fenasii kullanıcısının son içeriği

1. fenasii

Soru mi 8

hocam o kurduklarımız ne işe yarıyo onlar neler bilmiyorum en iyisi bl kilidini açmadan düz kullanmak
  2. fenasii

Soru mi 8

Xiaomi Mi 8 128 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı burdan alcam hocam globol kilidi açmama gerek yok sanırım
  3. fenasii

Soru mi 8

en dogrusu ne
  4. fenasii

Soru mi 8

çok zorlamam zaten honor play en azından resmi garantili zaten teknoloji gelişiyo onu kullanıyoken daha neler çıkar teşekkür ederim görüşleriniz için
  5. fenasii

Soru mi 8

bu gidişle alırmıyım bilmiyom .d para çıkıştırabilirsem alcam bulamazsam honor playa kalcam
  6. fenasii

Soru mi 8

bak yine bi korku bastı açmayalım :D
  7. fenasii

Soru mi 8

açınca sıkıntısı olmuyosa açarım açmam için de yardımcı olursunuz artık :D
  8. fenasii

Soru mi 8

aynen baya sorunlar var ben hiç birşeyden anlamıyoken uğraşmam bootloader açmam şart mı açmazsam nolur açsam nolur onu bile bilmiyorum
  9. fenasii

Soru mi 8

güzel şeyler gibi geliyo kulağa ama uğraştırıcı ve sorunda çıkabilir en iyisi düz kullanmak
  10. fenasii

Soru mi 8

romla işim olmaz o zaman peki root yükleyince neleri kontrol edebiliyoruz
  11. fenasii

Soru mi 8

inanın rom root blootader ne işe yarıyo bilmiyorum uzun zamandır akıllı telefon kullanmıyorum rom root atmak nedir ne işe yarıyo onlar
  12. fenasii

Soru mi 8

ilk defa xiaomi telefon kullancam mi 8 almayı düşünüyorum bilmem gerekenler neler
  13. fenasii

Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

mi 8 almaktan vazgeçecem az kaldı .d
  14. fenasii

Soru Mİ 8 KVK Garanti Hakkında

galiba mi mix3 çıktıktan sonra indirim olabilir diye
  15. fenasii

Soru Mİ 8 KVK Garanti Hakkında

cepporttan kvk garantili alırım o zaman da 11 kasım da nolcak ki hocam indirime girsin
Üst Alt