ferdigecici kullanıcısının son içeriği

1. F

MIUI 14 POCO X3 NFC - EEA Kararlı Rom V14.0.4.0.SJGEUXM İndirme Bağlantıları

Merhabalar. Garantili ve Türkiye Rom'lu telefon kullanıyorum. Garantisi bitmek üzere Google Discovery için EU roma geçmek istiyorum. Şu an MIUI 14 yüklü. Buradan Recovery romu indirim güncelleyiciden zipli dosyayı seçsem yükleniyor mi. Yoksa bootloader kilidi açıp mi flash ile mi yüklemem lazımç
  2. F

Soru Türkiye Rom'dan Global Rom'a Geçince Garanti Dışı Kalır Mı?

Mi tool ile rom yüklendiğinde bl kilidinin açılmasına gerek yokmuş?
  3. F

Soru Türkiye Rom'dan Global Rom'a Geçince Garanti Dışı Kalır Mı?

Merhabalar. Poco x3 NFC cihazım Türkiye garantili ve Türkiye rom mevcut. Ben mi flash tool ile global fastboot rom atsam garanti iptal mi olur.
  4. F

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

NOTE 9 PRO imesi süresi doldu bootloader kilidi açılacak. Dm'den dönüş yapar mıısnız lütfen
  5. F

Mod Poco X3 NFC Hayalet Dokunuş Sorunu Giderme

Dün gece gelen 12.5.3 sürümüyle birlikte bu illetten kurtuldum nihayet.
  6. F

Yardım Poco X3 NFC Dokunmatik Sorunu ve Kamera Performansı

Yurtdisi note 9s den bu tele geçtim ben kamera çok çok fark ediyor. Ghost screen ben de her tuş kilidi açtığımda oluyor artık. Bıktım ama yapacak birsey yok
  7. F

Mod Poco X3 NFC Hayalet Dokunuş Sorunu Giderme

Benim cihaz garantili Türkiye rom, maalesef artık sürekli yapıyor. Ekran açık olduğunda neredeyse hep yapıyor tuş kilidi kapa aç geçiyor biraz sonra yine.
  8. F

Çözüldü Poco X3 NFC Ghost Touch(Hayalet Dokunuş) Sorunu Çözümü

Merhaba bende şimdi konu açacaktım bu konuyu gördüm. Bende de kendi kendine dokunuyor hatta bu ara çok fazla yapmaya başladi. Tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor. Ben garantili cihaz kullanıyorum rom atamıyorum maalesef. Çözümü nedir bu işin. Kutu ile gelen jelatin duruyor o da bayağı eskidi...
  9. F

Yardım Mobile Youtube Bildirimde Arapça

Merhaba bu sorun youtube ile alakalı. Bazen bizimde televizyinumuzda böyle oluyor. Sizlik bir sorun yok
  10. F

Soru Çağrı Ekranı Gelmiyor

Merhaba. 12.5 güncellemesinden sonra çağrı geldiğinde çağrı cevaplama ekranı veya üst bildirim ekranı gelmiyor. Telefon uygulamasının verilerini temizledim ama sorun hala devam ediyor. Cihaz orjinal ve garantili.
  11. F

MIUI 12 Redmi Note 9S Global Kararlı V12.0.1.0.QJWMIXM İndirme Bağlantısı

YouTube videosu açıkken ana ekrana düşünce sağ alta ufak ekran şeklinde geliyordu o da gitmiş.
  12. F

MIUI 12 Redmi Note 9S Global Kararlı V12.0.1.0.QJWMIXM İndirme Bağlantısı

Kamera da sihirli klon (magic clone) modu yok koymamışlar. Daha sonra mı gelir acaba
  13. F

Anket Redmi Note 9s Toz Problemi Yaşayanlar için Anket

Garantili değil. Dh'den aldım. Yeşil 9s 6/128
  14. F

Anket Redmi Note 9s Toz Problemi Yaşayanlar için Anket

Ve benimde kameraya toz girmiş :( bir anda çok sevdiğim telefondan soğudum.
  15. F

Soru Uygulamaların kendi bildirim sesi gelmiyor?

Merhaba herkese. Mi A1 den Note 9S telefona geçtim. Sorum konu başlığında yazıyor. Uygulamalarin kendine ait bildirim sesi calismiyor. Tüm uygulamalarda aynı bildirim sesi mevcut. Örneğin letgo'nun kendi bilirim sesi örneğin n11'in bildirim sesi çalmıyor, bunun yerinde ayarlada saptanan bildirim...
Üst Alt