Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu cihaz da bu yöntem çalışıyor ama şebeke gidiyor ve maliyeti çok yüksek tavsiyem sakın yapmayın ben yaptım şuan şebeke yok. Bir anlık bişey olmaz demeyin hocam şebeke kesinlikle gidiyor sonrası çok büyük bir sorun.
Hocam sakın benim yaptığım gibi güncelleme yapmayın bişey olmaz demeyin ben yaptım benim için şebeke çok önemli değil yedek cihaz olarak wifi den kullanıyorum. Şebeke kesinlikle gidiyor bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.
1757013540
Bahsettiğim cihazda şebeke kesinlikle gidiyor modem...
Redmi Note 13 Pro 5G Çin model cihaza sahibim yedek cihaz olarak kullanıyorum sizin cihaz gibi Fake rom yüklüydü Mi asistan ile global son sürüme güncelleme yaptım şebeke gitti. Tavsiyem sakın güncelleme yapmayın bir şekilde şebeke gidiyor yetkili fiyatları bu cihaza değmez.
Redmi Note 13 Pro 5G çin cihaz direnç işlemi yapılmış Fake rom yüklü, ben mi asistan ile global son sürüme güncelledim şebeke gitti, şebeke çok önemli değil wi-fi de yedek telefon olarak kullanıyorum. BL açmak istiyorum sadece bahsedilen site ile bu cihazın BL açılabilir mi? Açılırsa mobil...