fatiozsoy kullanıcısının son içeriği

1. fatiozsoy

Soru Redmi note 10 icin gcam ?

Merhaba arkadaşlar redmi note10 icin gcam varmi nerden indirebilirim
  2. fatiozsoy

Yardım Sistem uygulamalarını kaldırma BRT.exe uygulaması lazım !!

Merhaaba arkadaşlar brt.exe programını arıyorum yardımcı olabilecek varmı acaba forumda konusunu buldum ama link çalışmıyor https://forum.miuiturkiye.net/konu/sistem-uygulamalarini-miui-app-ve-google-app-kaldirma-rootsuz.30689/
  3. fatiozsoy

Satış En Uygun Fiyata Windows 10 Pro Lisans Office 365 Windows/Android Sınırsız Canva Pro Açılışı Hediyeli

Format ile yukseltme yapabilirsiniz elimdekiler yukseltme keyi değildir 1618165045 Teşekkürler
  4. fatiozsoy

Satış En Uygun Fiyata Windows 10 Pro Lisans Office 365 Windows/Android Sınırsız Canva Pro Açılışı Hediyeli

Teşekkürler lisansi hesabiniza ekleyebilirsiniz 1617034526 Ozelden iletişime geçildi
  5. fatiozsoy

Canva Pro Sınırsız Hesap Açılışı Hediye party~~party~~party~~party~~party~~party~~party~~ Windows 10 Pro Lisans Anahtarı Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarıdır. 32/64 bit destekler ve tek bilgisayar için geçerlidir. Kullanım süresi yoktur, Ömür boyu kullanabilirsiniz...
  6. fatiozsoy

Yardım bootlader ekraninda kalma yardim

Merhaba arkadaşlar Telefonum rootlu sistem uygulamarini kaldırdım youtube gmail gibi uygulamaları yeniden başlattım telefonu bootlader ekranında kaliyor 1597767224 Imei atildi
  7. fatiozsoy

Yardım Sim karta numara kaydetme

Bende sime kaydedemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  8. fatiozsoy

Mod [MAGİSK] YouTube Music Kurulumu ve Kullanımı

Kurdum romu düzeldi teşekkürler
  9. fatiozsoy

Mod [MAGİSK] YouTube Music Kurulumu ve Kullanımı

Dun Kurdum denemek için bu günde magiskden kaldırdım telefonu yeniden başlardım fast-food modunda kalıyor telefon yardımcı olabilirmisiniz pc de Yok şuan da telefondan halledilebilirmi açılmıyor telefon botlooader kilidi açık twrp yuklu
  10. fatiozsoy

Soru Elfenerinin ışığı

Elfenerinin ışığı az yaniyor nasil yukseltebilirim
  11. fatiozsoy

Çözüldü Botloader sorusu

Teşekkürler
  12. fatiozsoy

Çözüldü Botloader sorusu

Merhaba arkadaşlar telefondan basvuru yapiliyomus bootlader açılması için fazla bilgim yok basvuru yapinca sure dolunca hemenmi atmak gerekiyor imei yoksa istedigimiz zaman atabilirmiyiz kullanıyorum oyle imei attirmadim hic 1583234134 1583234163 Ne yapmam gerekiyor
  13. fatiozsoy

Soru Volte aktif iken sms gönderme sorunu

Bende wifi arama açıkken ucak modu kapali olduğu durumda sms alip gonderemiyorum hattın Türkcell telefon redmi note8 çözümü bulamadım
  14. fatiozsoy

Soru Redmi Note 8 Turkcell Volte

Konuyu ben açmıştım hala bulamadim çözümünu bilen arkadas varsa yardimci olursa sevinirim ucak modunda sms alip gönderemiyorum
Üst Alt