fatiozsoy kullanıcısının son içeriği

1. fatiozsoy

Soru Redmi note 10 icin gcam ?

Merhaba arkadaşlar redmi note10 icin gcam varmi nerden indirebilirim
  2. fatiozsoy

Yardım Sistem uygulamalarını kaldırma BRT.exe uygulaması lazım !!

Merhaaba arkadaşlar brt.exe programını arıyorum yardımcı olabilecek varmı acaba forumda konusunu buldum ama link çalışmıyor https://forum.miuiturkiye.net/konu/sistem-uygulamalarini-miui-app-ve-google-app-kaldirma-rootsuz.30689/
  3. fatiozsoy

Satış En Uygun Fiyata Windows 10 Pro Lisans Office 365 Windows/Android Sınırsız Canva Pro Açılışı Hediyeli

Canva Pro Sınırsız Hesap Açılışı Hediye party~~party~~party~~party~~party~~party~~party~~ Windows 10 Pro Lisans Anahtarı Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarıdır. 32/64 bit destekler ve tek bilgisayar için geçerlidir. Kullanım süresi yoktur, Ömür boyu kullanabilirsiniz...
  4. fatiozsoy

Yardım bootlader ekraninda kalma yardim

Merhaba arkadaşlar Telefonum rootlu sistem uygulamarini kaldırdım youtube gmail gibi uygulamaları yeniden başlattım telefonu bootlader ekranında kaliyor 1597767224 Imei atildi
  5. fatiozsoy

Soru Elfenerinin ışığı

Elfenerinin ışığı az yaniyor nasil yukseltebilirim
  6. fatiozsoy

Çözüldü Botloader sorusu

Merhaba arkadaşlar telefondan basvuru yapiliyomus bootlader açılması için fazla bilgim yok basvuru yapinca sure dolunca hemenmi atmak gerekiyor imei yoksa istedigimiz zaman atabilirmiyiz kullanıyorum oyle imei attirmadim hic 1583234134 1583234163 Ne yapmam gerekiyor
  7. fatiozsoy

Yardım Volte&vowifi

Merhaba arkadaslar operotor turkcell vowifi ve volte yi sorunsuz kullaniyorum ama sms gidip gelmiyor sitesinde sms alip gonderebilcegimiz yaziyor bilgisi olan arkadaş lar yardimci olirsa sevinirim
  8. fatiozsoy

Soru Redmii not8 wifi

Merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldim aranıza yeni katıldım sayılır bı uygulama ya da eklenti ariyorum wifi ye bağlıyken uçak modunda wifi uzerinden arama alıyorum zaten wifi bağlantısı koptugunda ya da kapattigimda uçak modunun kapatılmasını istiyorum böyle bı uygulama varmıdır yardımcı...
  9. fatiozsoy

Yardım Note 8 sessize alma sorunu

Merhaba arkadaşlar dün yeni note 8 aldım telefonu sessize alıyorum ayarlardan sessizde titrer diyorum sessizdeyken aramalar ve bildirimler titreşim olarak geliyor ama dakika da. Bir telefon kendi kendine titriyor sessizde titret secenegini kapattigim da titremeyi kesiyor ama bildirimler de...
  10. fatiozsoy

Yardım Mi note8 volte varmi

Merhaba arkadaslar mi note 8 alcam volte varmidir volte onemli benim icin
Üst Alt