feelshn kullanıcısının son içeriği

1. feelshn

Yardım YouTube Vanced

İyi akşamlar arkadaslar YouTube Vanced uygulamasını yükliyemiyorum nedenini bilen varmı ? Xiaomi.eu 21.8.4 beta romu kullanıyorum
  2. feelshn

Yardım Mi10

İyi günler arkadaşlar mi 10 güncelleme kontrol et dedikten sonra yeniliklere basın bu çıkıyor sebebi nedir anlamadım
  3. feelshn

Soru Mi 11 global Rom cikti mi acaba

iyi aksamlar arkadaslar mi 11 icin global rom cikti mi acaba ?
  4. feelshn

Sohbet Mi 8 Rom Tavsiyesi

iyi günler arkadaşlar mi 8 icin stabil güzel rom önerisi olan arkadaşlar varmı
  5. feelshn

Soru mi 8

iyi aksamlar arkadaslar mi 8 icin otomatik twrp guncel link var mi ?
  6. feelshn

Yardım Mi 8 havoc rom

iyi aksamlar arkadaslar mi 8 icin havoc indirme linki varmi acaba bide pixel romu yukluyorum sistemi yeniden baslat deyince cihaz mi simgesi geliyor ondan sonra tekrar kapanip aciliyor neden olabilir acaba ?
  7. feelshn

Yardım mi 8

iyi geceler arkadaslar telefonuma eu rom yuklemek istedim ama olmadi twrp ekraninda kaldi bende miflash ile yeniden fastboot uzeri yukleme yapmak istedim ama bu hattayi aliyorum sebebi nedir acaba
  8. feelshn

Yardım mi 8se telefonumda USB paylaşımı bağlı degıl

biliyorum ama oda cikmiyor sorun o başka telefon takıyorum onda çıkıyor mesela mi 8 bağlıyorum hemen goruyor ama mi 8se gormuyor neden acaba
  9. feelshn

Yardım mi 8se telefonumda USB paylaşımı bağlı degıl

benım mi 8se telefonumda USB paylaşımı bağlı degıl diyor pc bağlı olmasına rağmen onu nasıl aktif edebilirim
  10. feelshn

Yardım ios remix v10

temanin link atabilirmisini buraya
  11. feelshn

Yardım ios remix v10

nereden indirebiliriz bu temayi temalara girismaya calistim ama bolgenizde desteklenmiyor diyor xiaomi.eu beta kullaniyorum room olarak
  12. feelshn

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

twrp play store den indirdim dediginiz surumu nereden indirebilirim.link varmi
  13. feelshn

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

selam arkadaslar benim mi 8 se guncellemiyorum hata veriyor zip olarak da denedim twrp den guncellemiyor mi logosunda kaliyor
  14. feelshn

Haber Paranoid Android Pie Beta

Paranoid Android Pie Beta cikmis xiaomi cihazlari icin daha onceden kullanan varmi hic?
  15. feelshn

mi 8 icin olani indirdim hatta kapali beta yaziyordu
Üst Alt