fatsy kullanıcısının son içeriği

1. F

Satış EDL Kablosu (Deep Flash Kablosu)

Merhabalar elimde 2 adet EDL kablosu bulunmaktadır. Sahibinden sitesinde "EDL kablosu" şeklinde arama yaparak ilanıma ulaşabilirsiniz.
  2. F

Türk Telekom 4.5g

Sanırım cihazın desteklediği 4G bantları ile ilgili bir sorun. Bende Redmi 2 var (Daha eski ve daha ucuz bir cihaz) Turkcell ile çoğu yerde 4G ile bağlıyım. İsterseniz arkadaşlarınızın Turkcell hattı varsa telefonunuza onu takarak deneyin.
  3. F

Yardım Redmi Note 5A "flash tz error"

Naçizane, ben şu şekilde yapmıştım. Batarya bağlantısını çıkardım, metal bir cımbızla iki noktayı birbirine değdirirken usb kablosunu bilgisayara bağladım. Aşağıdaki resimdeki gibi Qualcomm portu açıldı. Daha sonra herhangi birşeye dokunmadan Mi Flash yazılımı ile ROM kurdum. Yani ne pili tekrar...
  4. F

Ta ta clap~~ Tüm yardımlarınız için (ve sabrınız için) teşekkürler angel~~
  5. F

Bugün telefonun içini açtım ve Fasl Point yaptım. CN ve Global ROM yüklemeye çalışıyorum. Ancak bu sefer de şöyle bir hata almaktayım;
  6. F

Evet "Connect with Miasistant"ı seçerek yükleme yaptım. Xiaomi Tool ROM'ların en son sürümlerini kurduğu için güncelleme şansım olmadı. Güncellemeye tıkladığımda "Current version is illegal" hatasını verdi. Elle güncelleme derken, MiFlash yazılımı ile global ROM yüklemeye çalıştığımda 3...
  7. F

Akşam eve gidince SS alır yollarım. Teşekkürler. Üç farklı ROM'dan SS; 1. Satıcının kurduğu ROM, 2. Global ROM en son (V9.2.5.0.NDFMIEK) 3. CN Dev ROM en son (8.3.22) Bir faydası olur mu bilmiyorum şu resmi de ekleyim dedim;
  8. F

Cevaplar için teşekkürler, bilgilendirici olmaya devam ediyorsunuz angel~~ Kablo mevzusunu şöyle düşünelim. Ben dahil birçok kişi 2-3 yıl önce üretilen Xiaomi telefonları kullanıyoruz. Bu telefonlarla ilgili bir sıkıntı olduğunda bu kablo iş görecek midir? Bu benim ikinci Xiaomi telefonum...
  9. F

Cevaplarınız için teşekkürler, EDL moda nasıl geçebileceğimi söyleyebilir misiniz? Ses açma ve güç düğmesine aynı anda bastığımda Mi-Recovery 3.0 geliyor. Zip uzantılı ROMları kurduğumda birçok şey değişti. Örneğin CN/CN Dev romu yüklediğimde cihazdaki diller İngilizce, Çince ve birkaç başka...
  10. F

Cevaplarınız için teşekkürler angel~~ Xiaomi Tool (İtalya'dan bir kişi hazırlamış) ile telefona zip ROMlar yükleyebildim (Global, CN, Dev) Ancak MIUI sürümü 9.2.1.0.0 olarak kalmaya devam etti. (MIUI 9.2.5 Sürümlü ROM yüklememe rağmen) Xiaomi Tool, EDL modundan (Mi-Recovery 3.0) zip ROMları...
  11. F

Yardımınız için teşekkür ederim. Mümkün mertebe kendim halletmek istiyorum. (Öğrenmek adına) Bir miktar MIUI İnglizce forumda araştırma yaptım ve şöyle bir sonuç çıktı; Yaptığım araştırmalar ile bu sonuçlara vardım; - Aldığım site telefona orjinal olmayan bir global ROM yüklemiş, - Bootloader...
  12. F

Bu sefer de şöyle bir hata mesajı çıktı;
  13. F

Merhabalar, Çinden gelen telefonuma ROM yüklemeye çalışıyorum. Redmi Note 5A (2GB/16GB) Çin sürümü. Satıcı telefona Global ROM yüklemiş ve anladığım kadarıyla Bootloader kilidi açılmış. Geliştirici seçeneklerinden Mi Unlock Status'ta "Unlocked" görünüyor. Ancak XiaoMi Flash yazılımı ile...
  14. F

Hizmet yok hatası

Sıkıntıyı şimdilik çözdüm. IMEI kurcalaması yaparken sanırım EFS bölümüne zarar vermişim. Elimde bulunan yedeği ES File Explorer ile geri yüklediğimde "hizmet" geldi :)
  15. F

Hizmet yok hatası

Cevaplarınız için teşekkürler. Pil yuvasında "2014811 TD-LTE" böyle yazıyor. Acaba Türkiye'de FDD-LTE kullanıldığı için mi çalışmıyor? Ancak 4G çalışmasa bile 3G üzerinden çalışması gerekmez mi? Veya Çin için üretilen bir model olduğu için mi çalışmıyor?
Üst Alt