Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 2-3 gündür araştırıyorum yurtdışı alacağım büyük ihtimal uygun oluyor.
Redmi Note 12 Pro 12/256 GB
OnePlus 8 8/128 GB
önerebileceğiniz başka telefon var mı?
Fikirlerinizi bekliyorum.
beyler bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
malum bu aralar herseyde oldugu gibi laptop fiyatları da ortada
aklımda bikaç tane var ama sizin önerilerinize de ihtiyacım var
alabileceğim sıkıntı cıkmayacak int site önerisinde de bulunursanız iyi olur.
En iyiden kastim perf yuksek olan benim x3 den onceki telefonum rdmi n9pro du onda 11.0.3 eu rom
Bana gore en efsane romdu simdi ise poco da tek tek romlari deneycek kadar vaktim yok
Fikirlerinizi alalim arkadaslar
Ayrietten poco da diger tel romlarindan portlanmis miui 11 var mi stabil mi ...
mesela ben ,config veya gfx ile 60 fps de oynayabiliyorum kasma ya da drop görmedim
adreno 618 ile 720g yeterli oluyor cpu %50 gpu 35-40 kullanım söz konusu lakin iyi ısınıyor bu da droplara değil de dokunmatik aksamasına, hızlı algılayamamaya neden oluyor
bu sorunla karşılaşan var mı soğutma...
Zamanında suanki bildiklerime sahip olmadigim icin (128 lik versiyon, 1 yil tr garantili orj imei) biraz pahaliya aldim, oyun perf benim icin onemliydi ve suan xiaomi o mubarek telefonu cikardi
POCO X3 PRO
Ben de bu telin fiyatini gorunce kendimi kazıklanmis gibi hissetim bir takim pismanliklar...
uzun zamandır aosp romlarda takılıyorum miatoll için uyumlu ve stabil olanların çoğunu denedim
aosplardan bi zaman sonra sıkılınca miui a geri dönüyüm dedim greshan ın endonezya romunu kurdum pil perf olarak düşük geldi bana
şimdi de artık son bi rom arıyorum artık değiştirmeyeceğim
arkadaşlar...
Hocalarim x tended i kurdum su an lik memnunum pil konusunda canavar
Ama aosp romlari biraz daha arastirdim
Miatol ve joyeuse uyumlu 4 rom daha buldum
Bunlar hakkinda ne dersiniz x tended le veya kendi aralarinda karşilaştirdigimizda
Corvus Os
Arrow Os
Nusantara Os
Dot Os
Stabilite,pil ve gaming...
Hocalarim safetynet cts profile false hatasi ariyorum bi kac video izledim
Busy box modulu ile fingerprint modulunu kurdum sonra da termux la isimi halledip reboot system yaptim ama hala cts profile false gosteriyo fakat . root checker da telefon sorunsuz bi sekilde rootlu diyor.
Root la olan...