Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaslar. herkese iyi bayramlar. bugun kotu bir olay geldi başıma. mi 8 se telefonum deniz sortunun cebindeyken denize girdim durumu farkettiğimde iş isten geçmişti. ekran yok. açılma yok. simi çıkardım içinden sadece. tamir edilebilir mi? yardımcı olabilir misiniz?
Güzel kardeşim stabil surum kullanıyorum.10.3.1 1227 kullanmanın sebebi bu. Doğru sürüm kullanıyorum yani. Beta kullanmayali yıl oldu. Android pie yüklü. Postun ilk sayfasında 1227 ve 1117 ile uyumludur yazıyor. Ona istinaden kurmaya çalıştım. Bu Twrp sürümleriyle her defasında uğraşmaktan...
Twrp 1227 surumu vardı ve Twrp üzerinden flashladim. Pitchblack ekranında takılıyor. Şu işi düzgün yapın arkadaşım. İnsanları ugrastirmayin. Allah'tan telefon kapatıp açınca açılıyor.
İkinci el temiz PS4 oldukça fazla satan var nette . Uygun fiyatlarda bulabilirsiniz. PS3 almayin. Yalnız şunu da unutmayın. Oyunları online oynamak için PSN plus üyesi olmalısınız. O da senelik 180 TL idi en son. Yok ben online oynamayacagim diyorsanız PS4 u de kırdılar. Harddiske oyun yukleyen...
Merhabalar. Xiaomi mi 8 se telefon miui 10 eu stabil rom 10.2.1 yazılım kullanıyorum. Belki bilen vardır ama yeni keşfettiğini bir özelliği paylaşmak istedim. Ekran yansıtma (screen mirroring) özelliği. Açıkçası bu özelliğin sadece Samsung telefonlarda olduğunu düşünüyordum. Bendeki TV Samsung...
Bende siteden 8 se için twrp linkinden yeniden yükledim twrp yi. Ama inşallah her güncellemede twrp silinmez. Yoksa her defasında böyle uğraşmak zorunda kalacağız ki benim PC yok. Twrp yüklemek için bir PC bulmak zorunda kaldım. Direk telefon üzerinden twrp yüklemek var mıdır varsa nasıldır acaba
By Trabzonlu kardeşim merhaba. Mi 8 se 8.11.1 i twrp üzerinden yükledim. Ama şimdi twrp ye giremiyorum. Ayrıca son güncellemede otomatik Aydınlatma da sorun var. Bununla ilgili bir çözüm var mı? Yardımcı olabilir misin?
Mi 8 se kullanıyorum. Twrp üzerinden 8.11.1 beta rom u kurdum. Şimdi twrp ye giremiyorum power ve ses açma tuşuna bastığımda. Fastboot modu aciliyor. Twrp için ne yapmam gerekiyor bilen var mı?
Evet çektikten dolayı böyle bir problem var ama geliştiricilerin buna bir çözüm bulması gerekiyor. Hangi uygulamadan bildirim geldiğini görmek için illa kaydırmak mı gerekecek? Umarım bu duruma el atarlarlar