fatihsy kullanıcısının son içeriği

1. F

Çözüldü Magisk 27.0 Root gizleme yapılıyor mu?

Merhabalar, Magisk 27.0 sürümün de root gizleme yapılıyor mu? Banka uygulamalarına giriş yapamıyorum. APatch kurdum sorun çözüldü.
  2. F

Yardım Xiaomi 13T Taiwan Roma Geçiş.

Merhabalar, Xiaomi 13T HypersOS Taiwan Roma geçmek istiyorum ama bootloader kilidi kapalı. MİUİ de dosya ismi değiştirme ile kandırarak değişiklik yapılıyordu sanırım HyperOS da denedim olmadı farklı bir yolu varmıdır şimdiden teşekkürler.
  3. F

Soru Redmi Note 10 Pro için rom önerisi.

Merhabalar, Redmi Note 10 Pro Endonezya V14.0.2.0 sürümü kullanıyorum bazen takılmalar oluyor ve cihaz çok ısınıyor. Stabil çalışan rom önerirseniz çok sevinirim teşekkürler. Mi uygulamaları için Endonezya rom kullanıyorum google uygulamaları istemiyorum.
  4. F

Yardım Redmi note 8 ekran kilidi kırma

Merhabalar, Redmi note 8 cihazın ekran kilidini format atmadan kırılabilir mi? Twrp yüklü değil Bootloader kapalı. Bir yöntemi varmıdır yoksa format şart mı ücretli/ücretsiz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
  5. F

Yardım Redmi 9T ses sorunu

Merhabalar Redmi 9T cihazda YouTube ve Facebook da ses hoparlör den gelmiyor üstten geliyor aramalar da sorun yok hoparlör den geliyor. Sorun nedir şimdiden teşekkürler.
  6. F

Soru Mi9T Format'sız Root Atmak mümkün mü?

Merhaba Mi9T Cihazıma Root atmak istiyorum cihaza twrp yükseldiğini de dosyalar şifreli oluyor cihaza format atmadan root atabilir miyim?
  7. F

Yardım redmi note 9 nv data corrupted

Merhabalar Redmi note 9 cihaza hard reset attıktan sonra nv data corrupted diyor açılmıyor çözüm için yardımcı olabilir misiniz
  8. F

Yardım redmi note 8 2021 twrp var mı

merhabalar redmi note 8 2021 twrp var mı
  9. F

Yardım Redmi note 8 2021 ENG Rom

Merhabalar herkese hayırlı bayramlar Redmi note 8 2021 cihazin eng romu var mi? Olan varsa paylaşabilir mi. İnternet de bulamadım. Şimdiden teşekkürler...
  10. F

Çözüldü Redmi 5 Plus Unlock

Merhabalar Redmi 5 Plus bootloader kilidini açmak istiyorum süre beklemeden açılabilir mi? Cihazı kendim EDL moda alabilirim ücretli şekilde yardımcı olacak var mı.
  11. F

Soru Redmi 5 Plus bootloader kapalı root atılır mı?

Merhabalar redmi 5 plus cihazın bootloader kapalı şekilde root atılır mı? Veya süre beklemeden bootloader açılır mı?
  12. F

Yardım Redmi 5 Plus mi hesabı kaldırma

Merhabalar hocalarım Redmi 5 Plus cihaz var mi hesabı unutulmuş açılış ekranında cihazı etkinleştirin diyor hesap silinebilir mi konu hakkında iletişime geçer misiniz şimdiden teşekkürler.
  13. F

Rom Samsung Galaxy SM-J610F sürüm düşürmek istiyorum

Samsung Galaxy SM-J610F sürüm düşürmek istiyorum şuan andoid 10 odınle yazılım atmaya çalıştığımda hata veriyor eski sürüme donmek mumkun mu
  14. F

Soru wifi hotspot paylaşımı hk.

Merhabalar wifi ye bağlı olduğum zaman hotspot ile internet paylaşa biliyordum ama artık sadece mobil veri bağlı olduğunda hotspot açılıyor ben wifi bağlı olduğum da hotspot açmak istiyorum root lu veya root suz yapılabilir mi?
  15. F

Yardım Mi 8 açılmıyor

Merhabalar Mi8 telefona twrp yüklenirken kapandı açılmıyor fastboot mod açılıyor 1 saniye sonra kapanıyor yardımcı olabilir misiniz ücretli veya ücretsiz şekilde şimdiden teşekkürler...
Üst Alt