fbmst84 kullanıcısının son içeriği

1. fbmst84

Tema Fenerbahçe

Fenerbahçe li tema var mıdır?
  2. fbmst84

Yardım Ekran paylaşımı

Redmi note 8 pro kablosuz ekran paylaşımı yaptığım zaman hem bloototh hem de GPS açıyor bunları kapattığı zaman da paylaşım duracaktır uyarısı veriyor bunun sebebi nedir karşılaşan var mı ?
  3. fbmst84

Soru Mi browser silme ekranı

Mi browser silme ekranında ekranı ortalama sorunu yaşayan var mıdır? Görselini ekledim
  4. fbmst84

Haber miui 11

Mı 5c mi 5s mi 5s plus için gelecek ama mi 5 için yok ... Ama bu haksızlık
  5. fbmst84

Haber MIUI 10.3.6 Kararlı Çıktı!

Galiba mi5 artık almayacak hicbirsey
  6. fbmst84

Tema Future Line ( Young Forever yapımcısı Oddity'nin yeni teması )

Ya çok güzel emeğinize sağlık ama mtz uzantılı iniyor fakat rar dosyası olarak açılıyor temayı içe aktarma yapamıyorum nasıl yapılır bilen var mı acep?
  7. fbmst84

Yardım Mi8 10.2.2 güncellemesi sonrası şarj istatistiği

Mi5 10.2.2 kararlı güncelleme yüklemesinden sonra şarj daha hızlı tüketmeye başladı bence genel olarak bu güncellemede sıkıntı var gibi...
  8. fbmst84

Yardım Güncelleme

En son 8.11.22 güncellemesini 21 Kasım da aldıktan sonra güncelleme almayan mi 5 anladığımız kadarıyla artık güncelleme alamayacak. Bu durumda nasıl bir yol izlememiz gerekiyor düşüncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
  9. fbmst84

İnceleme MIUI 10 - 8.12.13 Global Beta Değişiklikleri ( Yayınlandı - Linkler Eklendi )

Evet beta sürümü 8.11.22 geldi en son sonrakiler gelmiyor her zaman geliyordu demek ki betada da güncelleme almayacak
  10. fbmst84

İnceleme MIUI 10 - 8.12.13 Global Beta Değişiklikleri ( Yayınlandı - Linkler Eklendi )

Mi 5 güncelleme beta almıyor tek bende mi var bu sorun herkeste böyle mi?
  11. fbmst84

İnceleme MIUI 10 - 8.12.6 Global Beta Değişiklikleri ( Yayınlandı - Linkler Eklendi)

Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum tam 2 sene oldu garanti süresi de bitti telefonun. Acaba değişiklik mi yapsam ne yapsam bilemedim. Güncelleme alırken iyi oluyordu. Neyse az daha bekleyelim bakalım. Eyvallah yorumlarınız için.
  12. fbmst84

Tema Hiui Tema Beta 2 [Yapım Aşaması]

Beta 2 temada takvim ikonunda sabit sayı yazıyor 26 diye yani tarih hergun sayaç şeklinde degisse çok daha güzel olacak eline emeğine saglik
  13. fbmst84

İnceleme MIUI 10 - 8.12.6 Global Beta Değişiklikleri ( Yayınlandı - Linkler Eklendi)

Mi 5 en son 8.11.22 güncellemesini aldı sonra uzun zamandır güncelleme gelmiyor sizce normal mi bu durum?
  14. fbmst84

Yardım Mi5 parmak izi

Etmedim deneyim ama şuan kayıtlı 5 parmak izi var sadece basparmagimi tanıyor gariplik orda zaten 1541256622 Kurulum yapmadan müdahale edilebilirmi diye sormak istedim. Parmak izini okumada herhangi bir sıkıntı yok ama sadece basparmagimi okuyor diğerlerini tanimiyor
Üst Alt