felixamor kullanıcısının son içeriği

1. F

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

Teşekkürler dostlar. Evet öyleymiş. Epeydir uzaktım Android'e. Bazı şeyler değişmiş. Sadece MIUI telefon uygulaması için rom değiştirmek istemiştim ama forumda ADB ile yapımını gördüm, uyguladım oldu. Sanırım kilidi açmakla uğraşmayacağım artık.
  2. F

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

bana 1 yıl sonraya verdi ne yapmam gerek. Xiaomi 15.
  3. F

Rom EliteRomLite 14.0.3.0 EEA Kararlı

5 gündür kullanıyorum bir hata ile karşılaşmadım.
  4. F

Soru Lütfen Sadece deneyimi olanlar yorumlasın Xiaomi 11t Pro

Bir yıldır kullanan biri olarak cevap yazabilirim herhalde. Şarj sorununu bilmiyorum. Sabahtan akşama 4/5 saat ekran süresi ile yetiyor bana. BT, Wifi sorunu yaşamadım hiç bir zaman. Evet ısınınca ekran parlaklığı kısılıyor daha önce kullandığım i13'te de bu böyleydi. Bu ısınma olayı sıcak yaz...
  5. F

Rom EliteRomLite 14.0.3.0 EEA Kararlı

Android 13 MIUI 14 MIUI kişiler ve telefon uygulaması Ocak 2023 Android güvenlik güncellemesi Yeni Widget menüsü MIUI uygulama çekmecesi Kamera, NFC, Wifi, BT, Otomatik parlaklık vs. çalışıyor. Bug: Rastlamadım Yükleme: Twrp (Temiz yükleme yapın yoksa bootloop yapar) İndir
  6. F

Rom Mi 11t pro V14.0.3.0.TKDEUXM

Ben kullanıyorum. Açıkçası MIUI 13'ten pek bir farkı yok. MIUI 14 ile gelen hiçbir şey gelmemiş. Düşünün MIUI 13 widgetleri bile yok. Kullanımda ise herhangi bir sorun gözlemlemedim. Daha önce xiaomi.eu Joker Face MIUI 14 beta yüklemiştim onda tüm yeni özellikler vardı. (Super icons, widgets...
  7. F

Rehber Bootloader Kilitli Cihazlara Farklı Resmî Rom Yükleme

Evet geçenlerde yaptığım araştırmada bir yöntem buldum ve işe yaradı, paylaşmak istedim. Malumunuz Miui, Endonezya Çin ve Tayvan dışındaki bölgelere Google telefon, mesajlaşma, takvim uygulamaları ile geliyor ve Miui’ın kendi bu uygulamalardaki fonksiyonelliği ve arayüzü Google’a göre çok daha...
  8. F

Ana Başlık Xiaomi 11T Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

15 gündür kullanıyorum ve sensör sorunu yok çok şükür. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. SD888, ufs 3.1 ve lpddr5 ile telefon akıyor resmen, tamamen bug'sız. Kamera performansı oldukça iyi. Ekran muhteşem, hızlı şarj aşmış. 15 dakikada fullenen bir bataryayı bütün gün...
  9. F

Yardım Redmi Note 6 Pro Proximity Sensor Problemi

10.2.2'de bende de vardı bu sorun. Sıkıntılı bir sürüm. Global Beta indirip güncelleme uygulamasıyla yükleyin sorunlar çözülecektir.
  10. F

Sohbet Redmi S2 suya dayanıklı mı ??

Maliyet nedeniyle hiçbir Xiaomi telefonun suya ve toza dayanımı yoktur. Bunu bizzat Xiaomi'nin kurucusu açıklamıştı. IP sertifikasyonu ve yalıtım malzemeleri yanlış hatırlamıyorsam %20 gibi ekstra maliyet bindiriyordu.
  11. F

Yardım Ekran aydınlatma sorunu

Cevap için teşekkür ederim, sıfırıyla değiştirdi aldığım yer. Şimdi o kadar unlock, rom, mod, ince ayar işlerini tekrar yapacağım ama olsun.
  12. F

Yardım Ekran aydınlatma sorunu

Bir aylık telefonumda aşağıdaki gibi sorun oluştu. Alt kısımda ledler bozuldu sanırım, ekranın başka yerinde sorun yok. Nedeni nedir acaba, ya da başına gelen var mıdır? Bu arada telefon hiç düşmedi, darbe görmedi, ıslanmadı.
  13. F

Sohbet Xiaomi Cihazlar Yerine Alacağınız Başka Cihaz Ne Olurdu?

Emui ve MIUI dışındaki Android sürümleri çok kötü olduğu için Huawei dışında başka bir marka almazdım Xiaomi harici. Stok Android ve varyasyonları çok kötü tasarıma sahipler. Huawei ve Xiaomi arabirimleri ise iOS gibi estetik ve kullanışlı.
  14. F

Yardım Hangi Rom

Eu beta romlar her zaman en iyi MIUI romlarıdır. Ben beta'larını kullanıyorum. Global romlar gibi bloatware dolu değil ve gayet güzel optimize ediliyor eu romları.
  15. F

Yardım Note 6 pro - 10.2.2.0 Donma sorunu

Ben Xiaomi Tool ile Global Beta'ya geçtim tavsiye ederim. Çok daha seri ve sorunları yok. Bende de ekran döndürme ve lag sorunları vardı. Ekran döndürme belli bir zaman sonra çalışmamaya başlıyordu, kilit ekranı geç açılıyordu.. Bootloader Unlock zamanı gelsin hemen eu roma geçiş yapacağım.
Üst Alt