felekcan0066 kullanıcısının son içeriği

1. felekcan0066

MIUI 11 Mi NOTE 3 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.3.0

Arkadaşlar 2 haftadır kullanıyorum mükemmel bir rom.akıcı hızlı sorunsuz ve batarya performansı süper olmuş
  2. felekcan0066

Soru MİUİ 11 güncellemesini yapanlar..

İşte böyle güncelleme gelip yüklemeyince küsüp gidiyor çok alıngan bi sürüm oldu miui 11 canımmgiggle~~giggle~~giggle~~giggle~~giggle~~
  3. felekcan0066

Soru Navigasyon Trafik

Piyasada sygicin cracklı profosyonel navigasyonu var.950mb büyüklüğünde bir dosyası var.onu bul ve indir.link yasak olduğu için veremiyoruz.harika bir navigasyon...
  4. felekcan0066

Rehber Google kamera Versiyon GCam_7.0.009

Hocam hayrınıza birde şu snapdragon 660 işlemci cihazlar için uygun olan gcam sürümleri hakkında bi bilgi verseniz olmazmı.teşekkürler...
  5. felekcan0066

Duyuru Yeni FORUM PUAN Sistemi Hakkında Bilgilendirme

sn adminlerim, forumda imza bölümüne, üyeler resim yada logo ekleyemiyormu banamı öyle geliyor acaba...
  6. felekcan0066

Uygulama Lütfen yardım eder mısınız

son çaren cihaza format atmak olacak ozaman.
  7. felekcan0066

ozaman uygulamalara girip kameranın tüm önbellek verilerini temizle
  8. felekcan0066

Yüklediğin uygulamayı kaldır sonra uygulamalardan stok kameranın tüm önbellek verilerini temizle restart yap bide öyle bak sonuca...
  9. felekcan0066

Duyuru Planlı forum güncelleme duyurusu

yerimi değilmi şöyle bi forumu hemen hemen hergün geziyorumda,nedense hep modelli cihazlar göz önünde VE SORUN ÇIKARTIYOR eski mi cihazlar nerelerdeyse kayıp sanki..
  10. felekcan0066

sn 1231243 hocam dediğinizi yaptım olmadı.ama uygulama verilerine girip tüm verileri temizle diyence çalıştı asistan uygulaması hayret...
  11. felekcan0066

MIUI 11 Mi NOTE 3 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.3.0

BEN Kullanıyorum gayet güzel bl kilitini hiç durma aç bence
  12. felekcan0066

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

miui 11 google asistanda sıkıntı var
  13. felekcan0066

miui 11 minot 3 de gayet hızlı ve stabil ancak bazı sorunlar keşfettim mesela google asistan sessiz çalışıyor ses yok.....
  14. felekcan0066

Sohbet Çalınan telefonun imei numarasını bulma

çok kolay arkadaşım çocuk oyuncağı nevarki anında buluyum 1572851914 Arkadaşlar böyle durumlarda pc den cihazımı bul sitesine gmail kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın cihazın tüm bilgileri imei dahil orda görünür zaten....
Üst Alt