Fatihmy8 kullanıcısının son içeriği

1. Fatihmy8

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Kral lsposed kur waenhancer uygulamasını kur telefonu yeniden baslat Kendi içinde bootloaderspofer ayarı var onu açınca düzeliyor
  2. Fatihmy8

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Cihazda sertifika var testide geçiyor ama bu hatayı vermeye devam ediyor whatsapp Şuan gbwhatsappın bi sürümünü kurdum onunla kodu aldım ama orjinale geçmem gerekiyor
  3. Fatihmy8

Yardım driver sorunu

önceden driver kurduğumda Android Phone olarak çıkıyordu telefon şuanda iste Evrensel seri yol cihazı yazıyor adb görmüyor
  4. Fatihmy8

Yardım Herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basınca aşağıdaki panel geç açılıyor

Herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basınca aşağıdaki panel geç açılıyor
  5. Fatihmy8

Rehber Redmi Note 12 Pro Plus 5G TWRP ve Root A12

bende miui tn 2.2 kullanıyorum android 13 sürümü twrp kurmadan root attım twrp kurunca hata veriyor magisk ile boot.img patch atıp öyle root kurun twrp üzerinden kuracağınız şeyleri telefon içinden kurun
  6. Fatihmy8

Yardım Uluslararası dolaşımda (Roaming) Ayarları

Telefon bilgilarine girip depolamaya 4 5 kere tıklayınca telefon sim ayarları sekmesi geliyor oradan ağ türünü lte only yaptığım zaman benim telefonuma çağrı gelmiyor otomatikman meşgule düşüyor deniyebilirisin
  7. Fatihmy8

Soru MIUITN romunu kullanıyorum dm-verity corruption hatası alıyorum

MIUITN romunu kullanıyorum magisk ile boot img yi patched yaptıktan sonra dm-verity corruption hatası alıyorum
  8. Fatihmy8

Yardım MIUITN romunu kullanıyorum dm-verity corruption hatası alıyorum

MIUITN romunu kullanıyorum magisk ile boot img yi patch attıp kurduktan sonra dm-verity corruption hatası alıyorum
  9. Fatihmy8

Soru Redmi Note 12 Pro 5G (Ruby) Düzgün Rom İhtiyacı

Her hangi bir ayar yapmadım sadece magisk kurup safetynet fix ile sertifikalı hâle getirdim okadar 1702792372 Biraz eksikleri var ama gayet akıcı bir rom çalışmayan özellik denk gelmedi bana
  10. Fatihmy8

Soru Redmi Note 12 Pro 5G (Ruby) Düzgün Rom İhtiyacı

Miui TN kullanıyorum 1 1.5 aydır telefon hem akıcı herşeyi çalışıyor nfc ile ödeme dahil yapabiliyorum tavsiye ederim
  11. Fatihmy8

Rom Ruby MIUI TN V2.2 Custom Rom

denedim olmadı dostum rootu boot img üzerinden yaptım twrp ye gerek kalmadı
  12. Fatihmy8

Rom Ruby MIUI TN V2.2 Custom Rom

Hocam romu kurduktan sonra twrp kuruyorum ardından telefon boot olmuyor dm-verity verification failed diye hata alıyorum
  13. Fatihmy8

Çözüldü magisk sonrası bluetooth çalışmıyor

kernelsu yüklemeyi denedinmi
  14. Fatihmy8

Yardım Miui dialer ve mesaj globale sürüme kurulur mu

endonezya romda nfc yi kullanamadım bankalar güvenlik hatası veriyordu sertifika filan denediğim halde şuan global sürümde nfc kullanıyorum o yüzden endonezyaya geçmeyi düşünmüyoruım
  15. Fatihmy8

Yardım Miui dialer ve mesaj globale sürüme kurulur mu

internetten apkları buldum system/privapp içine kurdum uygulama açılıyor ama tam fonksyonlu değil mesajlar uygulamasında mesaj engelle çalışmıyor dialerde arama yaptığımda arama ekranı gelmiyor
Üst Alt