Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende 20 sürüm kullanıyorum pek bir destek yok ne yazık ki bu konuda kendim vendor etc'den dosyasını bulup degerleri yükseltme çabasındayım bulursam bir çözüm yolu paylaşırım yani hangi dosyada hangi koda değer verilmiş bulamadım ne yazık ki zaman oldukça kurcalıyorum.
Tekrardan 2.24.11.80 sürümüne dönüp Wa enhancer kurulumunu yaptım. Wa enhancerin güncellenme sıklığı nedir ve güncellemeleri nereden takip ediyorsunuz github sayfasında düşük sürüm mevcut oraya olan inancım kalmadı, lsposed deseniz eski sürüm 1.0 olanı en güncel olarak görüyor hatalı gösteriyor...
Wa Enhancer modülü güzel ama wp sürekli güncelleme alan bir uygulama mesela şuan 2.24.12.78 sürümü yayınlandı. Wa Enhancer arasında en son desteklenen sürümse 2.24.11.80 wp guncellenmezse zamanla sorun verecektir sürekli eski sürümde kalamayız sürüm düşürmek istemiyorum saçma sapan bir şekilde...
Sorun numaradan değil numara kara listeye alınsa başka telefon üzerinden numarasıyla giriş yapamaz. Ona bakarsanız numara değişikliği yapanlar yine giriş yapamamış çok ilginç bir hata bu.
Hem fikiriz bu konuda her hata aynı değil yazdıklarımızı dikkatle okursan ikinci bir numaradan giriş yapamayan arkadaşlar kısacası hiçbir şekilde giriş yapamayan arkadaşlar cihaz sertifikasına ve mac adresinde çözümü arasın dedik.
Ama bir başkasının numarasıyla nasıl giriş yapıyorlar orası mantığa yatmıyor zaten bizim burada yardımcı olmaya çalıştığımız sorun sadece kendi numaralarından değil hiç bir şekilde başka bir numara üzerinden whatsapp'a giriş yapamayan telefon sahipleri, eğer kendi numarasında giremiyor da başka...
Sen denedin mi bilmiyorum ama ilk önce yakın birisinin numarasıyla giriş yapmayı dene giriş başarılı olmazsa sertifika kaynaklıdır. Çeşit çeşit hata alanlar var başka numaradan giriş olmazsa sertifikadandır. Ama bana sorsan senin yerinde olsam cihaz sertifikası için uğraşırdım bir şey kaybetmem...
Bilgim olduğundan söylüyorum zaten dün cihaz sertifikası yoktu bende ama wp, banka hesapları gibi gibi önemli resmi uygulamalar dışında play store dahil her şey çalışıyor. Wp de resmiyete önem verdiğinden cihaz sertifikası olmazsa resmi wp yükleyin hatası veriyor. Basta da dikkatinizi çektim...
Sürekli yineliyorum ama kontrol sağlarmısın cihazın sertifikası var mı? Bende Arrows rom kurdum giriş yapamıyordum ayni senin gibi sonra sertifikayı kontrol ettim cihaz sertifikası uçmuştu. Sertifika konusunu çözüme kavuşturdum sonrasında wp ye giriş yapabildim. Sonrasında stock roma geri dönüş...