fatihsy kullanıcısının son içeriği

1. F

Çözüldü YD Fake ROM'lu Xiaomi 13 HyperOS güncellemesi

Bu cihaz da bu yöntem çalışıyor ama şebeke gidiyor ve maliyeti çok yüksek tavsiyem sakın yapmayın ben yaptım şuan şebeke yok. Bir anlık bişey olmaz demeyin hocam şebeke kesinlikle gidiyor sonrası çok büyük bir sorun.
  2. F

Yardım Redmi 13 pro 5g HyperOS 2 Yapma

Kandırma yöntemi çalışmıyor maalesef.
  3. F

Hocam sakın benim yaptığım gibi güncelleme yapmayın bişey olmaz demeyin ben yaptım benim için şebeke çok önemli değil yedek cihaz olarak wifi den kullanıyorum. Şebeke kesinlikle gidiyor bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim. 1757013540 Bahsettiğim cihazda şebeke kesinlikle gidiyor modem...
  4. F

Redmi Note 13 Pro 5G Çin model cihaza sahibim yedek cihaz olarak kullanıyorum sizin cihaz gibi Fake rom yüklüydü Mi asistan ile global son sürüme güncelleme yaptım şebeke gitti. Tavsiyem sakın güncelleme yapmayın bir şekilde şebeke gidiyor yetkili fiyatları bu cihaza değmez.
  5. F

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Mobil veri şebekesi olması gerekiyor mu?
  6. F

557 günlük hesabım var yine başvuru yapılmıyor sürekli bir gün ileri atıyor.
  7. F

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Redmi Note 13 Pro 5G çin cihaz direnç işlemi yapılmış Fake rom yüklü, ben mi asistan ile global son sürüme güncelledim şebeke gitti, şebeke çok önemli değil wi-fi de yedek telefon olarak kullanıyorum. BL açmak istiyorum sadece bahsedilen site ile bu cihazın BL açılabilir mi? Açılırsa mobil...
  8. F

Çözüldü YD Fake ROM'lu Xiaomi 13 HyperOS güncellemesi

Bu yöntem ile Hindistan Roma geçiş yapabilir miyim? Ve sürüm düşürme yapılır mı teşekkürler.
  9. F

Cihaz global mı çin model mı?
  10. F

Yardım Redmi Note 15 Pro 5G Fake room mu?

Hangi soruya evet hocam Fake rom olduğuna mı? Eğer Fake yazılım ise global yazılım atılma durumu var mı?
  11. F

Yardım Redmi Note 15 Pro 5G Fake room mu?

Merhabalar, Redmi Note 13 Pro 5G cihaz da Fake room mu yüklü? Güncelleme gelmiyor BL kapalı direnç işlemi yapılmış. BL artık açılabilir mi?
  12. F

Yardım Mi 11 Lite ses tuşları değişiyor mu?

Merhaba, Mi 11 Lite ses tuşları çalışmaz oldu tuşlar basıyor ama işlevi yok parmak izi çalışıyor ses tuşlarının değişimi mümkün mü? Teşekkürler.
  13. F

Çözüldü Magisk 27.0 Root gizleme yapılıyor mu?

Merhabalar, Magisk 27.0 sürümün de root gizleme yapılıyor mu? Banka uygulamalarına giriş yapamıyorum. APatch kurdum sorun çözüldü.
  14. F

Yardım Xiaomi 13T Taiwan Roma Geçiş.

2 gün sonra deneyeceğim teşekkürler ederim 🙂
Üst Alt