fatihakbas19 kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Mi a1 miui rom

epic romu ben kullandim da guncelleme destegi bi daha gelmeyecekti herhalde yanlis hatirlamiyorsam burada da aciklama yapilmis zaten apic rom ile alakali
  2. F

Yardım Telefon Açılmıyor!

ro.sf.lcd_density 450 bu şekilde bi satır yok çözünürlük ayarı vardı 4Klara yakın bi çözünürlüktü onu da default olan 1920x1080 yaptım ama olmadı ekran anlık parlıyor gidiyor başka bi tepki yok
  3. F

ben telefonda o dosyaya nasıl ulaşacağım peki araştırdım biraz ama komut satırından falan yazıyorlardı ama olmadı sürekli hatalar aldım açık bi şekilde tarif ederseniz çok mutlu olurum
  4. F

ben bu dosya üzerinde değişim yapamıyorum dosyayı buldum ama düzenleme yapamıyorum
  5. F

default.prop dosyası var ama o mu acaba 1576787267 hocam build.prop u buldum ama değiştirme derken neyi değiştireceğim
  6. F

build.prop bulamadım hocam ama nerde acaba
  7. F

ya çok teşekkür ederim önerileriniz için ama adb shell ile giriş yapamıyorum
  8. F

roomu tekrar kurduğumda ne gibi bi ayar veri vs kaybım olur onu bilemediğim için yapmadım ama
  9. F

Merhabalar, telefonun dpi ayarlarını geliştirici seçeneklerinden değiştirecektim her zaman yaptığım şeydi ancak 450 yerine 4500 dpi ayarını seçtim ve dalgınlıkla onayladım ekran okunamayacak derecede küçüldü ve telefon dondu kendi kendine resetledi ve tekrardan asla açılmadı sadece twrp...
  10. F

Soru Kilit ekranı duvar kağıdı döngüsü hk.

çok teşekkür ederimm :)
  11. F

Soru Kilit ekranı duvar kağıdı döngüsü hk.

Herkese merhabalar, miui 11 9..10.10 sürüm kullanıyorum kilit ekranı ayarları menüsünde duvar kağıdı döngüsü özelliği var ve bence müthiş bir şey akranda dönen duvar kağıtlarını telefon nereden çekiyor ben o fotoğrafları depolamak ya da bi site üzerinden çekiyorsa o siteyi öğrenmek istiyorum...
  12. F

Rom [Android 10.0] Official Pixel Experience [OTA][Mİ A1] - 28.12.2019

Romun artilari eksileri neler acaba bunu nerden ogrenebilirim
  13. F

Rehber [MIUI10]Xiaomi Mi A2 Yükleme Rehberi

merhabalar konu biraz eski ama ben şahsen mi a1 kullanıcısıyım arkadaşıma yani mi a2 telefona kurulum yapacağım, benim telefonumda mi a1 de pie den orero ya düşürme yaptıktan sonra bu işlemleri yapmam gerekiyor peki bu romu android 9 kurulu mi a2 ye kurarken sürüm düşürmem gerekiyor mu bu konu...
  14. F

Yardım Miui kulaklık ve ses efektleri ayarı

Herkese merhabalar, Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama işin içinden çıkamadığım bi durum var. Cihazım Mi A1 epic rom kullanıyorum (8.12.8 versiyonu) Yine bu sürümü kullanırken ayarlar>ek ayarlar>kulaklık ve ses efektleri menüsü vardı ben o menüden ayarlar yapmıştım şimdi o menü yok uzun...
  15. F

Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

hangi faktörlere göre değiştiriyorsunuz hocam
Üst Alt