fatihx61 kullanıcısının son içeriği

1. fatihx61

Yardım Twrp yükleme yöntemi

Herkese selamlar. Poco f2 pro cihazıma pitch black recovery yüklemiştim. Ardından eu 13 rom kurdum. Magisk yüklemek için twrp moduna almaya çalışıyorum, pbrp ekrana gelmeden cihaz normal açılıyor. Magisk yüklemek için başka yöntem var mı, yada pc olmadan teamwin recovery dönüş yapabilir miyim?
  2. fatihx61

Yardım Mi 11 kamera netleme sorunu

Herkese selam. Xiaomi mi 11 telefonumun kamerasında bi tuhaflık var. Kamerayı açınca yakındaki cisimleri güzel çekiyor ama uzak mesafede ki (30 metreden sonra) cisimler hiç net değil. Sanki resim çekip büyütülmüş gibi çıkıyor. İnternetten baktım bazıları sadece makrodan şikayetçi bende tüm...
  3. fatihx61

Yardım Mi 11 cihazıma rom atamıyorum

Merhaba arkadaşlar yurtdışı mi 11 cihazım var. Recovery - Mi 11 TWRP 3.6.0 - v219.30 Tek Tuş Yükleme Aracı [21.12.18] buradaki twrpyi kurdum. eu rom 12.5.1 romunu flaşlamaya çalıştım. her deneyişimde hata aldım. Hata şu şekil 'this package for venus, this a missi' gibi uyarı veriyor. şu an...
  4. fatihx61

Çözüldü Mi 9 Parmak İzi Eklenemiyor

Herkese iyi forumlar dilerim. Geçen hafta Mi 9 telefon aldım. Bl kilidi kapalı tr cihazıydı. Parmak izi sorunsuz çalışıyordu. Bugün bl kilidini açıp xiaomi.eu 12.6 stabil rom yükledim. Parmak izi eklemeye çalıştığım zaman önce bir kaç kez parmağımı okuyor sonra okumamaya başlıyor ve parmak izi...
  5. fatihx61

Çözüldü Redmi note 9s twrp görmeme sorunu

Merhaba değerli forum hocalarım. Elime bir tane redmi note 9s cihaz geçti. Şu an içinde xiaomi eu stabil miui 13 and 12 rom var. Twrp'yi açınca Orange fox açılıyor ancak hafızayı görmüyor. (sadece garip garip klasör isimleri filan var). Elimde pc olmadığı için işlem yapmak istemiyorum. Bu...
  6. fatihx61

Soru Bildiğiniz güvenli satıcı var mı?

Herkese iyi forumlar dilerim. Yurtdışı iphone almayı düşünüyorum. Bildiğiniz güvenli bir satıcı var mı? Varsa cevaplarınızı beklerim. Bir de sahibinden'den Gaziantep'te söylemez pasajında bulunan Oğuz GSM hakkında bir bilginiz var mı? Çokça karşıma çıkıyor ve çok uyguna iphone cihazlar satıyor...
  7. fatihx61

Yardım Xiaomi Mi 10T 4,5G sorunu

Arkadaşlar merhaba, bir kaç sorum olacak. Yurtdışı malum yolla kayıtlı mi 10t cihazım 4,5g sorunu var. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor fakat sonra yeniden H+ (3g) dönüyor. İkinci sorum, twrp yüklemeye çalıştım sanırım olmadı. Recovery moda alınca fastboota atıyor. Pcye bağlayınca cihazımı...
  8. fatihx61

Soru İphone X’den Mi 11T’ye geçilir mi ?

Evet değerli forum hocalarım. Başlıkta dediğim gibi, aktif olarak yurtiçi iPhone X kullanıyorum. Bir arkadaşta mi 11t var yurtdışı. Kayıtsız şekilde. Takas artı üzerine 1000 tl teklif ediyor. Sizce geçmeli miyim ? İnternetten cihaza baktım işlemci dm imiş. Sorun yaratır mı ? Ve kayıt olayı...
  9. fatihx61

Yardım Google oturum açılmıyor

Merhaba değerli forum sakinleri, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Görselde görünen sorunla başım belada. MIUI CC roma geçiş yaptım. Daha sonra aktif olarak kullandığım gmail hesabıma giriş yapmaya çalışınca bu hata ile karşılaşıyorum. Bunun çözümü var mıdır? Kayıtlı telefon numarasını artık...
  10. fatihx61

Yardım Uygulama izinleri sıfırlanıyor

Merhaba değerli forum sakinleri. Mi 8se cihazımda kullanmış olduğum tüm uygulamalarda izinler her defasında sıfırlanıyor. Örneğin Facebook'a giriyorum, benden bir kaç izin istiyor. Uygulamadan çıkıp tekrar girince aynı izinleri tekrar istiyor. Hemen hemen bütün uygulamalarda aynısı oluyor...
  11. fatihx61

Yardım Şebeke var internet yok

Merhaba değerli forum hocalarım, ikinci el mi 9t aldım sim kartı taktım şebeke var ama internet yok. Ne yapmam lazım. Adama ulaşamıyorum. Hesaplara filan baktım açık hesabı yok ama galeride desen şifresi var. Yardımcı olur musunuz. Global 12.3 Ron yüklü. Twrp ve magisk yok
  12. fatihx61

Yardım Mi 9t pop-up kamera sorunu

Merhaba değerli forum sakinleri, cihazımın pop-up düzeneğinde bir sorun var sanırım. Önceleyin kamerayı açtığımda sessiz çalışıyordu, şimdi hem açılırken hemde kapanırken gıcırtama sesi var. Bir ara cebimdeyken WhatsAppdan görüntülü arandım ve cebimde popup açıldı. O günden beri böyle. Garantiye...
  13. fatihx61

Diğer Mi 9t'den Oppo Reno 2z'ye geçilir mi?

Merhaba değerli forum hocalarım, mi 9t'den oppo reno 2z'ye geçilir mi? İşlemcisi mtk p 90 düşük ama SD 730'u aratır mı? Sadece Pubg mobile ve Call of duty oynuyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden. ( konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim şimdiden)
  14. fatihx61

Soru Onu plus cihazlarda root rom vs

Merhaba forum ailesi. One plus cihaza geçiş yaptım. internette herhangi bir forum fan sitesi bulamadım adam akıllı. Sorum şu , bu cihazlara magisk twrp filan yukleniyo mu? Konuyu yanlış yere actiysam özür dilerim. Yada katilabilecegim fan sayfası var mı ? Şimdiden teşekkürler
  15. fatihx61

Satış İphone 7 plus Xiaomi mi 9/mi9t/mi note 10 takaslı

Trabzon ve çevre iller için geçerli İphone 7 plus 128gb Produc Red modeli. Garanti bitti. Takas sadece mi 9 mi 9t ve mi note 10 olur. Nakit 3bin tl’dir.
Üst Alt