fatycakir kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım BL kilidi kapalı OS çöken Mi9

Kernel loglarına nasıl ulaşabilirim peki?
  2. F

Anladım çok teşekkür ederim yarın bir telefoncuya gidip gelişmeleri yazarım. İyi günler.
  3. F

Arkadaşlar merhaba, benim mi9'un OS çöktü normal global sürüm kullanıyordum mağazadan alınma. Donanımsal bir sıkıntı vardı ve giderildi fakat şimdi de telefonum MIUI logosunda takılı kalıyor. Wipe data yaptığımda biraz açılıyor wifiye bağlanıp mi account girişi yaptıktan sonra kurulum ekranında...
  4. F

Yardım Trendyoldan MDY09en Sarj Aletini Aldim Hala Gelmedi Fake Ola Bilirmi?

Bi sonuç var mı merak ettim :D
  5. F

Yardım Xiaomi Mi9 İç Cam Kırıldı

Ben dış cam ve panel birleşik diye biliyorum yani komple değişiyor bildiğim kadarıyla. Ekran kalitesi derken? Sonuçta önceki halini hatırlıyorum ve şu an ki hali biraz farklı geliyor. 1600807652 Nasıl bir yol izlediniz peki?
  6. F

Yardım genpa teknik servis

Bursadaki yetkili servisle görüştüm kısa zaman önce yoğunluk fazla olmadığından çok hızlı halloluyor.
  7. F

Tekrardan merhaba telefonumu genpa servisinde yaptırdım fakat panelin şekli beni şüpheye düşürdü üst taraftaki damla çentik biraz daha yuvarlağımsı ve renkler eskisine nazaran biraz daha az canlı gibi geldi böyle bi şey mümkün olabilir mi sizce de?
  8. F

Normal yetkili serviste daha mı pahalı olur yoksa daha mı ucuz peki?
  9. F

Bir de anlamadığım çanta yerde telefon çantanın içinde ekranı içe dönük şekildeydi nasıl oldu anlam veremedim. Bir öneriniz var mı o piyasa mallarının olması görüntüde sıkıntı oluşturur mu? İlk defa başıma geliyor sizce telefoncu, o ekran tamir siteleri ve yetkili servis üçlüsünde nasıl bir yol...
  10. F

Allah allah dış koruyucuyu söktüm kırık gözüküyor ama elimle kurcaladığımda hiçbir şekilde tırtık tarzı bi şey hissedilmiyor bu kısım garip geldi bana da
  11. F

Dış camda hasar olup olmaması etkilemiyor mu peki?
  12. F

Herkese merhaba telefonum çantadayken üstüne basketbol topu geldi ve ekranı açtığımda garip garip renkler oluşuyor dış camda çizik bile yok fakat sanırım panel kısmında çizikli kırıklar var genpa garantisi mevcut sizce ne yapmalıyım fiyat olarak da bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  13. F

Rom [Android 10] Mi9 Avrupa EEA Kararlı 11.0.7.0 QFAEUXM İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar benim hala 11.0.3 var 4 bile gelmedi bunlar size nasıl geldi yav
  14. F

Yardım Durduk yere google asistan açılıyor

benim de öyle özellikle ayıptır söylemesi tuvalette kullanırken oluyor ve 2 kere basmaya flaş açmayı atadım flaş açılıyor kendi kendine telefon çekmediği zamanlarda olabilir diye düşündüm
  15. F

Oyun Grafik kalitesini yükseltme ?

bu dediğin nedir kanka?
Üst Alt