FatihYildirim kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Pixel Experience pil sorunu

Günlük kullanımda 4 saat ekran süresi aldım. Bana aşırı az geldi. Ve gece yatarken şarj 25di kalktığımda telefon kapanmıştı. Ne yapabilirim? Pil performansı daha yüksek önerdiğiniz rom var mı? not: bataryam zaten eski oldupu için full performans beklemiyordum ama yine de az geldi.
  2. F

Yardım Galeri pil tüketme sorunu

Telefonun boşta olduğu aralıkta galerinin bu kadar çok pil kullanmasının sebebi ne olabilir
  3. F

Yardım Hücresel de kendiliğinden yeniden başlatma hatası

Miui 11 android 10 rom yükledim. Telefon kendi kendine reboot atmaya başladı. 5-6 seferden sonra ortak noktalarının 4g bağlantısı olduğunu anladım. Neden kaynaklanıyor olabilir?
  4. F

Yardım Kendi kendine yeniden başlatma

Android 10 Miui 11 eu romundayım. Telefon kendi kendini yeniden başlatıyor. Sorun ne olabilir, nasıl çözerim?
  5. F

Yardım Dosya İsteği-Kameram ve okuma modum çalışmıyor.

Merhabalar, Yanlış yaptığım bir düzenleme sonucu (4k aktif etme) kamera uygulamamı ve dolaylı olarak yüz tanımlayı kullanamıyorum. Aynı zamanda okuma modu da çalışmıyor alakası var mı bilmiyorum. Bozduğum dosya: etc/device_feautures/levander.xml Root atmış ve bu dosyası sağlam olan arkadaşlar...
  6. F

Yardım Redmi Note 7 dosya isteği

Merhabalar, Yanlış yaptığım bir düzenleme sonucu (4k aktif etme) kamera uygulamamı ve dolaylı olarak yüz tanımlayı kullanamıyorum. Bozduğum dosya: etc/device_feautures/levander.xml Root atmış ve bu dosyası sağlam olan arkadaşlar bu dosyayı bana atabilir mi?
Üst Alt