Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamam kardeşim hallettim sonunda. slm.ycl02 arkadaşımın dediğini yapmıştım olmamıştı. Klasör ismini sadece cn olarak değiştirip bir daha denedim şuan yüklüyor. Çok teşekkür ederim hepinize.
Merhaba arkadaşlar.Telefonum Poco F3.Bootloader kilidim açık.Telefona fastboot ile V12.5.4.0.RKHCNXM çin yazılımını yüklemeye çalışıyorum (MIUI ROM Flashing Tool ile) ancak hata veriyor.Muhtemelen bu yazılımlar Redmi K40 modelleri için yapıldığındandır diye düşünüyorum. Bu yazılımı...
Yani ben fastboot rom dosyaları ile brick önlemi almadan istediğim romu kurabilirmiyim. Buna android 10 dan android 9 a indirmekte dahil kurulabilirmi?
Peki Aosp romlarda menülerde göstermenin bir yolu varmı? Aslında ben bir önceki versiyonu kurdum biraz kurcalamıştım ama bununla ilgili bir menü göremedim. Aktif edilebilirse şayet rom hoşuma gitmişti.
kardeşim ilk aldığımda İş Bankası ile bende aynı sorunu yaşadım. Ancak benim sorun bankada veya kartta değildi. Ayarlar-Daha fazla-Güvenli öğe bölümü sim cüzdan kullan ayarlı idi.Onu HCE cüzdan olarak değiştirince benim sorun çözüldü.Belki sizede yardımcı olur.Kolay gelsin.