FenerBahce kullanıcısının son içeriği

1. F

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Memnunum, aşırı pil tasarrufunu göremedim
  2. F

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

benım tlf coktu bıle gec kaldın :d acılen fastboot lınkı lazım kı mıflash ıle yukleyım
  3. F

Uygulama Reklamsız Facebook ve instagram

Var mı deneyen ?
  4. F

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi Eu v11 V9.9.26 Beta Port Rom

centık fx ınmıyor. baska lınk varmı *? 1571085629 oldu sanırım uygulamaları yukluyorum.
  5. F

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Revolution Os MIUI v11 V9.10.17 Custom Rom

bu rom ıcın herhangı bır fıx dosyası felan yok sanırım. daha once offıcal twrp ıle kurmaya calıstım telefon coktu. 2 gun ugras sonucunda global rom kurup tlf nu acmayı basardım. az once orange fox twrp snı yukledım ama eksık dosya varmıdır dıe kafamda delı sorular. tekrar hata verırse bır daha...
  6. F

Yardım Ros v11 hatası ltf yardım

pitblack orange fox ile de denıyorum. tlf na dosya atabılıyorum rom yuklenıyor sorun yokmus gıbı ama kurulum sonrası fabrıka reset gıbı bırsey yazıyor kalıyor orada. 1570956437 sorun cozuldu. mı flash pro aracılıgı ıle flashlayabıldım. tesekkur ederım ılgınız ıcın 1570956458 sorun cozuldu. mı...
  7. F

Yardım mi flash ile rom kurma

sayın hocam cok az da olsa bılgılı sayılırım rom atma konusunda, daha once cok kere rom attım. Revulatıon v11 romunu offıcal twrp ıle kurayım dedım, ne olduysa ondan sonra oldu. telefonda hıc bır verı kalmadı, ıcınde sısteme aıt dosyalar var ama ıc lerı bos. twrp yuklu bl acık. adb push ıle...
  8. F

Yardım mi flash ile rom kurma

arkadaslar ist tuzla bolgesıne yakın ıkamet eden , mi flash aracılıgı ıle tlf numa rom yukleyebılecek yardımsever bır arkadas arıyorum. telefonum coktu, 2 gundur kapalı, ne yaptıysam cozemedım sorunu. yardım edıcek arkadas varsa pm ltf. redmı note 6 pro tsk
  9. F

Ana Başlık Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Resmi ROM Koleksiyonu | Global Kararlı • Global Beta • Custom | Twrp Recovery

Arkadaslar miflash aracılıgı ile telefonuma rom yukleyecek kımse varmı ? İst Tuzla bolgesıne yakın olması tercihimdir aracım var yanına gidebilirim. 2 gundur telefoum coktu kullanamıyorum. ltf pm
  10. F

Yardım Ros v11 hatası ltf yardım

iyi günler, telefonuma eski versiyon twrp ile ros v11 yüklerken hersey silindi şu an sadece twrp yüklü. içine rom atıp kurmam gerekli sanırım fakat usb hata ayıklama modu hatası alııyorum. bu durumda hata modu ayıkla kısmını nasıl aktif edebilirim arkadaslar. tsk
  11. F

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

Mi note 2 LCD ekran mevcut mu
  12. F

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Revolution Os MIUI v10 V9.6.23 Custom Rom

Yazılanlara göre fazla değişiklik yok. Güncellemeye değmez bence
Üst Alt