FB-DeViL kullanıcısının son içeriği

1. F

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Cevap için teşekkür ederim, sanırım bu sürüme güncelleme gelme sıklığı çok az. O yüzden uygun bir zamanda dediğiniz gibi yapacağım.
  2. F

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Benim MIUI sürümüm 12.0.6.0 (QJDEUVF) bu sürüm hakkında bilgisi olan varmı neredeyse hiç bir bilgiye ulaşamadım google vs. Bana diğer güncellemeler niye gelmiyor.
  3. F

Çözüldü Kişilerin kaydedildiği mail adresini değiştirme.

İlk mesajı düzenleyemediğim için 2. mesajı atıyorum. Sorunu kendim çözdüm. Ana sayfada yer alan kişiler simgesine tıklayın ayarlar kısmından " Yeni kişiler için varsayılan hesap " dan kayıt edilmesi istediğiniz maili seçebilirsiniz.
  4. F

Yardım Global cihaz hangisidir

Cevap için teşekkürler peki bu normal mi ? Kurulum ekranında niye Redmi k30s yazıyor. İnternetten baktığımda k30s karşılığı mi 10t olarak gözüküyor 64mp ama benimki 108mp
  5. F

Yardım Global cihaz hangisidir

Bende yurt dışı mi 10t Pro aldım arkasında ve telefon ayarlarında M2007J3SG yazıyor ilk kurulum ekranında Redmi K30S yazıyordu.
  6. F

Çözüldü Kişilerin kaydedildiği mail adresini değiştirme.

Arkadaşlar, Telefonumu bu mail adresiyle kurduğum için kimi eklemek istersem ekleyeyim numaralar o gmail rehberine kayıt oluyor. Bütün rehberim diğer mail adresimde ben kişi kaydet dediğimde direk karşıma o sürekli kullandığım mailin çıkmasını istiyorum. Hesaptan bu maili kaldırmama rağmen hala...
Üst Alt