FatihUzuntaş kullanıcısının son içeriği

1. FatihUzuntaş

Yardım redmi note 13 pro 5g kulaklık modunda kaldı

Telefon kulaklık modunda kaldı çıkaramıyorum. Kulaklık taktım çıkardım 70 80 kere, yeniden başlattım, telefonu sıfırladım, pamuğa kolonya damlatıp kürdana takıp girişine soktum temizledim tamirciye götürdüm anakartla alakalı dedi. sorum şu telefonda rootla vs tamamen jakla girişi nasıl kapatırım...
  2. FatihUzuntaş

Yardım Poco F2 Pro Başlangıç ekranında restart atıyor

Konu geçti ama birdaha sorun yaşayan olursa diye yazıyorum Telefonda şarj entegresinde sıkıntı çıkmış içinde transistör bozulmuş onun tamirini yaptı telefon düzeldi.
  3. FatihUzuntaş

teşekkürler hocam daha ölçüm yaptıramadım inşallah yarın yapacağım ozmn belli olur herhalde
  4. FatihUzuntaş

hımm anladım çok teşekkür ederim hocam, malesef garantisi bitti ölçümü yaptıracağım, teşekkürler tekrardan. Ek olarak batarya için önerdiğiniz marka varmı dejiye baktımda orda yok.
  5. FatihUzuntaş

İyi günler herkese , öncelikle biraz forumda araştırdımda benim sorunumu bulamadım eğer varsa böyle bir konu özür dilerim. Dün telefonumda hava çok soğuk pil sağlığınızı kötü etkiler tarzında bir uyarı verdi telefon (Bu arada hava çok sıcak telefon nasıl üşüdü anlamadım) sonra şarj hızlı hızlı...
  6. FatihUzuntaş

Sohbet Kilit ekranı özellik ekleme

Merhaba döviz kurunu takip etmek için aynı iPhone deki gibi kilit ekranında yer varmı hani bizde sola kaydirinca mi kumanda felan varya oraya döviz kuru ekleme örnek uygulama investing
  7. FatihUzuntaş

Sohbet Mi a1 unlocked

Mi a1 telefona sahibim telefonun üstüne tamircide araba şanzımanı düştü ekran tuzla buz oldu sonra ben ekran değişimini yaptığımda telefonda unlock hatası aloiyor 1576618167 Ve belli süre sonra kendini yeniden baslatiyor
  8. FatihUzuntaş

Yardım Power tuşu bir çalışıyor bir calismiyor

Öncelikle cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Benim telefon mi 5 telefonda bir anda power tuşu çalışmamaya basladi bazen kendine geliyor çalışıyor bazen çalışmıyor takip ettiğim kadariyla telefonu sarza takınca kapalıyken ozaman da çalışıyor ne yapsam düzelir.
  9. FatihUzuntaş

Sohbet Reji mi 5 batarya

Aynen hocam bu orijinal bataryadan %15 daha çok gün içi kullanım vadediyor. Birde 1 yıl garantisi var.
  10. FatihUzuntaş

Sohbet Reji mi 5 batarya

Sağolun hocam bu arada yanlış yazmışım deji mucize batarya diye birşey varmış o nasıl diye soracaktim.
  11. FatihUzuntaş

Sohbet Reji mi 5 batarya

Tüm MIUI ailesine İyi bayramlar. Benim Xiaomi mi 5 prime telefonum var 1 yıl içinde 3 defa batarya değiştirdim şimdi Birdaha şişti 4.yu degistircem orijinal batarya biyerden bulabilirmiyim birde seni batarya diye birşey varmış kalitesine garanti veriyor o nasıl Birde bu batarya neden şişer...
  12. FatihUzuntaş

Sohbet Hotspot veri kullanımı gözükmüyor

Sağolun teşekkür ederim hocam denedimde yazı felan gelmedi eskiden çalışıyordu işte miui 10 da hiç çalıştığını hatirlamiyorum işte fabrika ayarlarına da başka birşey için döndürmüş tüm yine duzelmedi.
  13. FatihUzuntaş

O yetkilere nerden bakarız hocam çünkü eskiden çalışıyordu 9.0 i hatırlamıyorum ama 8.0 dayken çalışıyordu yani
  14. FatihUzuntaş

İyi günler mi 5 prime modelini kullaniyorum. İnternetimi paylaşıma açıyorum açtıktan sonra o veri kullanımı yerinde hotspotta ne kadar veri kullanılmış gözükmüyor.
Üst Alt