fatihx61 kullanıcısının son içeriği

1. fatihx61

Rom HyperOS EU 1.0.3 Stabil (Kararlı) Mi 9T Pro / K20 Pro

Link yeniler misiniz? Bu romu denemek istiyorum
  2. fatihx61

Rom Mİ10 XİAOMİ.EU_UMI_OS1.0.5.0.TJBCNXM_13

Sadece fastboot ile mi kuruluyor, twrp ile kurulmaz mı
  3. fatihx61

Yardım HyperOs twrp ile kurulur mu?

Herkese yi günler dilerim. Başlıkta belirttiğim gibi ikinci el bir tane xiaomi mi 10 aldım içinde hyperos yüklü. Yüklü olan rom 1.0.2 TJBINXM Hangi rom olduğunu bilmiyorum hindistan sanırım. Cihsz yurtdışı malum yolla kayıtlı. Cihazda bl kilidi açık ve twrp yüklü. Ben buna eu rom hyperos...
  4. fatihx61

Yardım Anakart Değişimi sonrası parmak izi çalışmıyor

Çözüm bulabildiniz mi, bende de aynı sorun var şu an
  5. fatihx61

Diğer Vodafone! Faturalı 2025 cayma bedelsiz güncel tarifeler

An itibariyle 500 gb internetimiz yüklendi. Kendisine teşekkür ederim. +1 referans.
  6. fatihx61

Tamam özele gelin hocam halledelim
  7. fatihx61

Hemen yükleniyor mu.
  8. fatihx61

Nasıl yapılıyor ve kaç tl?
  9. fatihx61

Mod Mi 11 Lite(Courbet) Modem Dosyaları

Mi 11 lite ( courbet) cihaz var bende. Şu an tek imei atılmış bl kilidi açık. Şu an miui 13 yüklü. Ben buna miui 14 xiaomi eu rom atmak istiyorum. Atarsam kamera sensör vs hatası alır mıyım?
  10. fatihx61

MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı V12.0.2.0.QEAMIXM İndirme Bağlantıları

Kıymetli hocalarım, benim cihazda görselde ekli olan rom var. Ben mi firmden V12.5.2.0.QEACNXM kodlu romu indirip uptader kısmından yükleyebilir miyim? Ve yüklerken sorun olur mu. Bl kilidi açık lakin twrp yok. Cihaz mi 8
  11. fatihx61

Rehber GPS Sorunu ve Çözümü

Bu cihaz için miui 13 /14 rom var mı, veya port rom stabil? Evde çekmecede bi tane mi 8im var, kullanmayı düşünüyorum.
  12. fatihx61

MIUI 14 Xiaomi.Eu MIUI 14.0.23.3.27 | Android 13

Teşekkür ederim hocam
  13. fatihx61

Ben bu romu sorunsuz bir şekilde kurdum, yalnız birşey dikkatimi çekti. Normalde mi 9t k20 5g destekli değil, ama sim kart şebeke seçimi bölümünde 5g seçeneği de var. Bu, cihazın 5g destekli olduğu anlamına gelir mi?
  14. fatihx61

Şu an bende 12.5.2 eu rom yüklü, bu romu direk romun üstüne flaşlasam sorun olur mu? Bir de twrp olarak teamwin 3.6.2b twrp yüklü bende.
  15. fatihx61

Yardım Twrp yükleme yöntemi

Herkese selamlar. Poco f2 pro cihazıma pitch black recovery yüklemiştim. Ardından eu 13 rom kurdum. Magisk yüklemek için twrp moduna almaya çalışıyorum, pbrp ekrana gelmeden cihaz normal açılıyor. Magisk yüklemek için başka yöntem var mı, yada pc olmadan teamwin recovery dönüş yapabilir miyim?
Üst Alt