Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim MIUI sürümüm 12.0.6.0 (QJDEUVF) bu sürüm hakkında bilgisi olan varmı neredeyse hiç bir bilgiye ulaşamadım google vs. Bana diğer güncellemeler niye gelmiyor.
İlk mesajı düzenleyemediğim için 2. mesajı atıyorum. Sorunu kendim çözdüm. Ana sayfada yer alan kişiler simgesine tıklayın ayarlar kısmından " Yeni kişiler için varsayılan hesap " dan kayıt edilmesi istediğiniz maili seçebilirsiniz.
Cevap için teşekkürler peki bu normal mi ? Kurulum ekranında niye Redmi k30s yazıyor. İnternetten baktığımda k30s karşılığı mi 10t olarak gözüküyor 64mp ama benimki 108mp
Arkadaşlar,
Telefonumu bu mail adresiyle kurduğum için kimi eklemek istersem ekleyeyim numaralar o gmail rehberine kayıt oluyor. Bütün rehberim diğer mail adresimde ben kişi kaydet dediğimde direk karşıma o sürekli kullandığım mailin çıkmasını istiyorum. Hesaptan bu maili kaldırmama rağmen hala...