fejdi kullanıcısının son içeriği

1. F

Haber Xiaomi farklı davranıyor: Redmi K40 ve Redmi K40 Pro aynı anda gelmeyecek!

Redmi K40 ve Redmi K40 Pro sonunda geliyor gibi görünüyor. Fakat iddialara göre xiaomi 'nin alt markası Redmi'nin Redmi K40 ve Redmi K40 Pro akıllı telefon modellerinin tanıtımı hakkında farklı planları var. redmik40 ve redmi k40 Pro için kollarını sıvamış durumda. En azından sızıntılardan elde...
  2. F

Haber Xiaomi, çıkan söylentileri doğruladı

Şirketin İspanya şubesi, 8 Ocak’ta Redmi Note 9T etkinliğinin yapılacağı şeklinde bir tweet attı. Kısa bir sürenin ardından bu tweet silindi. haber metninin boyutu Birkaç dakika sonra diğer Xiaomi hesapları, aynı tarih için telefon lansmanını tekrar onayladı. Xiaomi Redmi Note 9T’nın temel...
  3. F

Haber Xiaomi Mi 11 için şarj aleti kararı takipçileri üzdü!

Son zamanlarda akıllı telefon kutularının kısıtlanmasına yönelik Apple ve Samsung kararlarının ardından Xiaomi’den de bir adım geldi. Xiaomi, uzun süredir akıllı telefonlarının kutularında şarj aleti ve aksesuarları dahil ederek, kutu içeriğinden hiçbir şey esirgemiyordu. Özellikle bazı...
  4. F

Haber Xiaomi Mi 11 mega lensleriyle görüntülendi

Xiaomi Mi 11 mega lensleriyle görüntülendi Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 11 serisi için sürekli yeni sızıntı haberleri geliyor. Tanıtımına sayılı günlerin kaldığı bilinen Xiaomi Mi 11, iki adet dev lensten oluşan bir kamera kurulumuna sahip. GİRİŞ 12.12.2020 17:16GÜNCELLEME 12.12.2020 17:16...
  5. F

Haber Güncelleme

Android işletim sistemi, yenilenen sürümüyle çok yakında kullanıma sunulacak. Telefonlara birçok yeni özellik getirmesi beklenen Android 11 ile ilgili hazırlıklar devam ederken, Xiaomi yeni güncellemeyi alacak modellerini açıkladı. Şirket tarafından yapılan paylaşıma göre, Android 11 alacak...
  6. F

Haber Xiaomi’nin patronu rakip firmanın telefonunu kullanıyor

Çin’in yükselen devi Xiaomi, son zamanda tanıttığı telefonlar ile Apple’ın yolundan gittiğinin sinyallerini vermişti. Geriden gelip teknoloji konusunda rakibini geçmeyi başaran Xiaomi’nin, yine de oturtamadığı bir takım şeyler var. Bu yüzden de firma harıl harıl çalışmalarına devam ediyor. Bu...
  7. F

Konu Kapatılması

Forum da rahatsız olduğum bir konuyu dile getirmenin kibar bir şekilde anlatımı yapıldığın da Bencilce ve Egoistçe tavırlar sergileyip istediği lafı söyleyip söz hakkı bırakmayan ve konuyu cevaplara kapatmak ne kadar doğru
  8. F

Öneri

Yapılan yanlışlara veya hatalara cevap verme tepkiniz süphesiz harika beni uyaran admin ya da yönetici sınıfında ki arkadaşlar birilerinin hatalarını düzeltmek yerine onlardan yardım isteyenlere hayır veya evet deseler çok daha yararlı olacaktı.
  9. F

Soru Öneri

Merhaba yurt dışından cihaz getirtebileceğimiz kimse varmı
  10. F

Soru Black Shark 3 Pro

Herkese merhaba Hiç bir yerde bulamadığım bir cihaza ihtiyacım var Black Shark 3 Pro bağlantı kurabileceğim kimse varmı acaba
Üst Alt