Ferhat.21 kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Redmi note9 pro şifresini unuttum

Redmi note9 pro var ve şifresini unutum, bilgilerin kayıp olmadan şifreyi açabilir miyiz? Bootloader kilidi kapalı
  2. F

Yardım bir pasaporta 2 tane telefon kayıt ettirme

Elimde 2 adet mi 11 lite 5g ne var. pasaport kaydı yaparken 2 tane sim girebilme hakkım var, ikisinden birer imei kayıt edebilir miyim
  3. F

Yardım girdiğiniz şifre doğru ama ne yazı ki veri bozuk

telefona bu sabah miui 12 eu rom yükledim ama sim kartı görmedi bende de efs yedeği vardı yüklediğimde bu sorunla karşılaştım, format atım düzelmiyor tekrar rom kurdum ama değişen bir şey olmadı.
  4. F

Diğer Tasbar uygulamasıyla android 10'da telefonu desktop modla pc aktrama

Xda bir konu buldum yapabilen işten anlayan arkadaşlar yapıp bizde anlatabilir mi? Link: Taskbar 6.0 brings a Samsung DeX-like desktop mode for Android 10+
  5. F

Soru Edifer nb2 modeli kulanıcı yorumları

Edifer nb2 modelini kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi ??
  6. F

Yardım Güncelleme %100 olduktan sonra güncelleme uygun degil hatası

Redmi note 8 Kilidi kapalı M.11 Günceleme indikten sonra cihazınıza uygun değil hatası alıyorum
  7. F

Yardım Gmail gelen mesaj bildirimi gelmiyor

Elimde redmi note 7 EU rom MIUI 12 karalı bir cihaz var bu cihaza gmailden gelen mesajların bildirimi gelmiyor
  8. F

Yardım Resmi note 7 mobil veri ve arama sorunu

Redmi note 7 bazen mobil veri acılmıyor ve aram yapmıyor. Uçak moduna alıp çıkınca düzeliyor
  9. F

Yardım Bluetoothlu kulaklıkların birinden ses gelmiyor

Dün haylou t19 modelini aldım redmi note 7 bağlanıyor ama sol kulaklıktan ses gelmiyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlarımız yazarsa sevinirim
  10. F

Yardım Aptx desteğini açamıyorum

Haylou gt1 model kulaklık kulanıyorum. Kulaklıkta aptx desteği var ama aktifleştiremiyorum neyi şeçersem sistem sürekli ses codeğini sbc olarak değiştiriyor
  11. F

Soru Haylou t19 kulana deneyimlerini bizimle paylaşabilirmi

Haylou t19 kulana deneyimlerini bizimle paylaşabilirmi
  12. F

Yardım Redmi note 7 kişiler ve çevrici durulmaya devam ediyor hatası

Eu rom kulanıyorum muiu 12 ye günceledikten sonra sürekli kişiler ve çevirici durduruldu hatası alıyorum
  13. F

Çözüldü redmi note 7 ye Miui 12 geldi bildirim panelim değişmedi

redmi note 7 . Eu rom kullanıyorum MİUİ12 güncellemesi geldi yaptım ama bildirim panelim halen MİUİ 11 ile aynı
  14. F

Sohbet İyi bir İngilizce çeviri sitesi

Arkadaşlar yapmam gereken 15 sayfalık bir ingilizce çeviri vize ödevi var site tavsinez varsa alabilirmiyim
Üst Alt