Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazda sertifika var testide geçiyor ama bu hatayı vermeye devam ediyor whatsapp
Şuan gbwhatsappın bi sürümünü kurdum onunla kodu aldım ama orjinale geçmem gerekiyor
Telefon bilgilarine girip depolamaya 4 5 kere tıklayınca telefon sim ayarları sekmesi geliyor oradan ağ türünü lte only yaptığım zaman benim telefonuma çağrı gelmiyor otomatikman meşgule düşüyor deniyebilirisin
Her hangi bir ayar yapmadım sadece magisk kurup safetynet fix ile sertifikalı hâle getirdim okadar
1702792372
Biraz eksikleri var ama gayet akıcı bir rom çalışmayan özellik denk gelmedi bana
endonezya romda nfc yi kullanamadım bankalar güvenlik hatası veriyordu sertifika filan denediğim halde şuan global sürümde nfc kullanıyorum o yüzden endonezyaya geçmeyi düşünmüyoruım
internetten apkları buldum system/privapp içine kurdum uygulama açılıyor ama tam fonksyonlu değil mesajlar uygulamasında mesaj engelle çalışmıyor
dialerde arama yaptığımda arama ekranı gelmiyor