Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, bugün şarj kablom bozulduğundan dolayı yeni kablo arayışındayım. Orijinal olması önemli mi bilmediğim için size danışayım dedim. Bu cihazda sağlıklı bir şekilde çalışabilecek 33W, Type-C kablo önerebilir misiniz?
Pixel Experience(A11)'den Arrow OS(A11) roma geçerken önce Orange Fox Recovery'i indirdim.Sıkıntı olmadı.Daha sonrasında wipe>dalvik/art cache,data yaptım.Sonrasında firmware dosyasını yüklerken failed to mount /vendor ve failed to mount /system hatası verdi.İnternette araştırdım fakat sorunu...
Merhabalar,sorunun kaynağını bilmiyorum fakat camera2api etkinleştirmeye çalışırken yapmış olabilirim.Panorama modu açılırken ve 960 FPS'te ağır çekim video kaydı yaparken kamera uygulaması kapanıyor.Sorunun kaynağı ne olabilir?
Telefonun kamera uygulamasında 960 FPS ağır çekim modunu ve panorama modunu açtığım zaman kamera uygulaması bir hata mesajı vermeden kapanıyor.Twrp ve Root mevcut.
Merhabalar,Poco X3 NFC telefonumu bilgisayara orjinal kablosu ile 3.0 slotuna bağlıyorum.Sıkıntısız şarj oluyor.Dosya aktarım moduna alıp içindeki dosyalara göz atmak istediğim zaman usb bağlantısı çıkıp yeniden bağlanıyor.Aynı bilgisayarın aynı slotunda diğer telefonlarda aktarım...
Merhabalar,telefonumu kablolu bir şekilde bilgisayara bağlayarak yayın yapmak istiyorum.ApowerMirror dahil başka uygulamalarda denedim.Geliştirici seçeneklerine izin verdikten sonra oyuna giriyorum fakat oyuna girdikten yaklaşık 5-6 saniye sonra usb gidip gelme sesi geliyor.Usb hata ayıklama...
Merhabalar,yaklaşık 10 gün önce Çin versiyonu Note 8 Pro'ma Global romda iken rom atmaya çalıştım ve BL kilidini kapattım.Hard Brick durumda.Bu telefonu ne yapmalıyım,aklım karıştı o yüzden sizin önerilerinize ihtiyacım var. (:| (:| En merak ettiğim soru bu sorunun bir çözümü olacak mı?BL...
Bootloader kilidi açıldıktan sonra Android One cihazlarda Xiaomi cihazlarda bu uyarı görülüyor.Açıkçası başlangıçta biraz rahatsızlık veriyor.Bu uyarı nasıl kapatılır?
Merhabalar,şu an A2 Lite cihazımda Android 9 kullanıyorum ve miuı rom kurmak istiyorum.MİUI romun stock rom olduğu söylenmiş.Yüklediğim zaman garantide değişiklik olur mu?