Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım Redmi 3s geçenlerde dokunmatik bozulduğu için orjinal olmayan bir dokunmatik ile değişti. TWRP açınca haliyle dokunmatiği daha da hassaslaşıyor hiçbir şey yükleyemiyorum. Magisk ile twrp'siz denedim ama olmadı yapamadım. Yardım edebilecek olan var mı lütfen.
Daha önce unlock yapmıştım, hatta rootlmıştım. Şimdi tekrar yapmam gerekiyor.
Fakat no need to unlock this device yazıyor.
Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Aynı problem benim cihazımda da oldu. Mi yazısı kalıyordu ve sadece fastboot moduna geiçyordu. Cihazı açmaya gerek yok.
1. mimimal adb and fastboot ynetici konutunda alıştırıyoruz.
2. Telefonu fastboot moduna alıyoruz (ses açma+ fonksiyon tuşuna basılı tutuyoruz)
3. "fastboot devices" konutunu...
Telefonum Xiaomi Redmi 3s geliştirici çin rom 6.13 yükledim telefonun unlock kilidini kaldırdım. Twrp ile root atıyordum. Gerekli dosyaları telefonun belleğine atmamışım. Twrp modundan çıkınca telefon açılmıyor Sadece mi yazısı var.Ses açma ve fonksiyon tuşuna basılı tutunca birey olmuyor...
Selamlar arkadaşlar problemi çözdüm.
http://en.miui.com/thread-223915-1-1.html
Bu linkte adım adım yapılması gerekenler anlatılıyor. Öncelikle geliştirici (çin) rom yüklenmesi gerekiyor. Bu işlemi telefonun güncelleyin uygulaması ile yapmanız yetiyor. Fakat telefondaki bütün veriler siliniyor...
Selamlar verdiğiniz linkte bende aldığım Xiaomi Redmi 3si kontrol etmek istedim.
Ancak imie yazınca "your imie doesnt exist, please verify and enter again" yazıyor.
Benim ürün çakma mı acaba?Romda "MIUI Gloabal 8.0 Kararlı 8.0.3.0(MALMIDG)" yazıyor. Son güncellemeyi yaptı, ayrıca güncelleme...
Ne demek istediğini (anlamını) biliyorum. Hesabı açtığımda xiaomiye hattımı daha takmamıştım ve hesaba hattımı tanımlamamıştım. Onay mesajı başka bir telefona takılıyken geldi. Ben bu arada hattı hesaba tanımladım, fakat bu uyarı geliyor. Yeniden mi onay istemeli?Ne yapmalı?Geliştirici rom...
Telefonu unlock yapmak için geçen hafta mesajımı attım, 2 gün sonra onay mesajı geldi. Uygulamayı bilgisayara kurduktan sonra ve telefonda "usb hata ayıklama" modunu ve "oem kilit açma" modunu aktif ettim. Ayrıca cihazı bul seceneğini aktif edip internet sitesinden haritada bulduktan sonra...
Telefonu unlock yapmak için geçen hafta mesajımı attım, 2 gün sonra onay mesajı geldi. Uygulamayı bilgisayara kurduktan sonra ve telefonda "usb hata ayıklama" modunu ve "oem kilit açma" modunu aktif ettim. Ayrıca cihazı bul seceneğini aktif edip internet sitesinden haritada bulduktan sonra...
Selamlar
Ben bu işlerde biraz yeniyim. Elimde Redmi 3s var. *#*#717717#*#* kodu ile diag mode açılmıyor.
Adb komutunu çalıştırmaya çalışıyorum ama yapamadım. Hangi programı indirmeliyim? nasıl kullanmalıyım?
Yardım edebilir misiniz?
Selamlar
Ben bu işlerde biraz yeniyim. Elimde Redmi 3s var. *#*#717717#*#* kodu ile diag mode açılmıyor.
Adb komutunu çalıştırmaya çalışıyorum ama yapamadım. Hangi programı indirmeliyim? nasıl kullanmalıyım?
Yardım edebilir misiniz?