Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canva Pro Sınırsız Hesap Açılışı Hediye party~~party~~party~~party~~party~~party~~party~~
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı
Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarıdır.
32/64 bit destekler ve tek bilgisayar için geçerlidir.
Kullanım süresi yoktur, Ömür boyu kullanabilirsiniz...
Merhaba arkadaslar operotor turkcell vowifi ve volte yi sorunsuz kullaniyorum ama sms gidip gelmiyor sitesinde sms alip gonderebilcegimiz yaziyor bilgisi olan arkadaş lar yardimci olirsa sevinirim
Merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldim aranıza yeni katıldım sayılır bı uygulama ya da eklenti ariyorum wifi ye bağlıyken uçak modunda wifi uzerinden arama alıyorum zaten wifi bağlantısı koptugunda ya da kapattigimda uçak modunun kapatılmasını istiyorum böyle bı uygulama varmıdır yardımcı...
Merhaba arkadaşlar dün yeni note 8 aldım telefonu sessize alıyorum ayarlardan sessizde titrer diyorum sessizdeyken aramalar ve bildirimler titreşim olarak geliyor ama dakika da. Bir telefon kendi kendine titriyor sessizde titret secenegini kapattigim da titremeyi kesiyor ama bildirimler de...