feelshn kullanıcısının son içeriği

1. feelshn

Yardım YouTube Vanced

İyi akşamlar arkadaslar YouTube Vanced uygulamasını yükliyemiyorum nedenini bilen varmı ? Xiaomi.eu 21.8.4 beta romu kullanıyorum
  2. feelshn

MIUI 12 Mi 11 - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.3.0.RKBEUXM İndirme Bağlantıları

Mi flash ile yuklemeye çalıştım ama olmadı fastboot ekranında kaldı telefonum
  3. feelshn

Bu Xiaominin resmi Avrupa sürümü mu ?
  4. feelshn

Yardım Mi10

İyi günler arkadaşlar mi 10 güncelleme kontrol et dedikten sonra yeniliklere basın bu çıkıyor sebebi nedir anlamadım
  5. feelshn

Global rom be zaman cikar acaba
  6. feelshn

Çin version I mi 11 nasil yukluye bilirim but romu
  7. feelshn

Soru Mi 11 global Rom cikti mi acaba

iyi aksamlar arkadaslar mi 11 icin global rom cikti mi acaba ?
  8. feelshn

Sohbet Mi 8 Rom Tavsiyesi

iyi günler arkadaşlar mi 8 icin stabil güzel rom önerisi olan arkadaşlar varmı
  9. feelshn

Soru mi 8

iyi aksamlar arkadaslar mi 8 icin otomatik twrp guncel link var mi ?
  10. feelshn

Yardım Mi 8 havoc rom

gereklı mı gı
  11. feelshn

Yardım Mi 8 havoc rom

guncel yukleme videosu mevcut mu acaba youtube den baktim bulamadim mi 8 icin 1577383598 twrp ile alakali olabilir mi acaba
  12. feelshn

Yardım Mi 8 havoc rom

kurulumu gerektigi gibi yaptim ama olmuyor
  13. feelshn

Yardım Mi 8 havoc rom

iyi aksamlar arkadaslar mi 8 icin havoc indirme linki varmi acaba bide pixel romu yukluyorum sistemi yeniden baslat deyince cihaz mi simgesi geliyor ondan sonra tekrar kapanip aciliyor neden olabilir acaba ?
  14. feelshn

Yardım mi 8

iyi geceler arkadaslar telefonuma eu rom yuklemek istedim ama olmadi twrp ekraninda kaldi bende miflash ile yeniden fastboot uzeri yukleme yapmak istedim ama bu hattayi aliyorum sebebi nedir acaba
  15. feelshn

Yardım mi 8se telefonumda USB paylaşımı bağlı degıl

biliyorum ama oda cikmiyor sorun o başka telefon takıyorum onda çıkıyor mesela mi 8 bağlıyorum hemen goruyor ama mi 8se gormuyor neden acaba
Üst Alt