Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu geçti ama birdaha sorun yaşayan olursa diye yazıyorum
Telefonda şarj entegresinde sıkıntı çıkmış içinde transistör bozulmuş onun tamirini yaptı telefon düzeldi.
hımm anladım çok teşekkür ederim hocam, malesef garantisi bitti ölçümü yaptıracağım, teşekkürler tekrardan. Ek olarak batarya için önerdiğiniz marka varmı dejiye baktımda orda yok.
İyi günler herkese , öncelikle biraz forumda araştırdımda benim sorunumu bulamadım eğer varsa böyle bir konu özür dilerim. Dün telefonumda hava çok soğuk pil sağlığınızı kötü etkiler tarzında bir uyarı verdi telefon (Bu arada hava çok sıcak telefon nasıl üşüdü anlamadım) sonra şarj hızlı hızlı...
Merhaba döviz kurunu takip etmek için aynı iPhone deki gibi kilit ekranında yer varmı hani bizde sola kaydirinca mi kumanda felan varya oraya döviz kuru ekleme örnek uygulama investing
Mi a1 telefona sahibim telefonun üstüne tamircide araba şanzımanı düştü ekran tuzla buz oldu sonra ben ekran değişimini yaptığımda telefonda unlock hatası aloiyor
1576618167
Ve belli süre sonra kendini yeniden baslatiyor
Öncelikle cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Benim telefon mi 5 telefonda bir anda power tuşu çalışmamaya basladi bazen kendine geliyor çalışıyor bazen çalışmıyor takip ettiğim kadariyla telefonu sarza takınca kapalıyken ozaman da çalışıyor ne yapsam düzelir.
Tüm MIUI ailesine İyi bayramlar. Benim Xiaomi mi 5 prime telefonum var 1 yıl içinde 3 defa batarya değiştirdim şimdi Birdaha şişti 4.yu degistircem orijinal batarya biyerden bulabilirmiyim birde seni batarya diye birşey varmış kalitesine garanti veriyor o nasıl
Birde bu batarya neden şişer...
Sağolun teşekkür ederim hocam denedimde yazı felan gelmedi eskiden çalışıyordu işte miui 10 da hiç çalıştığını hatirlamiyorum işte fabrika ayarlarına da başka birşey için döndürmüş tüm yine duzelmedi.
İyi günler mi 5 prime modelini kullaniyorum. İnternetimi paylaşıma açıyorum açtıktan sonra o veri kullanımı yerinde hotspotta ne kadar veri kullanılmış gözükmüyor.