ferdigecici kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Türkiye Rom'dan Global Rom'a Geçince Garanti Dışı Kalır Mı?

Merhabalar. Poco x3 NFC cihazım Türkiye garantili ve Türkiye rom mevcut. Ben mi flash tool ile global fastboot rom atsam garanti iptal mi olur.
  2. F

Soru Çağrı Ekranı Gelmiyor

Merhaba. 12.5 güncellemesinden sonra çağrı geldiğinde çağrı cevaplama ekranı veya üst bildirim ekranı gelmiyor. Telefon uygulamasının verilerini temizledim ama sorun hala devam ediyor. Cihaz orjinal ve garantili.
  3. F

Soru Uygulamaların kendi bildirim sesi gelmiyor?

Merhaba herkese. Mi A1 den Note 9S telefona geçtim. Sorum konu başlığında yazıyor. Uygulamalarin kendine ait bildirim sesi calismiyor. Tüm uygulamalarda aynı bildirim sesi mevcut. Örneğin letgo'nun kendi bilirim sesi örneğin n11'in bildirim sesi çalmıyor, bunun yerinde ayarlada saptanan bildirim...
  4. F

Soru Uygulamaların kendi bildirim sesi gelmiyor?

Merhaba herkese. Mi A1 den bu telefona geçtim. Sorum konu başlığında yazıyor. Uygulamalarin kendine ait bildirim sesi calismiyor. Tüm uygulamalarda aynı bildirim sesi mevcut. Örneğin letgo'nun kendi bilirim sesi örneğin n11'in bildirim sesi çalmıyor. Bu sorunun çözümü m
  5. F

Soru Format atsam Google kamera silinir mi?

Peki geri yükleyebilir miyiz.
  6. F

Soru Format atsam Google kamera silinir mi?

Merhaba şu an güncel son sürümdeyim. Telefon hiç format atmadım şimdi format atsam Google. Kamera uygulamaları silinir mi. Bende iki tane Google. Kamera var birisi normal diğerinde gece görüşü çeken. Özellikle gece görüşü çeken uygulamadan olmak istemiyorum.
  7. F

Yardım Kişiler ve Telefon Uygulamasının Yinelenen Kişiler Sorunu Hk.

Yani bu sorun WhatsApp duo bip gibi uygulamadan mi oluyor. 1560941476 Rehberim kişiler uygulamasında normalken. Arama yaptığımız telefon uygulamasından rehbere girince bir kişi 5-6 tane görünüyor. Aslında rehberim normal.
  8. F

Yardım Kişiler ve Telefon Uygulamasının Yinelenen Kişiler Sorunu Hk.

Merhaba Xiaomi Mi A1 Android One telefon kullanıyorum ama şu şekilde bir sorunum var ve rahatsızım. Kişiler uygulamasında rehberim düzenli ve istediğim gibiyken telefon uygulamasından kişiler sekmesine geçtiğimde rehberde 4-5 kere kişilerin tekrarlandigini görüyorum. E rehberinde telefon...
  9. F

Haber Xioami mi A1 Türkiye güncellemesi geldi indirebilirsiniz

Şarj olurken şarj aletiniz iyiyse hızlı şarj yazıyor.
  10. F

Ben birşey yapmadım o 8de de vardı. Google asistan ile hava durumunu öğrenin belki gelir.
  11. F

Güncelleme geri çekilmiş. Olan bize oldu.
  12. F

Merhaba. Sürüm stabil değil. Ekran isigi kısıklığı var ses ayarları kullanışlı değil ve en önemlisi volte desteği kaybolmuş cihazın 4g çekim gücü yerlerde. 4.5± ibaresi gitmiş zaten. 4g çeken yerlerde şimdi çekmiyor. Önceden volte varken HD ses kalitesi bariz belliydi şimdi konuşma da ses...
  13. F

Mi Band 3 resmi Türkçe firmware yayında.

Play store'da güncelleyin cihaz Türkçe Oluyor. Sabah kalktığımda güncelleme vardı güncelledim Türkçe oldu. 1544765694 Arayanı gösteriyor. Türkçe harf desteği var.
  14. F

Soru Mi Band 3 orjinal global rom yok mu?

Bu rom orjinal değil ama.
  15. F

Soru Mi Band 3 orjinal global rom yok mu?

Merhaba romlara baktığım kadarıyla global versiyon ile çıkan orjinal ingilizce rom yok herhalde. Bu dağıtılan sürümler düzenlenip çevrilip oluşturulan romlara herhalde. Global versiyonun içinde olan ingilizce roma rastlayan olursa link paylaşabilir mi lütfen.
Üst Alt