fatihist kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım "Kameraya Bağlanamıyor" Hatası

Arkadaşlar bu konuyu çözdünüz mü? Aynı hatayı alıyorum.
  2. F

Yardım Mi music YouTube arka planda çalışma sorunu

Merhaba arkadaşlar, Mi music içerisinde yer alan YouTube arka planda çalışmıyor. Ana ekrana gelince duruyor sorun neden kaynaklı olabilir?
  3. F

Çözüldü Hassas İşlem Bildirimleri - Bu Uygulama Ses Kaydediyor.

Çok teşekkür ederim. Daha önce bu tür bir uyarı olmadığı için yanlışlıkla zararlı bir yazılım yüklendiğini düşünmüştüm.
  4. F

Çözüldü Hassas İşlem Bildirimleri - Bu Uygulama Ses Kaydediyor.

Merhaba arkadaşlar, Whatsapp üzerinden sesli görüşme yaparken telefonum böyle bir uyarı vermeye başladı. Daha önce böyle bir uyarı olmadığı için yazmak istedim. Konuyla ilgili bilginiz var mı? Ayrıca sol üstte mikrofon simgesi de çıkıyor.
  5. F

Rehber Düşük Mobil Veri Hızını İyileştirme 4G Band Değiştirme

Çok teşekkürler fark edememişim kusura bakmayın. Telefonumda zaten band20 yok (mi cc9) band 20'ye bağlanamaz zaten ama yinede kapatmak işe yarayabilir diye düşünüyorum. Sizde ki videoda band seçimlerinin üzerindeki LTE only, auto gibi seçenekler işaretli değil gibi gözüküyor fakat bende auto...
  6. F

Rehber Düşük Mobil Veri Hızını İyileştirme 4G Band Değiştirme

Hocam telefonum çift hatlı fakat sadece tek hattımı görebiliyorum. 2. Hattım olan Vodafone'yi göremiyorum.
  7. F

Rehber BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)

Stoya hocam merhaba, söylediklerinizi harfiyen uyguladım fakat flashall dosyasını çalıştırınca echo Missmatching image and device yazısı geliyor ve işlem yapmıyor. Farklı usb portları denedim bir değişiklik olmadı. Ek bir bilgi vereyim; aygıt yöneticisine girdiğimde android aygıtının üzerinde...
  8. F

Yardım Eu rom deneyimleri!!

2.7 yazan değer boştaki ram miktarını gösteriyor. Uzun süre eu kullandım şimdi masik kullanıyorum genelde ram kullanımları bu şekilde fazla olarak düşünmeyin.
  9. F

Anket Xiaomi.eu Stabil mi Beta mı ? [MIUI 12-12.5]

Teşekkür ederim çok sağolun, android sürümü de düştüğü için sorun olur diye düşünmüştüm. Umarım bir hata ile karşılaşmam.
  10. F

Anket Xiaomi.eu Stabil mi Beta mı ? [MIUI 12-12.5]

Ben de mi 9 lite telefonumda eu beta kullanıyorum fakat telefonum çok yavaşladı. Açıkçası betadan ilk defa memnun değilim. Twrp üzerinden format attıktan sonra 11 stabil yüklersem ve android sürümü düşerse bir sorun olur mu? Düşürmek genelde sorun oluşturur dendiği için sormak istedim.
  11. F

Soru Mi 9 Lite Titreşim çalışmıyor

Zamanlanmış gibi bir çok kişinin titreşiminin aynı zamanlarda bozulması ilginç bir tesadüf olmuş. İşin ilginci benim de titreşimim yaklaşık 1 aydır bozuk. Eu beta kullanıyorum. Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum muhtemelen donanımsal bir arıza. Ömrü kısa bizim titreşim motorlarının heralde :)
  12. F

Soru Baz istasyonu değiştirilebilir mi?

Evet hocam oradaki ayarı gördüm fakat yalnızca 4g yapınca yine çekmeyen şebekeye bağlandığı için hat gidiyor. Baz istasyonunu kendim seçme şansım olamaz mı?
  13. F

Soru Baz istasyonu değiştirilebilir mi?

Merhaba arkadaşlar, Mi9 lite çin versiyonu telefon kullanıyorum haliyle band 20 yok. Bilindiği gibi operatörler kırsal bölgelerde genelde band 20 kullanıyor. Ayrıca yine bildiğim kadarıyla telefon en yakın baz istasyonuna bağlanıyor. Sorum ise; telefonun bağlandığı baz istasyonunu...
  14. F

Rom Mi 9 Lite Xiaomi.eu MIUI 12 v21.3.31 Beta Sürümü İndirme Bağlantısı

Evet hocam fakat stabil kullanıyorum. Ayrıca bulunduğum bölgede şebeke problemi varmış onunda etkisi çok tabi.
Üst Alt