Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu rom ıcın herhangı bır fıx dosyası felan yok sanırım. daha once offıcal twrp ıle kurmaya calıstım telefon coktu. 2 gun ugras sonucunda global rom kurup tlf nu acmayı basardım. az once orange fox twrp snı yukledım ama eksık dosya varmıdır dıe kafamda delı sorular. tekrar hata verırse bır daha...
pitblack orange fox ile de denıyorum. tlf na dosya atabılıyorum rom yuklenıyor sorun yokmus gıbı ama kurulum sonrası fabrıka reset gıbı bırsey yazıyor kalıyor orada.
1570956437
sorun cozuldu. mı flash pro aracılıgı ıle flashlayabıldım. tesekkur ederım ılgınız ıcın
1570956458
sorun cozuldu. mı...
sayın hocam cok az da olsa bılgılı sayılırım rom atma konusunda, daha once cok kere rom attım.
Revulatıon v11 romunu offıcal twrp ıle kurayım dedım, ne olduysa ondan sonra oldu. telefonda hıc bır verı kalmadı, ıcınde sısteme aıt dosyalar var ama ıc lerı bos.
twrp yuklu bl acık.
adb push ıle...
arkadaslar ist tuzla bolgesıne yakın ıkamet eden , mi flash aracılıgı ıle tlf numa rom yukleyebılecek yardımsever bır arkadas arıyorum.
telefonum coktu, 2 gundur kapalı, ne yaptıysam cozemedım sorunu. yardım edıcek arkadas varsa pm ltf.
redmı note 6 pro
tsk
Arkadaslar miflash aracılıgı ile telefonuma rom yukleyecek kımse varmı ? İst Tuzla bolgesıne yakın olması tercihimdir
aracım var yanına gidebilirim.
2 gundur telefoum coktu kullanamıyorum.
ltf pm
iyi günler,
telefonuma eski versiyon twrp ile ros v11 yüklerken hersey silindi şu an sadece twrp yüklü. içine rom atıp kurmam gerekli sanırım fakat usb hata ayıklama modu hatası alııyorum.
bu durumda hata modu ayıkla kısmını nasıl aktif edebilirim arkadaslar.
tsk