Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 8 pro kablosuz ekran paylaşımı yaptığım zaman hem bloototh hem de GPS açıyor bunları kapattığı zaman da paylaşım duracaktır uyarısı veriyor bunun sebebi nedir karşılaşan var mı ?
Ya çok güzel emeğinize sağlık ama mtz uzantılı iniyor fakat rar dosyası olarak açılıyor temayı içe aktarma yapamıyorum nasıl yapılır bilen var mı acep?
En son 8.11.22 güncellemesini 21 Kasım da aldıktan sonra güncelleme almayan mi 5 anladığımız kadarıyla artık güncelleme alamayacak. Bu durumda nasıl bir yol izlememiz gerekiyor düşüncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum tam 2 sene oldu garanti süresi de bitti telefonun. Acaba değişiklik mi yapsam ne yapsam bilemedim. Güncelleme alırken iyi oluyordu. Neyse az daha bekleyelim bakalım. Eyvallah yorumlarınız için.
Etmedim deneyim ama şuan kayıtlı 5 parmak izi var sadece basparmagimi tanıyor gariplik orda zaten
1541256622
Kurulum yapmadan müdahale edilebilirmi diye sormak istedim. Parmak izini okumada herhangi bir sıkıntı yok ama sadece basparmagimi okuyor diğerlerini tanimiyor