fbvirtue kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Mi 8 Se ile denize girdim. Yeni telefon önerisi alabilir miyim?

biraz incelemeden sonra kendimce tercihlerim; 1-snapdragon islemcili 2-ekran mutlaka amoled 3-minimum 6gb tercihen 8gb ram 4-minimum 128 gb hafiza 5-mümkünse metal cerceveli 6-5g destekli 7-fiyat olarak 4500 tl maksimum 5000 tl 8-garantisizler için kayıt derdi olmayan 9-kamera vs cok problem...
  2. F

kayıt işlemi var mı bunlarda?
  3. F

teşekkürler. garanti takıntim yok. 4000 TL civarı bütçe var. oyun pek oynamam. çok sık telefon değiştiren biri değilim. mesela mi 8 se yi 3 yıldır kullaniyordum. en az 2 sene daha kullanırım diye düşünüyordum. bir değişiklik yapıp oneplus mi alsam acaba? değerli tavsiyelerinizi bekliyorum...
  4. F

ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler. üstüne su iceyim o zaman. 3500-4000 limitli yeni bir telefon önerisi icin de görüşlerinizi beklerim. başka bir konu acmam gerekiyorsa oraya yazayım. forum kurallarını ihlal etmeyeyim
  5. F

demeseydin şunu keşke skorpi tamiri mümkündeğil mi hiç bir şekilde? pirinc bulgur filan??!!
  6. F

merhaba arkadaslar. herkese iyi bayramlar. bugun kotu bir olay geldi başıma. mi 8 se telefonum deniz sortunun cebindeyken denize girdim durumu farkettiğimde iş isten geçmişti. ekran yok. açılma yok. simi çıkardım içinden sadece. tamir edilebilir mi? yardımcı olabilir misiniz?
  7. F

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Uzunca Uzunca bir süredir android 10 kullanıyorum. Hem beta eu rom da hemde stabilde kullandım. Herhangi bir problem görmedim hatta en son beta sürümü olan 20.9.4 tü sanırım gayet hızlı ve başarılıydı. Şu an stabil 12.0.2 yüklü. Ancak beta kadar hızlı değil. 12.0.3 u bekliyorum
  8. F

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

migrate tüm verileri geri getirmiyor maalesef. özellikle telefon ayarları sıfırlanıyor yeniden ayar yapmak gerekiyor. mesela tam ekran harekeleri, klavye ayarları, çentik ayarları vs.. tüm ayarları gerçek anlamda imaj alan veya yedekleyen daha iyi bir uygulama var mı? twrp bunun için yeterli mi...
  9. F

maalesef yine ne yapsam olmadı. hatta son sürüm twrp yi bile kurup denedim. o da olmadı. betayı kurdum tekrar. verilerde gitti ama migrate ten geri yükleyeceğim. bakalım geri gelecek mi veriler ve uygulamalar?
  10. F

Merhaba arkadaşlar Cihaz : mi 8 se Android sürümü : 10 Yazılım sürümü : MIUI 12 by xiaomi.eu beta 20.9.4 (son beta sürümü) Twrp sürümü : 3.3.1 Bu sürümden Xiaomi.eu global 12.0.2. ye geçiş yapmak istiyorum. Ancak beceremedim. Yaptığım işlemler; 1-tefondaki parola, ekran kiliti parmak izi vs...
  11. F

Yardım gerçekten çok sıkınldım niye kasıyor bu tel

Süper walpaper kullaniyorsaniz kapatın .
  12. F

Rom Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 12 BETA - 20.9.4

Teşekkürler
Üst Alt