Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Garantili ve Türkiye Rom'lu telefon kullanıyorum. Garantisi bitmek üzere Google Discovery için EU roma geçmek istiyorum. Şu an MIUI 14 yüklü. Buradan Recovery romu indirim güncelleyiciden zipli dosyayı seçsem yükleniyor mi. Yoksa bootloader kilidi açıp mi flash ile mi yüklemem lazımç
Yurtdisi note 9s den bu tele geçtim ben kamera çok çok fark ediyor. Ghost screen ben de her tuş kilidi açtığımda oluyor artık. Bıktım ama yapacak birsey yok
Benim cihaz garantili Türkiye rom, maalesef artık sürekli yapıyor. Ekran açık olduğunda neredeyse hep yapıyor tuş kilidi kapa aç geçiyor biraz sonra yine.
Merhaba bende şimdi konu açacaktım bu konuyu gördüm. Bende de kendi kendine dokunuyor hatta bu ara çok fazla yapmaya başladi.
Tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor. Ben garantili cihaz kullanıyorum rom atamıyorum maalesef. Çözümü nedir bu işin. Kutu ile gelen jelatin duruyor o da bayağı eskidi...
Merhaba. 12.5 güncellemesinden sonra çağrı geldiğinde çağrı cevaplama ekranı veya üst bildirim ekranı gelmiyor. Telefon uygulamasının verilerini temizledim ama sorun hala devam ediyor. Cihaz orjinal ve garantili.
Merhaba herkese. Mi A1 den Note 9S telefona geçtim.
Sorum konu başlığında yazıyor. Uygulamalarin kendine ait bildirim sesi calismiyor. Tüm uygulamalarda aynı bildirim sesi mevcut.
Örneğin letgo'nun kendi bilirim sesi örneğin n11'in bildirim sesi çalmıyor, bunun yerinde ayarlada saptanan bildirim...