Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, benim mi9'un OS çöktü normal global sürüm kullanıyordum mağazadan alınma.
Donanımsal bir sıkıntı vardı ve giderildi fakat şimdi de telefonum MIUI logosunda takılı kalıyor.
Wipe data yaptığımda biraz açılıyor wifiye bağlanıp mi account girişi yaptıktan sonra kurulum ekranında...
Herkese merhaba telefonum çantadayken üstüne basketbol topu geldi ve ekranı açtığımda garip garip renkler oluşuyor dış camda çizik bile yok fakat sanırım panel kısmında çizikli kırıklar var genpa garantisi mevcut sizce ne yapmalıyım fiyat olarak da bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
30gün muhabbeti vardı ya sıkıntı çekmeden iade edebileceğim tarih doluyordu çünkü kusura bakmayın yasak olduğunu bilmiyordum
1565957989
Genpa'nın sitesinde sadece genpa satışlı ürünlerin imeisi kontrol edilebiliyor diye biliyorum.
Herkese merhaba. Gittigidiyor'dan Mi 9 aldım bundan tam 1 ay önce. Kafama takıldı garanti muhabbetine bir bakayım dedim. Kutunun içinden çıkan genpa garanti belgesini inceledim. Belgenin ilk sayfasında fatura tarihi müşteri ismi v.s bilgilerin hiçbiri doldurulmamış yani bomboş. Sizce satıcı...
Merhaba arkadaşlar, elimde global romlu genpa garantili Mi9 bulunmakta. Wifi sorunundan kastım şöyle: Wifiyi açtığım zaman önce ağı ekle kısmı vesaire seçenekler öyle kalıyor yaklaşık 10 saniye sonra falan evimdeki ağ geliyor bir 3-4 saniye sonra da ona bağlanıyor sizce bu durum normal midir...