraya

https://mega.nz/folder/UB9RTRYA#SsV8aXbenl8s9R2rW8iZRw Mtz uzantalıdır hepsi uyumlu ben çok beğendim sizede bırakıyorum birden fazla seçenek var Üstelik miui12 temasıda var YouTube rastladım buda videosu Temayı içe aktarıyorsunuz uyguluyorsunuz bu kadar basit video çokta önemli değil...
  9. Ferhat07

Sohbet İnstagram sorunu

Instagrama yeni gelen özellik te fotoğrafa müzik ekleyip paylaşım yapınca neden görüntü kalitesi düşüyor bilen varmı Not= başkaları ayna gibi atıyor durum bende aynı değil foto paylaşımında sorun yok ama fotonun arkasına müzik ekleyince resmen bulanıklaşıyor sorun nedir baya bi canımı sıkıyor...
  10. Ferhat07

Rehber Xiaomi Telefonlarda Tüm Reklamları Kaldırma(Programsız)

Xiaomi uygulamalarında karşımızda çıkan reklamlar ve kişiselleştirilmiş öneriler çoğu zaman biz kullanıcıları rahatsız edebiliyor. Bu reklamları kapatmanın yöntemlerini sizinle paylaşmak istedim. Fotoğraflardaki yöntemleri sırası ile gerçekleştirdiğimiz halde reklamlardan kurtulabiliriz. HER...
  11. Ferhat07

Rehber Miui 12 uygulamalarını miui 11 de kullanmak

Denedim ve sizlerle paylaşmak istedim bende Galeri ve Takvim uygulaması açılmıyor sürekli duruyor hatası veriyor tavsiye etmem ama isteyen olursa yükleyebilir ama bilinmeli ki hatalar olabilir. Kişiler ve Çevirici, Mesaj, Saat, Takvim, Hava durumu, Dosya yöneticisi, Temalar, Galeri, Ekran...
  12. Ferhat07

Sohbet Eski ve benim yeni öğrendiğim bilgi

En iyi ekran piyasada şuan oled ekranmış duyumlarıma göre buda xiaomide yok Huawei ve pixel kullanıyormuş sanırım Onuda geçtim amoled ekran renk bakımından ips ekrandan daha iyiymiş yeni öğrendim az az cahilim bu konuda :) Bu bilgiyi eskiden öğrenseydim sırf bunun için mi 8 lite almazdım ips...
  13. Ferhat07

İnceleme İos v/s miui12

ninja~~ 1588077778 Videodaki karşılaştırmada miui12 de optimazsyon iyi gözüküyor uygulamalar çok hızlı açılıyor miui11 e göre ios dan farksız Bize geldiğinde güncelleyecez bakalım :)
  14. Ferhat07

Rehber Cihazımızı tanıyalım xiaomi mi 8 lite

Bundan önceki cihazım general Mobile GM 5 plus idi anakartı yandı çöp oldu Sonra araştırmam sonucu f/p olarak 2000 TL ye 1 yıl önce hepsiburadadan Xiaomi mi 8 lite aldım Genel olarak beklentimin çok üstünde bir telefon 1 yıldır kullanıyorum bana mısın demiyor Üstelik sürekli olarak güncelleme...
  15. Ferhat07

Sohbet Karantina günlükleri

Evde saçımı nasıl kesebilirim haha-- ninja~~
Üst Alt