fatihist kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Mi music YouTube arka planda çalışma sorunu

Merhaba arkadaşlar, Mi music içerisinde yer alan YouTube arka planda çalışmıyor. Ana ekrana gelince duruyor sorun neden kaynaklı olabilir?
  2. F

Çözüldü Hassas İşlem Bildirimleri - Bu Uygulama Ses Kaydediyor.

Merhaba arkadaşlar, Whatsapp üzerinden sesli görüşme yaparken telefonum böyle bir uyarı vermeye başladı. Daha önce böyle bir uyarı olmadığı için yazmak istedim. Konuyla ilgili bilginiz var mı? Ayrıca sol üstte mikrofon simgesi de çıkıyor.
  3. F

Soru Baz istasyonu değiştirilebilir mi?

Merhaba arkadaşlar, Mi9 lite çin versiyonu telefon kullanıyorum haliyle band 20 yok. Bilindiği gibi operatörler kırsal bölgelerde genelde band 20 kullanıyor. Ayrıca yine bildiğim kadarıyla telefon en yakın baz istasyonuna bağlanıyor. Sorum ise; telefonun bağlandığı baz istasyonunu...
  4. F

Rehber Redmi 4/4x santoni - ROOT Yapma ve TWRP Yükleme Anlatımı

(If have [finished. total time: 2.455s] show:) mesajının üzerinde ekrandaki resim gibi değil aşağıdaki gibi bir uyarı alıyorum ve yükleme başarılı olmuyor. Root yapmanın başka bir yöntemi mevcut mu? 'fastboot.exe' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.
  5. F

İpucu Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.

İlk mesajınızdaki dosyaları indirmeme gerek yok doğru mudur? İkinci mesajınızda yer alan linkteki hangi dosyayı yüklemeliyim? Receovery rom ve fastboot rom mevcut?
  6. F

Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. adb reboot ve twrp nedir bilmiyorum fakat bir şekilde telefonu pc'ye bağlayıp driverleri yükledim (otmatik yüklendi) daha sonra miflash uygulaması ile kararlı romu attım fakat pil konusunda hiç bir düzelme olmadı. Android sistemi %50-60 arası...
  7. F

Redmi 4x Telefonuma Root Atıcam Ama...

Ayarlar/Telefon hakkında bölümüne girerek hangi MIUI sürümünü kullandığınızı öğrenebilir miyim? Aynı telefonu kullanıyorum ve android sistemi inanılmaz şekilde şarj tüketiyor.
  8. F

8.5.4.0 kararlı güncelleme geldi (Mi5S)

Bende herhangi bir güncelleme gözükmüyor.
  9. F

Merhaba arkadaşlar, Bende redmi 4x alarak aranıza katıldım. Telefonu en başta global sürüm sanmıştım fakat global beta rom yüklü çin versiyonuymuş. 2014 yılında yurtdışından lenovo telefon getirtip rahatlıkla root ve rom atma işlemlerini yapabiliyordum. Fakat uzun süredir uğraşmadığım için epey...
Üst Alt